Аз да се пооплача, появиха ми се разширени вени зад коляното.ДНес отивам да ми вземат мярка за чорапи, добре поне , че става хладно. Уж щели да се махната като родя, но дълбоко се съмнявам.

. Личи си вече, че е голямо момиче
Сега се притеснявам, да не се промени, когато я преместя в градината, януари... 

Дано винаги късмета и Божията помощ го преследват!!!
Цвето, и теб също!

! Знаеш, че в момента дядо ти е на по-добро място! Пожелавам ти да го сънуваш!!! Аз почти всяка нощ сънувам моето тати, дори тази сутрин имах супер реален сън как го прегръщах силно, много силно! Клемс, пък някой ден ще се видите пак (дано не е скоро)!
А ако опиташ да погледнеш от една друга гледна точка - представи си, че изобщо нямаше място за нея в ДГ, и това нямаше да е добре 

(много хубаво местенце, и вкусно готвят, и за търчане на децата става). После се случи нещо странно... както си караме през Кресненското дефиле и Крас изпреварва 2 коли, така втората тръгва да се изнася в насрещното, където сме и ние, засича ни и ни притиска към мантинелата. Не беше нарочно, очевидно не ни беше видял! Направо щеше да ни утрепе! Крас му свирна с клаксона, шофьорът се стресна, наби спирачки и... изчезна в дерето 
Как си. Как се чувстваш