ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз само не разбрах сега мен щете ли ме  Confused Никой, никъде ме не спомена във въпросите за пиенето - пък уж винаги ми се е отдавало  Whistling
...

Ман, не ми се фръцкай, ми се запиши!  Crossing Arms Няма да ви каня на ЛС, я!  Mr. Green

# 586
Ми записвам се  Mr. Green Само кажете към колко часа, че сигурно с метрото ще пристигна, пък после ще си ме прибират. В такива моменти оценявам, че съм случила на мъж  Mr. Green За другите не си слагайте пуканките, няма да ви разказвам  Stop

# 587
  • София; Дружбето
да бе лесно. Един вика забелвай, друг вика не забелвай. Аз като погледнах за кво иде реч и ся съм в един размисъл Crazy
Дребния до ся не е ревал, не можем да  му чуем гласа. подозирам, че го боли гърло заради тръбата, щото от време на време кашля и хъхре гадно, а знам че след апарат остават тези симптоми. Шси навакса де Mr. Green ама нощеска ако се събуди няма да успее с мълчание да ме вдигне от леглото
Утре да пиете и зарад мене по две Mr. Green

# 588
Забелването ще ти е грижа на по-късен етап, но със сигурност омазно дупе се почиства по-лесно, а това е по-често срещания проблем  Wink
Пък за да си спокойна, че ще го усетиш като се събуди го мятай до теб и Вики на леглото. Ако ти спиш непробудно, то поне Веки ще го усети  Mr. Green

# 589
Цвета, радвам се, че Габи вече си е вкъщи! Много да го нагушкаш от мен!  Hug

Селма, стискам палци бързо да преминат нощните истерии при Алекс. Hug

Анджи, много се смях на описанието на твоя грип.  Laughing

Ноеми, изкарали сте уникална почивка. Важното е, че всичко е завършило добре.  Grinning

Да ви разкажа за нашите преживявания днес. Снощи вдигнах температура. Тази сутрин също поддържах 39 и ми беше доста зле. Реших да търся нещо за смъкване и свалих аптечката да ровя. В един момент виждам, че Пламена държи опаковка от някакво лекарство и едното хапче липсва. Питам я "Изяде ли го " и тя ми казва "Да". А ми се стори, че дъвче нещо и реших, че е по-добре да и повярвам. Оказа се, че това лекарство е някакво старо, което свекърва ми е пиела преди и даже му е изтекъл срока на годност през 2006 г. Някакъв антидепресант, но от най-гадните, както ни обясниха лекарите. Направиха и веднага промивка на стомаха и стоя до 6 часа в интензивното да я наблюдават.
Много му се насъбра тази година на това дете. А като имам предвид и аз колко внимавам винаги за такива неща и пак не успях да съобразя този път.  Confused

# 590
здравейте мацки!
Лелеее,Цвет!Тръпки ме побиват.Изчетох темата на един дъх.Поплаках си от време на време ама сега съм щастлива и спокойна,че всичко с теб и малкия ти син е добре.Ами честита ти рожба!Да ви е жив и здрав и много да ви радва!От цялото си сърце пожелавам на детенце здраве и много късмет!Добре сте си дошли у дома!Сега бързо да се възстановявате и ти и бебчето!Много прегръдки и целувки!Ако има нужда и аз съм на среща!
Момичета,а вие направо сте страхотни Hug Hug Hugистински щастлива съм че има такива хора като вас!И истински си завидях,че ви познавам макар и виртуално за сега. Simple Smile
Иначе и ние сме в числото на болните.Алек е с ларингит от който стигнахме до пристъпи на кашлица.Беше кошмарно.А малката за сега е с ангина.Дано поне по леко се размине,че.........Аман от тия болести.
ох,Ехо,и ти какво си преживяла.Дано всичко да е наред а детенце HugМен много ме е страх с лекарствата......
Лека нощ и бързо оздравяване на болните Hug Hug Hug

# 591
Момичета, благодаря за пожеланията, днес съм няколко идейки по-добре, даже кафе пия  Grinning

Ехо, милите ми вие! А Плами дали наистина го е глътнала?  Thinking Ти как си, имаш ли температура?

