Четки за грим

• 91 593
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Не знам виждала съм ги тук по аптеките, но вече си имам необходимите и не ги гледах хубаво.

# 376
аз единичните четки на Екотулс ги намерих на прилични цени в английският Амазон и при следващата поръчка ще си ги взема и тях  Grinning
а за тези какво мислиш?

четката за пудра и за очна линия са ок, тази за коректор е ужасна, тази за сенки също не ми харесва, не сравнявам с единичните, а по принцип.

# 377
благодаря и на двете за мненията   bouquet

# 378
аз единичните четки на Екотулс ги намерих на прилични цени в английският Амазон и при следващата поръчка ще си ги взема и тях  Grinning
а за тези какво мислиш?

четката за пудра и за очна линия са ок, тази за коректор е ужасна, тази за сенки също не ми харесва, не сравнявам с единичните, а по принцип.

На мен ми изглеждаха ОК, и исках точно заради четката за коректор да си ги взема Sad А има и един комплект с четтки само за очи, някакво мнение за него?

# 379
Ето ги и моите - вече в пълен състав.  Heart Eyes
Всичко е от M.A.C.  Heart Eyes

# 380
тъъъкмо щях да поръчвам от аукрото и попаднах на темичката ви та се разобедих  Simple Smile много добри съвети изчетох всичко и вече мн искам да си купя четчици много моля някой да ми помогне  Blush първо ако някой ми препоръча от къде да намеря в пловдив магазини за четки ще съм много благодарна или ако някой скоро е поръчвал от е-бей и е доволен много бих искала направо да си закупя сет от повечко четки много моля помагайте    bouquet

# 381
  • София
Velvet.Rose, какви са тези трите кутийки наредени над четките? Едното ми прилича на руж, а другите? Доволна ли си?

# 382
Руж, минерална и highlight пудра.
От ружът и минералната пудра съм много доволна, от другата обаче очаквах малко повече. Може би защото кожата ми е светла, трябва да наслоявам много за да си проличи, че съм си сложила. Аз си я взех основно заради външният й вид и факта, че беше от лимитирана колекция...

# 383
Лимитираната пудра на Мас е много красива и екстравагантна с набръчкването отгоре, но иначе хич не  е добра. Много е лъскава и според мен няма приложение. Бях решила да я купя и като ме гримираха така лъснах, че веднага се отказах.

# 384
аз си взех бейби шампоан на Джонсън за четките - мислите ли че е добър?

# 385
  • София
Руж, минерална и highlight пудра.
От ружът и минералната пудра съм много доволна, от другата обаче очаквах малко повече. Може би защото кожата ми е светла, трябва да наслоявам много за да си проличи, че съм си сложила. Аз си я взех основно заради външният й вид и факта, че беше от лимитирана колекция...

Минерална пудра? Това да не е Mineralize Skinfinish Natural? Отдавна се точа на тази пудра, но все нещо отлагам!  Simple Smile

# 386
Момичета, някой може ли да ми каже дали някъде мога да намеря ето тази четка:
http://www.parispresents.com/product_p/et%201230.htm
В Ремедиум има ЕкоТулс, ама само четките за руж и сенки, и комплектите, а тази поотделно не съм я виждала...

# 387
аз си взех бейби шампоан на Джонсън за четките - мислите ли че е добър?
Аз само с такъв си мия моите и съм много доволна Simple Smile

# 388
Момичета,
няма смисъл да си давате парите за някакви шампоани и т.н.
Четки за грим се почистват перфектно с медицински бензин Wink

Peace

# 389
Момичета,
няма смисъл да си давате парите за някакви шампоани и т.н.
Четки за грим се почистват перфектно с медицински бензин Wink

Peace
За първи път чувам такова нещо. Моля те разкажи по подробно.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт