подсъзнанието може всичко 15

• 49 810
  • 469
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета, чета ви още от първа тема. Намерих темата в труден за мен момент и вече цяла година ви чета и се уча от вас. Не съм писала с изключение на еди два пъти , но вече смятам да  спра да се притеснявам да пиша и да се включвам по- често.
И аз като много от вас днес на новолуние прилагам ралични техники. Искам да попитам как се превеждат следните думи "Вед Ваяна мани горы!” , които са част от ритуала за материално благополучие - този с 55 монети. Благодаря предварително . Страхотни сте.

# 271
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Добро утро и честито новолуние Simple Smile.Аз също си написах желания и си направих картата на желанията.

# 272
Здравейте, прекрасни дами.И аз най-накрая ги измислих тези желания.По-предното новолуние писах 25-те желания,но нещо не ми се получи много добре(вярно,че от пръстите си ги изсмуках  Laughing).Днес реших да напиша 10,които започват с искам пък да видим какво ще се получи.
Имам и въпрос (както винаги): Има ли начин за изчистване на енергията на предишен собственик на книга?Работата е там,че намирам интересните за мен книги само по малките сергийки за "книги втора употреба"и не искам да си привлека лош късмет от друг човек.
Благодарч за отговорите и за това, че ви има.
Много късмет и сбъднати желания newsm51 newsm51

# 273
Привет и от мен   bouquet   bouquet    bouquet
И честито Новолуние-НоволуДие (много ми хареса това шеговито название, което даде Деси  Grinning )

На това Новолуние днес ще реша какво ще правя и дали нещо ще правя. Може и да го пропусна  Wink

darena, знаеш ли, за техниката на 25-те желания мога да кажа, че е едно от нещата, за които със сигурност и от личен опит знам, че работят. Но не знам от къде тръгна тази идея, че трябва да се станат реалност до следващото Новолуние?  newsm78 Нека бъдем и реалисти - все пак 28 дни е твърде кратък времеви срок за реализация на някои желания  Wink
А както казваш, едно-две вече са ти изпълнени, което е супер резултат!  Peace
Аз списък с желания правя горе-долу 2 пъти годишно, а не на всяко Новолуние  Hug
При мен успеваемостта с желанията е около 90%

juliqzh, аз не бих се притеснявала да купувам антикварни книги. Да, те носят някаква енергетика, но все пак собственикът им сам ги е пуснал на свобода, така да се каже  Simple Smile
Не мисля, че тази енергия би могла да ти навреди по някакъв начин.
Книгите и знанията странстват. Те в крайна сметка са ничии...

Радостно ми е, че са почивни следващите дни. Нещо напоследък се чувствам без тонус  Rolling Eyes
Но и това ще мине...  Laughing

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 11:23 от mijjjka

# 274
Привет МОМИЧЕТА и ЧЕСТИТО НОВОЛУНИЕ!

Аз си направих списък с 10 желания по препоръката на Жан Спилър и всички започват с искам.

Четох при нея, че има едно новолуние през годината, което за даден човек най-силно му влияе. Зависи от 11-ти астрологичен дом в хороскопа му.

Хубав ден ви желая  newsm51

# 275
  • Семейството е винаги с мен:)
Да споделя, вчера си купих книгата "Промени живота си за 7 дни" от Пол Маккена Peace Можете да намерите нещо за вас от книгата, но не е най-добрата, но дискът с хипноза е много хубав и си заслужава според мен

# 276
Сега се сетих, че мога мога да го кача и споделя с вас  Peace

http://dox.abv.bg/files/listtree;jsessionid=9B5736412617293CC2766224AE85D6A1

# 277
привет и от мен  bouquetмного съм въодушевена, защото всичко направих и дори нищо да не стане, аз съм в страхотно настроение. сякаш нещо в мен се прероди, живна. сутринта се събух с нова нагласа към живота. благодарение на вас, вселената и господ. Praynig

# 278
  • София

Четох при нея, че има едно новолуние през годината, което за даден човек най-силно му влияе. Зависи от 11-ти астрологичен дом в хороскопа му.

интересно, кажи повече, моля  Praynig

# 279
  • София

Radosti, защо не ми е активен линка?
Щеше да ми е интересно да го чуя, аз имам този за отслабването, но заспивам още в самото начало  Embarassed

# 280

Radosti, защо не ми е активен линка?
Щеше да ми е интересно да го чуя, аз имам този за отслабването, но заспивам още в самото начало  Embarassed

Не знам какво е станало, аз го провеерих и си работеше Rolling Eyes Ето нов: http://dox.bg/files/dw?a=2cfc7514bd

# 281

интересно, кажи повече, моля  Praynig

Гледаш градусите на 11 дом - началния и крайнния.

В книгата има таблици за превръщане на зодиакалните градуси в календарни дни

Така определяш най-силния си личен период (трае между 3 и 5 седмици), през който Спилър казва, че записването на желанията действа изключително силно

и НАКРАЯ - Новолунието, което е през този месец, е собственото ти най-мощно

# 282
radosti-и на мен ми беше любопитно да го пусна, но нещо явно не правя както трябва

# 283
radosti-и на мен ми беше любопитно да го пусна, но нещо явно не правя както трябва

Вече трябва да си работи...Аз го пробвам с друг браузер и го виждам така, както и вие....Въвеждате числата и след това кликвате върху файла и го запазвате във вашия компютър Peace

# 284
  • Tам през Атлантическия океан

И честито Новолуние-НоволуДие (много ми хареса това шеговито название, което даде Деси  Grinning )

А не  Wink това не е мое, Amitola го даде  Grinning

Сега ще се пробвам да си сметна мощния период  newsm78
интересно ми е дали има значение къде си роден  Thinking При правенето на точен хороскоп е важно също и географското положение  Thinking

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 17:23 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт