Четки за грим

• 91 610
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • в 1001-та нощ
При това положение - кабукито от студио серията на e.l.f ще ти хареса - 2 размера са  Peace - не е пухкаво, не е и твърдо  Blush bowuu Heart Eyes

# 646
Перфектно е това кабуки (малкото).

# 647
  • София
Може да го тествам. И без друго отдавна се каня на някои продукти на ЕЛФ. Аз имам едно китайско кабуки за $2 от и-бей и ужасно много си го харесвам. Косъмът му е точно такъв какъвто обичам, гъсто е и не се скубе изобщо.

Off: Много приятно съм изненадана от митницата на "Веслец". Ведри и усмихнати хора ме обслужваха на всяко гише и приключих за няма и 10 минути.
И един съвет ми даде един от служителите - когато пратката има начислена доставка, вместо разпечатка от Пейпал да се носи разпечатка от фактурата изпратена от сайта, от който е поръчката защото там фигурира и сумата за доставка, а в Пейпал е обща и така ти начисляват ДДС и на нея.

# 648
  • в 1001-та нощ
Перфектно е това кабуки (малкото).

Blush и аз малкото взех  Blush    bouquet

...
И един съвет ми даде един от служителите - когато пратката има начислена доставка, вместо разпечатка от Пейпал да се носи разпечатка от фактурата изпратена от сайта, от който е поръчката защото там фигурира и сумата за доставка, а в Пейпал е обща и така ти начисляват ДДС и на нея.

ДДС се дължи и начислява и върху стойността на транспорта (стойност на стоката + стойност на пощенските)

нямам идея защо са ти дали този съвет  newsm78 не съм чула за промяна в нормативната база  Rolling Eyes

# 649
  • София
ДДС се дължи и начислява и върху стойността на транспорта (стойност на стоката + стойност на пощенските)

нямам идея защо са ти дали този съвет  newsm78 не съм чула за промяна в нормативната база  Rolling Eyes

Ами попита ме къде пише колко е стойността на доставка и аз му казах, че не я пише. Отговорът беше "Ще трябва тогава да Ви сметна ДДСто на цялата сума. Другият път носете фактура с написана цената на доставката".  newsm78 Аз поне си го превеждам като "Ако знам колко е доставката няма да Ви я смятам към ДДСто"  Rolling Eyes Или ми се е правил на интересен нещо?  ooooh!

# 650
  • в 1001-та нощ
най-вероятно  Blush

обикновено на кашончетата има обявена стойност на пратката, но тя не ги устройва, защото не се изписва транспорта и искат фактурата, където е включен и транспорта  Blush и начисляват върху всичко, но така е рехламентирано - в нормативната база  Peace

има сайтове, които връщат rewards, които също се изпускат при плащането, примерно - продуктът струва 100 лв, поради някакви условия (покупки, препоръки към нови клиенти ...) сметката ти е заредена с 20 лв от сайта - ти ще платиш 80 лв и в платежния документ ще бъде това плащане, но на фактурата ще пише 100 лв и ще платиш ДДС на него  Blush

обичат си фактурите  Blush

# 651
  • София
На мен ми начислиха ДДС само върху стойността на поръчката. Не знам каква е нормативната база  Wink но няма никаква логика в това да плащаш такса И върху стойността на доставката  Peace

# 652
  • София
Днес пробвах част от четките. Определено си струват всяка стотинка  Heart Eyes
Особено съм впечатлена от тази   Crazy

# 653
  • София
Момичета, има ли за април код с намаление за сайта на Сигма? В началото на месеца ли излизат промоциите, ако има такива? Уж ми пращат всичко ново на мейла, но код няма още Sad
Приготвила съм една поръчка с още 7 четки, но не ми се иска да я пускам без отстъпка  Laughing

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 00:15 от *November Rain*

# 654
 APRIL2012 - код за 10% отстъпка за Сигма до края на Април.

# 655
  • София
Препоръчайте, моля, четка за очна линия  bouquet

# 656
Препоръчайте, моля, четка за очна линия  bouquet
Elle-même, използвам четката на Essence - евтина е и на мен ми върши перфектна работа Simple Smile

# 657
  • София
MissNellie, мерси. Открих го и аз малко след като попитах... ама нали все чакам наготово   Embarassed
Elle-même, какъв тип ти е удобна? Скосена, тънка, или малка и плоска? За скосена и аз препоръчвам тази на Есенс и една от Джъмбо за 1.99лв, която ми харесва повече и от Есенс, и от Сигма за очна линия. От другите типове не мога да предложа защото не са ми удобни на мен лично.

# 658
  • в 1001-та нощ
на мен много ми харесва четката на ейвън, по-уобна ми е от на Есенс, но явно е въпрос на свикване  Rolling Eyes

иначе е остра и твърда - това още повече ми харесва, от гл.т. прецизност  Peace

# 659
  • София
Благодаря ви, ще си взема и двете. Не знам и аз каква ми е удобна  Confused

Общи условия

Активация на акаунт