ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 982
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Не ме ли забелязвате, бе???!!!  Crossing Arms

# 466
  • София
Цвета, голямо гуш от нас със Симона за теб и Габи! Рядко оставам без думи, но сега съм. На 18 вечерта като говорих с Ива, кръвта ми се смръзна. Не знаех да вярвам ли, да се моля ли... Но Габриел явно е едно малко бебе с едно огромно желание за живот и съм сигурна, че е роден под щастлива звезда. Събитията до тук го доказват Simple Smile И се надявам, че скоро, много скоро ще бъдете у дома заедно и няма да се разделяте никога повече, поне не и докато го ожениш! Simple Smile Прегръщам ви!

Ноеми,  Shocked Направо изтръпнах! Добре, че този ужас на пътя се е разминал без инциденти! Направо убиец на пътя си е било това ooooh!

На всички болни, сополиви и кашлящи желая бързо оправяне и без усложнения и антибиотици, ако е възможно! Praynig

# 467
# 468
  • София, Лагера
ДА! Веднъж и аз да си остана уикенда у Софето, няма да пропусна сбирка!

# 469
Цвета  Hug Hug Hug Добре дошла!
Чакаме с нетърпение малкия Габи! Борбено човеченце е той!  Heart Eyes Hug
И аз си поплаках.... Cry Rolling Eyes

Ив, и аз те забелязах, ама файда никаква.....  Sad

# 470
Цвета, вече си у дома- уелкъм...Дано и малчо се прибере скоро и да се гушкате  Hug
Пу-пу, лошите неща да минават-заминават и да не се връщат повече...
Приятен ден, момичета!

# 471
Цвет,  Hug Hug Hug Hug

И ние ходихме за 3 дни в Долна Баня в едни къщичка - много приятно беше. Наско беше с хрема но лек вариант и сега си е със запушен нос и не ще да издухма носа. Вие какво давате за имуностимулиране?

# 472
  • София
Цвета добре дошла Hug,толкова се радвам да те видя,откога те очакваме тук.
Пожелавам от тук на татък на Габи много да е здрав,явно си е роден с късмет Peace.И по скорошно завръщане в къщи. Ти как се чувстваш следродилно?
Момичета ако се уговорите за събота и аз ще дойда, майка ми е при мен в момента и има на кой да оставя Рая.

# 473
  Добро утро! Grinning
  Да се отчета....Първия(вчерашния) ден на Алекс в градината мина сравнително добре.Когато го заведох,направо хукна в групата и се заигра с някакво камионче.Когато дойдохме на обяд ,да видим,как върви градината,лелките вече го бяха приготвили за тръгване. Crazy Възпитателката каза,че напълно отказвал да се подчинява и не бил пригоден за ДГ. #Crazy
  После бях леко неадекватна при занасянето на тортата на Цвета.....Да ми прости,милата! Rolling Eyes
  Дано й беше харесала ,че я готвих в нощта на предполагаемото(и неосъщественото) изписване (Лила знае) и .......може би,не успях да я "изпипам" съвсем перфектно.

Иначе,въпреки недоволството на учителката,Алекс не изглеждаше стреснат или по-нервен от обикновеното.Което не е кой знае колко голям показател за по-нататък,но все-пак и не е чак толкова лошо начало.
   А Цвета.....Кръчмата няма да й повлияе зле,мисля. Simple Smile

# 474
Еййй, тия пък...какво значи "годен"...брррррр...побиват ме тръпки от такива. Дано се адаптира малкия мъж бързо.
Мартин от вчера е в яслата пак, мин. година ходи малко и сега пак с начале...оставих го направо за цял ден, днес пак... Плаче малко, но ми се струва, защото е сънен и кисел, влиза си вътре- няма проблем. Дано така да продължава. Излъгаха ме, че е ял, а пък аз си знам, че той набива само хляб, ама...карай. Нов е и персонала в яслата, но се надявам да не му се отрази крайно неприятно.

# 475
Цветкеееей  Hug Hug Hug Стягай се за пиене, мацо, че много вино ще се лее Heart Eyes
Събота кога и къде? Пак на клуб с децата или само майчунгели?

Цвета, вчера си говорихме с Димитър и той ми каза, че в Св. Екатерина са монтирали скенер, който намалява радиация с 20 пъти и показва с точност до милиметри абсолютно всички съдове, артерии, клапи и тн. Т.е дава най-точна диагностика на сърдечно-съдовите заболявания (ако има такива). Тъй като е много скъп уред (4 мил. лева) и единствен в Европа, здравната каса не го поема, но ако искаш за всеки случай Габи да мине през него, казвай. Ще помагаме  Hug Hug Hug

Селма, е как можа да им пратиш такова неподготвено дете  Laughing Laughing Трябваше да го нашамариш няколко пъти , та да се научи да се подчинява #Cussing out Тия лелки са изкукали ooooh! Вчера една ми се обади, гласа и търепери все едно ще ревне и сърцето ми спря. Сто пъти я питах какво става, а тя ми мънка. А то се оказало, че Ая се напишкала и нямала резервен панталон #Cussing out А това с напишкването ми е 4-ти път и вече ще се вдига скандал, защото все се напишквала на тоалетната Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Уникати са просто!

# 476
Тъй като е много скъп уред (4 мил. лева) и единствен в Европа, здравната каса не го поема, но ако искаш за всеки случай Габи да мине през него, казвай. Ще помагаме  Hug Hug Hug
    newsm80
    Браво,Стилияна! newsm10 И ние сме готови да се включим в помагането!Да знаеш,Цвета! Hug

# 477
  • София
И аз гледах репортаж за този скенер, правел диагностика за части от секундата. Казаха, че цената на изследването е между 250 и 450лв. Цвета ако решиш, казвай, ще помагаме наистина! Hug

# 478
Сту, Света Екатерина тази болница в МА до 2 хирургия ли беше (дето Чирковата и казваха). Питам, защото баща ми трябва да ходи на преглед, че нали преди година му направиха 4 байпаса и сега нещо пак има проблеми.  Confused Да го пращам там направо.
Селма, ако бяха видяли моята Софи как се държеше, щяха да помислят, че съм я хванала от гората и съм я завела,  CrazyНе знам какво очакват въпросните дами от  от дете на 2.8 години.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт