ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 214
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Алекс бързо да се оправи и в понеделник да е щастлив ученик!  Hug

Стуууу, на антибиотик бях. Едно вино ме дебне от шкафа, довечера ще му видя сметката Mr. Green

# 601
  • София, Лагера
Ужас, Ехо!!!  Shocked Shocked Добре, че си забелязала! Малей, как от нищо може да стане белята!!!

Ухх, и аз съм на границата с разболяването  Tired Дано не го лепна на Пресиян само! Наливам се с витамин С, белким помогни. Като за капак Пресиян се буди няколко пъти през нощта и плака за мен  Shocked, което досега не се е случвало. Та се наложи да си го гушна и да спим заедно (Крас го няма, на тим билдинг е), а на това хич не съм фен. Изключително ми е приятно да го гушкам, но знам, че не е възпитателно.  Та вече четвърта нощ не мога да се наспя  Confused

Андж,  Hug

# 602
Цитат
Изключително ми е приятно да го гушкам, но знам, че не е възпитателно.
  Защо не е възпитателно,Ноеми?

# 603
  • София
Момичета, Ноеми е направила резервация за 20.00 ч. в "Ботуша" - срещу хотел Даунтаун (http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=3010509b8d3ed25e249cd0c48084e07e&tip=1). Не бива да закъсняваме и с 5 минути, защото резервацията е без капаро!

Целувки на всички болни, Ехо да докладва редовно! (Селма, вашето не ми се струва вирус, а "ясленска мъка" Confused Hug)

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 14:29 от ivonska

# 604
  • София, Лагера
Цитат
Изключително ми е приятно да го гушкам, но знам, че не е възпитателно.
 Защо не е възпитателно,Ноеми?
Селма, не че съм го чела някъде, но за мен е добре всеки да уважава пространството на другия - Пресиян моето, аз - неговото. Не мисля, че мястото му е в моето легло. Не искам да го уча така  Wink Има си стая, негово си креватче, аз съм до него, но само когато има нужда, не просто така. От друга страна, той както не е свикнал да спи с друг и само се върти, от което в крайна сметка никой не успява да се наспи. Crazy

# 605
  • София
Подкрепям. Аз дори съм го чела, че не е хубаво децата да свикват да спят с родителите си. Точно заради личното пространство, тяхното място просто не е в леглото на родителите. И моите не могат да спят с нас, то е бутане, блъскане, ръчкане /когато се наложи да спи някой от тях при нас/, накрая ставаме в тъмни зори недоспали...

# 606
  • София, Лагера
Малко офф-топик.
Мацки, търсим си рецепционистка на 6 часов работен ден (на смени). Трябва да знае английски и да бъде мила (както си представяте една рецапционистка). Ако имате подходящи познати, свиркайте на лични!

# 607
  • София
Уф и ние се тръшнахме болни, Рая е с хрема, аз със ужасни спазми в корема Tired. "Яслената мъка " ни повали и двете ooooh!

# 608
В нашето семейство всички сме болни... 4-ма възрастни, заразени от 2 деца... в момента хич не ми е до болести, ама ще пия от Дарините лекарства, пък каквото сабя покаже...  Лошото е, че ракията и бирата не помагат при тоя вирус...  Confused
Бързо оздравяване на всички!!!

Цвете, нацелувай тоя сладур от мен!!! Наистина ти е одрал кожата Hug

# 609
  • София
Е не е истина, кръчмата ми е баш срещу работата  Crazy . Ся се чудя кво да правя 3 часа, да се прибирам ли или да изръчкам магазините. Ама не ми е нещо много "здравословно" напоследък  Rolling Eyes, че и пред заплата.
Ако някой ще дойде по-рано да ми звънне  Hug

# 610
Весело изкарване на софиянки  cheers съжалявам, че не мога да се телепортирам за няколко часа  Confused

Всички болни да оздравяват възможно най-скоро  Praynig Hug Heart Eyes

# 611
  • София
Боже, Шош си поиска Формулата!  Crazy Докато разцъквахме каналите я мерна и като се тръшна, че иска Формула 1...  ooooh!

# 612
  Може и да сте прави,Ноеми,Клеми.
  И психоложката ми каза,че не е добре детето да спи даже и в една стая с родителите.

# 613
  • София/Варна
Боже, Шош си поиска Формулата!  Crazy Докато разцъквахме каналите я мерна и като се тръшна, че иска Формула 1...  ooooh!

Нали искаше да е пилот Шош Wink. А дали ще е на самолет или на формула ... това е отделен въпрос Wink

# 614
    Видяли ли сте тази забвна тема? Laughing Laughing Laughing
    И не пропускайте това:
    http://vbox7.com/play:400e917e
     Laughing

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 21:32 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт