ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Простете тъпия въпрос, ама има ли по нашите земи ягодово какао? Преди да тръгна от гръцко бях питала и някой ми каза, че имало, ама като не си спомням кой беше... не съм видяла досега никъде Sad моят Свилен много го обича и баща му го изпраща, но сега баща му е тук и следващата пратка ще е след 2 седмици, шоколадовото какаото замества донякъде, ама не го обича много.

# 526
   Ивонске,нали споменах,че бях на психолог....Но нещо не ми помогна кой знае колко  Confused ....Тя ни е позната на семейството.(Ето,Елеонор@,малко отговор и на твоя въпрос.) МОже би,наистина трябва да потърся друг. Thinking

Ели,това моето е маска,наложена от възпитанието.Реално съм...................много по-различна.
   Тук написах един дълъг постинг,който изтрих....Няма да ви занимавам.Нека психолозите се занимават. Mr. Green
   Алекс е диваче,както казваш,но е и много добро детенце!Палав и чувствителен.Някой път по-рязък ,но и често много нежен(наскоро направо разтопи от умиление родителите на 2 момиченца на площадката,като се опитваше да ги гушка и ги галеше по главичките,като говореше много нежни думички).Хем тича,като за първи път на свобода,хем обожава книжки и е способен с часове да ги разглежда и да ги "чете".

# 527
   Лила,и аз се надявам постоянната да е по-добра.Днес го прие една от двете постоянни и ми изглеждаше и звучеше много по-добре от мед.сестрата.Каза,да не се притесняваме за градинските напишквания и за много други неща,че било нормално.Щяла да преговори,какво знае на руски,за да се разбира по-добре с Алекс. Crazy Казах й ,че няма нужда,защото държим  да проговори и български,но......... стана ми мило,нали се сещате. Simple Smile
   Друго,което каза,че въпреки неподчинението и други имперфекции,се чувствал спокоен в градината:не плачел,не тъгувал.....За мен това е добър знак. Peace

# 528
  • София, Лагера
Простете тъпия въпрос, ама има ли по нашите земи ягодово какао? Преди да тръгна от гръцко бях питала и някой ми каза, че имало, ама като не си спомням кой беше... не съм видяла досега никъде Sad моят Свилен много го обича и баща му го изпраща, но сега баща му е тук и следващата пратка ще е след 2 седмици, шоколадовото какаото замества донякъде, ама не го обича много.
Какво имаш предвид с това "ягодово какао"?  Rolling Eyes Виждала съм разтворими гранулки, подобни на какао, но с вкус на ягодка, които се разтварят в мляко. Мисля, че имаше някаква мечка на етикета, но не съм сигурна.  Rolling Eyes

Селма  Hug

# 529
  Ноеми,що не спиш?

# 530
  • София; Дружбето
Момичета, влизам да се поФаля Mr. Green Изписват ми младежа днес в 13 часа.
Давайте акъл как да го опазя от каката сега, ч еми е с Т от вчера Crazy

ААА, който иска да додей на изписването, помня че имаше желаещи Rolling Eyes, да заповяда.

# 531
Привет, момичета. Аз съм все така болна, голямо кашляне тази нощ  Tired

Ива е права за консултациите с психолог. Ако имаме притеснения е добре да се допитаме, проблем може и да няма, но ако има ще ни помогнат да го разрешим. Още - психологът в семейството не е психолог за роднините си. Това ни казаха още на първите лекции.

Селма, щом учителката присъства ще се сработят  Hug

Русенки, ако сме здрави на 29.09 ще ви посетим с Любо. През деня  Grinning И ако е хубаво времето.

Цвет, супер!
Как да го опазиш, тя толкова ще иска да му се радва. Аз така държах Ники изолиран и с маска като си дойдохме с Любо, ама Ники е голям и ме разбра тогава.

# 532
   Цветка!!!!!Честито!!! Hug Hug Hug
   Аз бях от много желаещите,но от тази нощ Алекс ми е болен и не знам,дали е вирус или какво... Confused Confused Confused

# 533
Цвет, ЧЕСТИТО! Simple Smile
Да го нагушкаш и нацелуваш малкия Габи от нас!  Hug Heart Eyes

# 534
Цвета, как си днес? Страхотна новина..... Hug

Селма, ти си толкова позитивен и усмихнат човек, как успяваш да си такава при тази ситуация?...браво. Как успокояваш Алекс, когато крещи така нощем? Стискам палци постоянната госпожа да е наистина така разбрана, както се е представила вчера. Какво му е на Алекс?

Как са днес болничките?

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 10:05 от DaVinci

# 535
  За градинските болести и психологията.....
  Някога,когато съм пътувала по работа или по семейни причини,всеки път,като съм се разделяла с приятеля си( а после и мъжа ми)  се разболявах с хрема.
   После....мисля,че при Луиз Хей прочетох,че психологическата причина на една хрема е липса на любов.
   Миналата година наблюдавах,как едно след друго се разболяваха от хрема нашите ясленчета.
   Сега....Половината ни деца са болни.Ето и Алекс е хремав от снощи!
   Просто го споделям,като наблюдение.
   Ако на някой му хрумва,какво може да се предприеме,да казва!Аз не знам.....

# 536
  • София
Момичета, влизам да се поФаля Mr. Green Изписват ми младежа днес в 13 часа.
Давайте акъл как да го опазя от каката сега, ч еми е с Т от вчера Crazy

ААА, който иска да додей на изписването, помня че имаше желаещи Rolling Eyes, да заповяда.

Ей страхотно  Hug
Ако не ми изскочи нещо спешно в работата (което е малко вероятно), ще дойда.
Трета градска, нали?
А на кой изход да ви търся?

# 537
  ДаВинчи,благодаря ти!Усещаш доста неща!Благодаря и на Цвета за милите думи за Алекс!
  Успокоявам го,като го гушкам и го разнасям из апартамента.
  Всъщност,когато нощем пищи така,винаги идва при мен(не признава никой друг),иска да го взема на ръце и така се да разхождаме.През това време той продължава да вика и да се изпъва,като струна(както беше и тази нощ),а аз или тихичко му говоря нещо или мълча,галя го по гръбчето и чакам всичко да свърши.
  Обикновено,опитите да му разсеем вниманието завършват с още повече викове......
  Купих си едни тапи за уши за такива ситуации,защото забелязах,че започна да ми спада слуха. Tired Помагат ми да запазя някакво спокойствие,иначе е трудно,когато ти се пищи точно на ухото. #Crazy

# 538
Селма, често душевните страдания се изявяват под формата на соматична реакция на организма. Както например след стрес се появяват сърдечни проблеми.
Но децата са гъвкави и се справят Simple Smile Ще ги гушкаме след градина и ще им показваме обичта си.
А за нощните викове на Алекс, освен да се допиташ до специалист. Може причината да е съвсем пред очите ви и да ви убягва.

# 539
  • София; Дружбето
незнам на кой вход ще е Rolling Eyes предполагам директно от отделението, а от там се излиза отпред през централния
Селма, пиши като го вземеш днес какви ще са отзивите
А за боледуването - аз съм убедена, че при Миша е на психологическа основа, затова не я тъпча с хапове. Надявам се като се прибере бебето и види, че светът не свърпва и нещата ще се оправят

Общи условия

Активация на акаунт