Цвет, аз още не съм забелила на Любо чурката. Чакам той да я свърши тази работа (както пише по новите статии) И му е голяма играчка като е гол  Laughing като го обувам ми вика: Остави пипам тестисите  Mr. Green Мъжка му работа  Mr. Green

Мони, скоро да се оправят децата!  Hug

Имам чувството, че някой пусна грипни бацили, за да се измъчим и да си сложим ваксини другия месец  Crossing Arms  Mr. Green

# 592
Влизам да ви поздравя само и се стягам за сватба на малкото ми братченцееее Simple Smile
 Андж,аз сега разбирам,че си болна нещо-бързо оздравяване   bouquet
Цветке,аз на втория месец му я забелих,защото ме беше страх да не го направи хирург,към края на първия започнах полека дотатм,докъдето той позволяваше,като видя,че се стяга спирах и лека полека му оголих пишльока.Сега сам си я забелва и си прави "голямо чурче" Joy Всеки ще ти каже различно мнение и всяка майка сама преценя как да прожедира,така че ти си реши какво ще правиш.

И му е голяма играчка като е гол  Laughing като го обувам ми вика: Остави пипам тестисите  Mr. Green Мъжка му работа  Mr. Green
То много информирано това дете,какви медицински термини използва. hahaha Нашия пич само вика "Тати има чурче,мама има дунда" Simple Smile

# 593
Мими, мерси, аз оревах темата с моя грип, ама много ми беше гадно и вчера на бъзик го обърнах  Mr. Green
А за тестисите, Любо ме пита "Какво е това?, Какво е това?" и аз си викам "Да кажа 'топки' или 'та*шаци' не върви и хайде, както си му е думата "тестиси"  Joy

# 594
Ох, Ехо...как е сега Пламена?

Селма, Алекс пооправи ли се?

И аз чакам да кажете час и място на днешната среща.

Ама много ми е хубаво като гледам Миша и Габи на снимките и като знам, че Габи си е вкъщи.  Simple Smile

# 595
  • София
Бройте ме и мен бе. Що още в 5  Shocked Shocked Shocked, ще ни гледат странно с ракиите...ама както кажете де, мен глътката ми е отворена по всяко време.  Mr. Green

# 596
  • София; Дружбето
Туй дете не реве. Цяла нощ не съм спала обаче Crazy Събужда се и гледа в тавана. Ако не стана да го нахраня няма и да се сети да ревне. После ще се сещам за тези хубави времена, но сега ми е странно. А от кога не съм се радвала толкова на насран памперс не помня newsm62
Ехо, миличка Hug Аз след като Миша се наяде с вит Ц от мото детство скрих всички хапове и ги вадя само ако съм сама в стаята, че са големи бързаци

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 11:07 от tsveta

# 597
Случи на бебе, Цвете, да ти е жив и здрав! Simple Smile

# 598
  Ехо,какъв ужас с това хапче! #Crazy Уж са ти скрити лекарствата ,ама .....на ти! ooooh!
  Ти какво?От грип ли се разболя?Каква беше тази температура?
   Мерси за палцестискането! Simple Smile

Анджи,радвам се,че си вече в "кафена" форма!Дано по-бързо се оправиш напълно! Simple Smile
 Май си права с това,че наричаш органите с истинските им имена.И аз употребявам такива. За някои в леко умалителна форма. Peace

ДаВинчи,мерси,че питаш. Simple Smile Алекс е по-зле.....Но това си е нормален грипен процес при него:хрема,температура,после започва и кашлица.....Няма страшно!Ще се оправим.
  Само дето не съм очаквала толкова бързо да се предаде на градинските вируси. Confused

Цвета,и Алекс не е ревал в началото.Никога няма да забравя и първата нощ вкъщи....Не спах ,като теб.А той през цялото време издаваше някакви мляскащи звуци и "боксираше" с ръчичките. Crazy
   Честит ви на''ан памперс! Laughing

# 599
Ехо  Hug и аз имах неблагоразумието едно време да оставя лекарствата на достъпно място, но откакто Биш и една нейна приятелка пиха един сироп, който предизвиква превъзбуда и още кво ли не, вече са на високо.
Андж, ние бацилите ги трепем с концентрат, ама гледам ти си му изтървала края Mr. Green

Аз преди 18 - 18.30 няма да мога, така че и мен ще чакате  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт