Клюки(щастлива,тъжна днес)7

• 11 078
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
Кики, добре дошла в действителността!  Hug
Какви болници?Наред ли е всичко?

Просто не ми е ден.Едно след друго нещата се прецакват.
Лъч надежда ми е, че след работа отивам да взема Алекс.Не съм го виждала от четвъртък  Cry Cry

# 121
Кики, добре дошла в действителността!  Hug
Какви болници?Наред ли е всичко?
Ами....забранено ми е да ходя по слънцето,а аз...може ли да отида на море за 3дни и да се скрия от него.До миналата година веднага след като се върна и...мине се не мине малко време и...влизам за системи.Цената на щастието ми е висока.Дано тази година мина гратис,че...повече няма да стъпя там.А толкова го обичам...почти колкото и мъжът,който беше с мен там и който ме глезеше 3та дни.
А освен това влизам за системи на всеки 3месеца...а колко пъти ходя по доктори...това си ми е ежедневие,но да не пиша повече за това-мразя да се жалвам.

# 122
Момичета, искам да ви подсладя в началото на работната седмица! Имам повод! Дъщеря ми днес става на три годинки! Да ви е сладко!

# 123
На почерпки не отказваме  smile3510
Да ти е жива и здрава рожденичката!!!   
Да е слънчева и усмихната като времето днес!   sun

# 124
Честит празник!
Да сте здрави, щастливи и усмихнати и двете  bouquet

# 125
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Честито на малката принцеса! Да е жива, здрава и много щастлива!   nbirthday Gift

# 126
  • София
Честит празник на малката принцеса!

# 127
Мамчо, да ти е  живо и здраво детенцето , да те радва , д ате  ядосав по малко , да  те държи за джобчето и да сте много щастливи!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug

Алооо, не се притеснявайте за бушоните - ще раздам резервни жички за поправка а дори и нови бушони, че и аз нещо съм подпушила , че и един вирус смотан ме е лепнал ..с гадене и разтройство .... Студено ми  е нещо ...или ме тресе ...
Айде едно кафе и от  мен и чай предлагам със 100 билки!

# 128
 nbirthday nbirthday nbirthday    ЧРД на малката принцеса!!!

# 129
 Чая взимам веднага понеже и мен нещо ме тресе, а и ми е малко кофти защото мислех утре да пускам малкия на градина, пък той днес взе да ми се сополяви да му се не види! Той обаче ще е доволен, за пореден път отърва градината.  Laughing

# 130
Мерси, момичета  Hug

Ама чай само няма да ви помогне  Naughty Трябва и лимони да се ръфат, като тези на Не съм от аватара Simple Smile

# 131
 Уффф, абе момичета, я да ви питам нещо, че вече взех да се съмнявам, че нещо не съм наред! Та въпросът е следния - вие като обичате някого и се интересувате от него обаждате ли му се или очаквате той да ви се обажда и да ви докладва как е? Понеже аз все си мисля, че когато се интересуваш от някого и твърдиш, че го обичаш не просто се обаждаш, ами и дори го виждаш възможно най-често. Обаче се оказва, че съм в грешка защото според баща му на Георги той нямало нужда да се обажда и да идва, а аз трябвало да му се обаждам на него и да му казвам как е Георги и ако аз не се обадя за да се чуе с детето (и да му обещае, че ще дойде, което не прави), то той изобщо няма да се сети (този път изчаках почти месец за да видя ще се обади ли, е не се!).
 Не знам, ама аз не мога да си представя да не се интересувам от детето си и цял месец да не знам то как е! И разбира се както обикновено му се обадих аз, понеже Георги помоли да му се обадим, а той ми се хили по телефона и ми вика защо съм се дразнела, еми аз пък му казах, че повече няма да го търся и верно ще го направя. Все си мисля, че комуникацията трябва да е двустранна, ама явно в случая е по-добре изобщо да липсва такава.

# 132
 newsm59 на принцесата на Мамчо!

Не съм, такова е положението;И аз се чудя понякога, защо правим нещата по-сложни отколкото са. Нашия тати, на крака му дойдохме в Париж и пак не се обажда на дъщеря си, а тя вече е голяма и "вдява" всичко.Оставила съм я сама да си прави изводи и не се меся.Просто правя каквото трябва пък да става каквото ще!

# 133
  • София
Уффф, абе момичета, я да ви питам нещо, че вече взех да се съмнявам, че нещо не съм наред! Та въпросът е следния - вие като обичате някого и се интересувате от него обаждате ли му се или очаквате той да ви се обажда и да ви докладва как е? Понеже аз все си мисля, че когато се интересуваш от някого и твърдиш, че го обичаш не просто се обаждаш, ами и дори го виждаш възможно най-често. Обаче се оказва, че съм в грешка защото според баща му на Георги той нямало нужда да се обажда и да идва, а аз трябвало да му се обаждам на него и да му казвам как е Георги и ако аз не се обадя за да се чуе с детето (и да му обещае, че ще дойде, което не прави), то той изобщо няма да се сети (този път изчаках почти месец за да видя ще се обади ли, е не се!).
 Не знам, ама аз не мога да си представя да не се интересувам от детето си и цял месец да не знам то как е! И разбира се както обикновено му се обадих аз, понеже Георги помоли да му се обадим, а той ми се хили по телефона и ми вика защо съм се дразнела, еми аз пък му казах, че повече няма да го търся и верно ще го направя. Все си мисля, че комуникацията трябва да е двустранна, ама явно в случая е по-добре изобщо да липсва такава.

И аз все същото се питам-защо той не се обажда да чуе децата, а чака аз да го набера? Хем му казах, че като не иска няма да му говоря, а ще дам направо тел-а на децата, ама пак няма резултат...

Да е  жива и здрава рожденичката, да расте щастлива, здрава и засмяна за радост на мама

# 134
 Добро утро момичета !!  bouquet

Не съм ,  за жалост  при доста  майки е  така. При мен не е защото БНД се обажда от време на време ( защото е на кораб ) , но знам че няма възможност  много да се обажда !  Детето само ще разбере и види кой какви грижи полага за него. На сила  хубост  не става! Така че ....напомняй на  таткото а той ако иска да си вземе поука!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт