ЯНУАРЧЕТО се радва с мама от сърце, красавицата Айя вече е добре!

• 26 208
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София; Дружбето
Така, така, Иве. Почвам да го уважавам повече момчето. Току виж верн останал пилот от F1 и ти довел някоя мургава певица Mr. Green
Шсе пробвам да спя тази нощ, дано се буди само 2 пъти. Миша неистово иска да гушка Габи, едвам го спасявам. Дадох и маска и тя чак трешереше от кеф, галеше го. Вика ми:Мамо, виж колко малки ръчички Grinning Сигурно си мисли, че е жива кукла. Пък тя куклата и се оказа по-голяма от него Crazy
Селма  Joy темата е уникална и аз определено си отглеждам кисела краставичка Crazy

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 23:00 от tsveta

# 616
Моето май е някакъв вирус с температура и разстройство. Днес поне с температурата се преборих най-накрая.  Crazy

А за лекарствата ние също ги държим на високо и недостъпно място. Даже винаги съм се карала на мъжа ми, защото като е болен ги разхвърля из целия апартамент. Обаче сега и се е сторило интересно.  Tired

Като споменахте половите органи, каква дума използвате за женските? Пламена е наясно вече Дани какво има, обаче като ми зададе въпроса " Ами аз какво имам" и се зачудих какво да отговоря. До следващия път трябва да съм намерила подходящата дума.  Grinning

Ив, мечтата ти явно ще се сбъдне.  Grinning

Миме, дълъг и безоблачен семеен живот на твоя брат! И чакам снимки!

Цвета, все така кротък да е Габи.  Hug  Heart Eyes

На всички болни - бързо оздравяване!

# 617
  • Русе
Здравейтееееееее  Hug
Мила Цвета, добре сте дошли с Габи   bouquet Малкият е невероятен  Heart Eyes
Моите хора още спят. Аз не съм споделяла, но и ние бяхме болни. Аз го изкарах на крак, но го лепнах на Дени. Пребори се без АБ. Но ще остане вкъщи и другата седмица. Сега ни предстои малко разходка сред природата.
Желая ви усмихнат ден  Heart Eyes

# 618
 smile3507 Ставайте, бе, мискинки  Mr. Green

# 619
Аспиринче?  Wink

# 620
# 621
  • София
Снощи се прибрах... развеселена...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green което добре се отразява на съпружеските ми задължения  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и Симо каза всяка седмица да си правим такива срещи, ако трябва и по два пъти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622
Оооох, главата ми.....слаб пияч съм аз. Това трябва да се поправи!

# 623
Хм...Давинчи и аз едно време страдах от главоболие, ама откак' се събрах с ония снощните нямам такива проблеми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То тренираме, тренираме....
Ман, как е Боби Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 624
   O,Ним. newsm53
   Браво на Ивонска,която организира срещи,дето така подобряват семейния ви живот. smile3501
   Някой друг да се похвали? Rolling Eyes

# 625
  Цвета,как мина втората ви нощ? Simple Smile
  Темата (от линка) е уникална! Laughing
  А песента.....Алекс та се беше впечатлил от нея!Искаше още и още!Сигурно над десетина пъти съм му я пускала, а тази сутрин ПАК!  Crazy

Рали
,приятна разходка!Вярвам,ще повлия добре на здравето ви!

# 626
Селма, теб защо не те видяхме снощи?
Ним, и квооооооооооо?

# 627
  • София; Дружбето
Еееееее, повече подробности моля за вчера. Не само леки намеци, все пак трее знам за какво да завиждам Crossing Arms
Нощта мина нормално, с будения, после в 5.30 го оставих при мен и така до 9. От Миша не успяхме да го опазим и с намордника само го гушка и гали. Иска да го държи, ама той нали е още лефтерен та не давам. Ще кача снимки да ни видите ква сме картинка Laughing

# 628
Селма, теб защо не те видяхме снощи?

Аз,кат' пия и на мен все нещо ми бяга от погледа! Crazy  newsm48
   А сериозно.....Сега ще изброя куп оправдания,но.....реално просто нещо не съм била навита.... Confused

# 629
  И какво викаш,Цвет.....Няма ревност от страната на Миша?
  Чакаме снимки! Grinning
  Какво казаха лекарите на изписването?Спокойна ли си за здравето на Габи?Искаш ли да правиш изследвания за всеки случай?Или няма нужда?

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 11:15 от Селма

Общи условия

Активация на акаунт