ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 250
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  Анджи.... Joy За малко ме шокира! Laughing

# 571
Цвета, наистина ти е одрал кожата. И колко много коса има. Пу-пу.
Радвам се, че кърменето върви гладко.
Аз пък разбрах,ч е Селма снимала мъжа си гол.  Crazy
Андж, посмях се, но и аз първо се стреснах.
Сту, вече ме е страх довечера кво ще сънувам.
Ноеми, рецептата е вторта линийка в подписа, която скоро ще ме обрече на безсекуален (ох, за малко да напиша бисексуален  Joy) живот за няколко месеца.

# 572
  • при принцесите
Цвета, честито ви прибиране вкъщи Hug Дано са ти леки грижите по двете съкровища Heart Eyes

Аз от вчера се върнах на работа Confused Хич не се чувствам на място. Нищо не се е променило за 3 години. Нещата, с които се занимаваме, са ми досадни. Чудя се как ще устискам няколкото месеца Rolling Eyes
Деси иначе вчера, днес и утре се гледат с баща и Simple Smile За пръв път ги оставям за толкова време сами. Големи са отличници Grinning

Селма, направо не мога да си представя това, което разправяш за нощите ви Shocked Дано го минете този период скоро.

# 573
  • София
Цвета, добре сте си дошли заедно у дома!

Мацки, утре къде и кога? Кратко, точно и ясно, ако може, че чета от гсм. Мерси!

# 574
  • София
...

Мацки, утре къде и кога? Кратко, точно и ясно, ако може, че чета от гсм. Мерси!

Ako няма желаещи да заемат позиции навреме (около 17.00) в Дон Домат на Дондуков, ще разчитаме Ноеми да резервира на обяд някъде и ще ви информирам(е) по списък!

Доброволци?  Rolling Eyes

# 575
  • София
Ох, нЕма спасение: днес групово взехме децата от градина (Шош и Боби са заедно, Пресиян - в отсрещната) и тръгнахме с идеалната цел да ги разходим... ама, стигнахме до нас и ... започнахме утрешната среща достойно!  Drunk beer  Blush Боже, кой ме събра с вас - как ще изкараме зимата така?!?...  ooooh!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 576
Абе какъв обяд ви гони за утре???????? Нали е работен ден Crossing Arms А съм си настроила цялата програма за вечерта...

# 577
  • София
Абе какъв обяд ви гони за утре???????? Нали е работен ден Crossing Arms А съм си настроила цялата програма за вечерта...

Оф, мааа!  Crazy Ноеми ще резервира по обяд за ВЕЧЕРТА!

# 578

Оф, мааа!  Crazy Ноеми ще резервира по обяд за ВЕЧЕРТА!

Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap yesyes

# 579
  • София, Лагера
Стуцииии, ние пием, теб та Фаща!  Joy
Ай тренирай за утре!

# 580
Ай тренирай за утре!

Имам усещането, че ще сме три.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 581
Цвета, честито събиране на всички вкъщи! Да е добро дошло малкото човече и всички да сте здрави и много щастливи!

# 582
tsveta, много се радвам, че малкия Габи си е вече вкъщи! Да расте здрав и послушен! И наистина не се притеснявай - не сме решили и не сме събрали тези 350 лв.

Селма и manana, стискам палци децата да нямат проблеми с посещението на детска градина/ясла. Аз също мисля, че консултирането с психолог само би помогнало.

Анджелина, да оздравяваш!

Не сте три....и аз се присъединявам!

# 583
  • София
Ай тренирай за утре!

Няма да сте три  Mr. Green Поне 4 ще сме.   Mr. Green Mr. Green Аз в момента загрявам. И сигурно ще дойда не преди 6.30-7.00, да ме чакате!!!

Не знам къде е тоя Дон Домат, може ли малко наставления?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 584
Аз само не разбрах сега мен щете ли ме  Confused Никой, никъде ме не спомена във въпросите за пиенето - пък уж винаги ми се е отдавало  Whistling
Цвет, малкият ти е одрал кожата  Mr. Green Да не се разделяте повече, освен за хубави поводи. Относно онова вътре в памперса да знаеш, че по-лесно се поддържа в сравнение с момиченцата. Избиват ме и едни простотии да напиша ...[/size]
Анджи бързо оздравяване  Peace
Клемсо тя вашата детска почти като нашата  Crazy Само дето имате родителски. Пък мен никой не ме вика, дали щото ги е страх вече, че прекалено много питам  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт