Четки за грим

• 91 645
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Аз искам да попитам знаещите за ето този тип финишинг кабуки:

За какво служи и защо прилича на четка за бръснене? Mr. Green

# 586
  • София
medissa, аз с подобна, но с малко по-къс косъм нанасям течен и кремообразен ФДТ  Mr. Green Иначе се води, мисля, за минерална пудра и минерални ФДТ.
А приликата с четка за бръснене идва от грозната дръжка най-вече  Laughing

# 587
Тази четка не мисля, че ще стане за нещо различно от прахообразни продукти  Rolling Eyes Кабукито е с много по-меки и дълги косми, за да се получи добре според мен. Аз го ползвам за преливане на цветовете по лицето ми  Laughing Нанасям ФДТ, руж, пудра, евентуално бронзираща пудра тук-таме. С кабуките преливам различните продукти  Peace Ползвам и за нанасяне на прахообразна пудра.

# 588
Нареждам се на опашката на образоващите се.   Blush
Признавам си, че не съм ползвала четки до сега, но ми подариха      bouquet    и смятам да се науча да боравя с тях. 

# 589
  • София
Дайте ми съвет какъв сет четки да си взема за до около 200-250лв  Rolling Eyes Сигма? Или нещо друго? Някакъв готов сет или да си съставя сама от отделни четки? Коя марка си струва като качество за тази цена? За тези пари ми се иска да се снабдя с четка за пудра, за руж или контуриране, за коректор, 2-3 четки за сенки, блендираща четка за сенки, евентуално стиплинг четка  Rolling Eyes

В момента имам повечето четки на ЕкоТуулс, някои на Есенс и голям брой единични четки на други марки в този ценови клас. Вършат ми работа, меки са, не се скубят и не се деформират, но не съм в някакъв особен възторг. Нямам оплаквания, но все си мисля, че с по-хубави четки ще имам в пъти по-добри резултати... или просто си въобразявам  Laughing

# 590
Четката наистина е важна и за резултатите. Не помня вече кой беше конкретния пример, с който стигнах до този извод. Но си спомням, че първо ползвах една не особено читава четка /Ейвън май беше/ и после си взех същата, но на друга марка. Много по-мека и пухкава беше и нанасянето и ефекта с нея бяха коренно различни  Peace
Аз бих се насочила към Сигма или Инглот. За тези пари ще си направиш добър сет от техни четки  Grinning

# 591
  • София
За четките на Инглот не съм чувала никакви отзиви  Rolling Eyes За тези на Сигма има противоречиви мнения в ю-туб. Харесала съм си този сет - http://www.sigmabeauty.com/Complete_Kit_p/ck001.htm , но все още се чудя него ли да поръчам или мога да се сдобия с нещо по-добро  Rolling Eyes

# 592
Аз четките на Инглот съм ги разглеждала само в магазина. Нямам тяхна, но ми се сториха много хубави - меки, пухкави, с удобни дръжки.
За четките на Сигма съм гледала ревюта в нета и всичките са положителни  Rolling Eyes Но със сигурност има и такива, които не ги харесват. Както за всяко нещо...Според мен разликата в този клас няма да е чак толкова осезаема от към качество. Така, че каквото и да си вземеш ще е добро  Peace

# 593
Момичета, малко тъп въпрос имам, но как и с какво почиствате четките си?

# 594
Дайте ми съвет какъв сет четки да си взема за до около 200-250лв  Rolling Eyes Сигма? Или нещо друго? Някакъв готов сет или да си съставя сама от отделни четки? Коя марка си струва като качество за тази цена? За тези пари ми се иска да се снабдя с четка за пудра, за руж или контуриране, за коректор, 2-3 четки за сенки, блендираща четка за сенки, евентуално стиплинг четка  Rolling Eyes

В момента имам повечето четки на ЕкоТуулс, някои на Есенс и голям брой единични четки на други марки в този ценови клас. Вършат ми работа, меки са, не се скубят и не се деформират, но не съм в някакъв особен възторг. Нямам оплаквания, но все си мисля, че с по-хубави четки ще имам в пъти по-добри резултати... или просто си въобразявам  Laughing

Защо не пробваш Real Techniques? Има ги във всички възможни варианти в Iherb  на отлични цени.  Peace

# 595
Защо не пробваш Real Techniques? Има ги във всички възможни варианти в Iherb  на отлични цени.  Peace

Тези четки имат много малко видове  Rolling Eyes На мен не биха ми стигнали, да си направя комплект от всичките необходими. Поне това, което съм разглеждала в посочения сайт.

# 596
  • София
Благодаря за предложенията  Hug Вместо да стане по-лесно, става по-трудно да реша какво да взема  Laughing Наистина ми се иска да купя нещо с оптималното сътношение цена-качество веднъж за винаги. На моменти се замислям просто постепенно за няколко месеца да си направя един сет на МАК и да приключа въпроса, но сама себе си ми е трудно да се убедя, че си струва  Rolling Eyes

# 597

Тези четки имат много малко видове  Rolling Eyes На мен не биха ми стигнали, да си направя комплект от всичките необходими. Поне това, което съм разглеждала в посочения сайт.

Ми не знам колко четки са необходими на човек.  Thinking Така като ги прегледах - 18 вида. Според мен достатъчно количество за ежедневен грим. Е, някои по-прецизни могат да се добавят от Сигма или друга марка.
Ако пък не ти харесват, ето този комплект на Сигма - http://www.sigmabeauty.com/Sigma_12_Brush_kit_Make_Me_Classy_Black_p/ckc01.htm или пък този  - http://www.sigmabeauty.com/Mr_Bunny_Essential_Kit_p/bbla.htm . 12 четки са, има всичко необходимо за ежедневен грим, идва в удобен калъф. Код за 10% отстъпка този месец - MARCH2012 .

# 598
  • София
Момичета, малко тъп въпрос имам, но как и с какво почиствате четките си?
Аз всяка седмица ги чистя по следния начин: на кърпичка/салфетка пръскам от спрея за почистване на MAC и с кръгови движения минавам с четката по салфетката. Веднъж месечно - с шампоан.

*November Rain*, аз много време имах като твоята дилема. Първо бях решила Сигма, след това си казах Не е ли по-добре всеки месец да си взимам по няколко на MAC, докато си направя колекцийката. После реших, че не съм чак такъв професионалист и колко ще ми разбира главата от разликата между MAC и Сигма. След това видях един сет на Инглот с 40 четки за 290лв. После реших, че 40 четки са ми страшно много... Общо взето дълго мислех и премислях.
Накрая си взех този сет на Сигма. Може би щях да съм по-доволна, ако не се беше наложило на плата 30 + лева за ДДС и такси на Митница. Но като цяло съм доволна от сет-а. Взех си и няколко четки на MAC, хвалени, за да разнообразявам, пък защо не и сравнявам. Взех си и една четка на NARS, която е просто феноменална. Става дума за Yachiyo, която абсолютно бие MAC 129 при нанасянето на руж. Сега искам да пробвам и четките на Саманта. Общо взето този дълъг разказ имаше за цел да ти каже: "Не се притесняваш, ще вземеш решение, но това няма да те спре да търсиш и купуваш нови четки".  Grinning

# 599
  • София
Код за 10% отстъпка този месец - MARCH2012 .
На мен не ми дава да ползвам кода:

Coupon code "MARCH2012 " is not valid.

Общи условия

Активация на акаунт