ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро Simple Smile,

Поолекна ми като прочетох, че нещата вървят на добре. Simple SmileДано и занапред докторите все така  всеотдайни да бъдат и Габи да си отиде скоро вкъщи.
Вчера и онзи ден място не можах да си намеря, все едно на мен ми се случва, а на Цвета бременността й си вървеше съвсем нормално, не помня да е имало някакви притеснения...даже бях сигурна, че пак ще преноси и ще се видим на училището следващата седмица  Simple Smile Помня,че при МАрков, на ФМ всичко беше отлично.
Най-много се чудя , защо още онзи ден не са й направили секциото???

Сега се моля да има доктори по празниците и да се грижат за бебенцето добре Praynig Praynig Praynig

Иве, Ноеми, Сту, дано има все повече хора като вас!  bouquet

# 346
  • Варна
Много се радвам, че новините са добри! Ще чакаме и становището на светилото.
Радва ме и че Цвета не е рухнала - много е важно да е позитивна.
Кайрен, честита годишнина!    bouquet

# 347
  • София
...
Най-много се чудя , защо още онзи ден не са й направили секциото???

...

Искали са мнението на Доц. Томова преди да действат... Трябвало е да бъдат и подготвени какво да очакват...

# 348
  • София
Кайрен, честита годишнина! От сърце ви желая здраве, любов и къща, пълна с детски усмивки, игри, щастие! Наздраве, мацко!   bouquet

# 349
Честита годишнина, Кайрен!
Да се обичате и подкрепяте още дълги години!

# 350
Честита годишнина Деска   bouquet Още много години любов и семейно разбирателство и пълна къща с деца.
Радвам се много за развитието с малкия Габи и се моля скоро всичко да е наред и да се гушкат с мама Цвета и кака Миша  Praynig

# 351
Кай Рен, честита годишнина!   bouquet
Значи бебо се казва Габриел, така ли  Rolling Eyes
Чакаме още добри новини  Praynig

# 352
  • София
Отивам на бойното поле с гейзер по средата (разбирай: в апартамента, където са пробили тръба под лайсната между коридора и хола!  ooooh!)

Оставям темата позитивна и очаквам новини за бебето, за които своевременно ще ви уведомя (който е наличен около компютър да ми пусне един есемес и да замести Сту като носител на надявам се все по-оптимистични вести Praynig)

# 353
Слава Богу, за това развитие на нещата! От тук нататък само здраве, игри и много бели желая на малкия Габи! Скоро да се прибира вкъщи с мама и край на лошите неща!

Кайрен, честита годишнина! Каквото си пожелаете двамата с Милото, това да става-бързо и лесно!

Ивонска, успех с наводнението.....дано не е успяло да съсипе направеното! Майсторите ли са пробили тръбата или й е дошло времето?

Момичета,.....добре, че ви срещнах преди 3 години.....  bouquet

# 354
Много хубави новини! Браво и на Цвета, не мога да си представя какво и е било.  Hug

Кайрен, честита годишнина! Още много пъти по толкова да празнувате!   bouquet

# 355
Мнгогооо се радвам за хубавата новина!!!! Да расте здраво и щастливо дете му пожелавам от все сърце на малкото човече !!!
Кай Рен честита годишнина!!!

# 356
Дами
Току що говорих с Ива. По данни на таткото на малкия Габи, детенцето е по добре. Лекарите са го обнадеждили и дори утре ще опитат да му махнат кислородния апарат. За сега толкова инфо има само

# 357
  • София
Деска, честита годишнина!!! Пожелавам ви още много такива, до тогава до когато предизвикват щастие у двама ви!

Радвам се, че новините са добри, очакваме само такива за напред! Grinning

# 358
Дано всичко е ок с Габи /нали така се казва/ и с Цвета.
Ив, дано у вас всичко да е поправимо и да няма големи поражения / че тея незнаят на кого са попадна ли/ Laughing

# 359
Много се радвам за добрите новини около малкия Габриел. Нека расте здрав, силен и борбен!

Момичета, всички които помагахте и помагате на Цвета, не мога да се стърпя и да не кажа, че сте страхотни. Поздравлявам ви!

Ивонска, пожелавам бързо да преодолееш всички дребни неприятности с обзавеждането и скоро да се радвате на новия ви дом!

Кай Рен, честита годишнина! Да се обичате, уважавате и разбирате още 100 години!

Общи условия

Активация на акаунт