Четки за грим

• 91 652
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • в 1001-та нощ
Имаше 2 магазина и остана само в мола на цариградско  Peace

# 571
  • София
Някой има ли впечатления от това сетче - http://thetravelingheels.tumblr.com/post/10356560033
Charm Travel Pro  Rolling Eyes
Безумно много ми допада като визия и като съдържание - абсолютно всички четки, които ползвам събрани на едно място  Heart Eyes Харесва ми и че са травъл размер, изобщо не съм привърженик на големите дълги дръжки. Но като качество дали са читави  Thinking

# 572
  • В къЩи.
Лелеее страхотно е ... Heart Eyes
А каква му е цената?

# 573
  • София
2200Php, което е равно на $50. Доколкото прочетох в сайта на фирмата доставката е безплатна "nationwide", което не знам дали е същото като "worldwide", но го тълкувам като безплатна доставка до всякъде  Mr. Green Цената е чудесна за толкова на брой четки и наистина всички до една ще ползвам, за разлика от повечето комплекти с много излишни за сметка на други липсващи  Rolling Eyes Не, че нямам вече всички тези четки събирани по единично, но някак си друг е гъдела като всичко си е комплект  Laughing

Та ако някой има впечатления за четките на Charm като цяло, ще съм благодарна да сподели

# 574
  • В къЩи.
Наистина комплекта е супер.Ще чакам и аз отзиви.  Hug

# 575
Доставката е безплатна за Филипините само, както се вижда от коментарите, до някои страни въобще не доставят, а за други са написали да им се прати имейл за да кажат колко ще е доставката. Нямам опит с четките, всъщност никога не съм чувала марката дори.

# 576
Аз влизам с въпрос:
позната ли ви е марката Bella Pierre ?
Заслужават ли си парите четките им ?

# 577
  • в 1001-та нощ
на мен ми е позната  Peace имам няколко техни четки - една не ми харесва само

за кои четки се интересуваш?

# 578
foundation powder brush
angle blush brush
angled shadow brush
eye shadow brush

Благодаря Алена!

# 579
  • в 1001-та нощ
от описаните имам последната, имам и за очна линия (ползвам я за вежди) - и двете много ги харесвам

тази която не ми харесва не я видях на сайта, може да са я спрели, като неуспешна

мисля, че ще ти харсат, а в София можеш да ги видиш на 2 места, ако имаш желание да ги пипнеш и усетиш  на живо  Peace

# 580
Благодаря Алена!

# 581
  • Бургас
 Да попитам и в тази тема - коя от тези две четки за нанасяне на фондьотен бихте ми препоръчали и каква е разликата между тях

http://www.iherb.com/Eco-Tools-Bamboo-Foundation-Brush/34148?at=0

и

http://www.iherb.com/Eco-Tools-Recycled-Retractable-Foundation-Brush/36819?at=0

# 582
Eдни и същи са и нанасят по един и същ начин, втората е малко по-малка и се затваря в гилза.

# 583
  • Бургас
Благодаря ти за бързия отговор  Hug
Според теб коя от двете е по-удачно да поръчам - досега не съм нанасяла ФДТ с четка.

# 584
Kaкто казах, те са еднакви и ще нанасят еднакво. Ако ти е нужно да се прибира в гилза - нея. Ако не, обикновената. Въпрос на лични предпочитания е, аз няма как да ти кажа коя ще ти по-удобна.

Общи условия

Активация на акаунт