Фотография #40

• 38 690
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
 Joy Joy Joy Joy
Мише, веднага джойнвам и за награда  Laughing ще пусна една прекрасно тонирана снимка, на едни овце, които подгоних към водопада за да ги снимам на този фон. На най големия размер се вижда как крачката им галопират.

цък

ето и водопада

цък

# 61

http://www.flickr.com/photos/snezhana/3925472343/
http://www.flickr.com/photos/snezhana/3926193110/

от срам станах в 3ам, и в 5 ам вече снимах по темата  Rolling Eyes

Лени, не те ли беше срам да тормозиш животинките! много хубав кадър! кажи ни за тонирането...

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 17:58 от Agent Provocateur

# 62
Милена, много се радвам за възстановените снимки...хайде, чакаме ги.

Агентче, много хубави снимки, май ще ставам и аз в 3ам. за да се запиша в конкурса Grinning

Лени, Лени ха-ха-ха, защо тормозиш животинките. Видях големия кадър на снимката, ами тези овчици направо галопират Laughing с какво ги стресна #2gunfire

# 63
Аз съм възстановявала до 95% с ето тази програма
http://www.recuva.com/
Ако е си е минала от реда като неуспешен опит дано помогне.

Стана!!!!!!!!!!!! Ура!!!!!!!!
 Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Хиляди благодарности на всички. Пробвах този софт първо и веднага стана. Възстанови снимки и от преди 2 години:)Simple SmileSimple Smile
Еха супер;))))))))))))толкова се зарадвах и аз, чакам снимки да видя сега;)))))))))

# 64
малена, страхотна новина! много се радвам, че ги възстанови. това е невероятен спомен и щеше да е много жалко, ако ги беше загубила.
гледам, че направо няма смисъл да се напъвам и аз за конкурса след вашите красоти.

88/93

# 65
малена, страхотна новина! много се радвам, че ги възстанови. това е невероятен спомен и щеше да е много жалко, ако ги беше загубила.
гледам, че направо няма смисъл да се напъвам и аз за конкурса след вашите красоти.

88/93

е, Момо... недей така.. ти си най-облагодетелствана, имайки пpед вид че ти е тъмно по 20 часа в денонощие  Mr. Green

наистина много кpасиви снимки сте напpавили.

# 66
Я да ви покажа моята дъщеря какви ги върши понякога, жалко че рядко мога да и правя клипове;(
http://vbox7.com/play:6f3bc0ce

# 67
Хахахха, ужас Mr. Green

# 68
Изтръпнах със снимките на Малена, много се радвам, че са се възстановили, чакаме да ги видим сега Grinning Между другото едно момиченце в морската вчера търсеше Малена, случайно да сте били вие?

И да се похваля, имам го 100-те мм Mr. Green Никога не бях снимала на повече от 55 мм. и сега имам чувството, че ще хвана морска болест като погледна през обектива, всичко ми се друса много, ще трябват стабилни ръце явно Crazy Приемам съвети за употребата му Simple Smile Снимки не мога да покажа в момента, че не съм си вкъщи, а на лаптопа нямам софтуер и не ми се занимава. Снимам обаче все още по проекта и като се прибера ще качвам.
Пробвах една палатка за снимане, голям кеф, чудя се дали да си взема. А като гледам ще ни трябва и друга чанта или раница, че този 100 мм е много голям и едвам се побира Crazy

# 69
  • София
Много красиви снимки от много красиви места гледам тук  Heart Eyes Как ми се ще и на мен да попътувам  Simple Smile
Мислех да се запиша в новата тема със снимка от първия учебен ден на Ивайла, но за жалост нямам нито една свястна. Аз май съм била по-ошашавена и от нея. Не знам как съм успяла, но подобрих личния си рекорд - от 50 снимки, само една на фокус  Crazy
По тая причина - една морска  Mr. Green

# 70
Malena, чакаме снимки Simple Smile

И аз намерих един списък тази сутрин, може да е полезен в бъдеще със софтуер за възстановяване на картите:
http://www.ultimateslr.com/memory-card-recovery.php

# 71
Здравейте момичета,
и аз съм от тайно следящите вашата тема и радваща се на уменията ви да намирате и запечатвате красивото наоколо! Следя ви, защото и аз съм все по-изкушена от фотографията (не на последно място и заради вас!). Набирам кураж (и пари де Simple Smile за по-добра фото-техника, а междувременно тренирам със сапунерка (ако усвоявам вярно терминологията Simple Smile), за да си докажа, че има смисъл да инвестирам повече.
Осмелявам се да пиша с един конкретен въпрос:

Искам да възстановя стари снимки от ученическите години. Пазя лентите, но снимките се затриха някъде през годините... Та проблемът е, че в края на 80-те имах едно руско фотоапаратче, което правеше "двойни" снимки, май им казваха "пенти", т.е. има 2 кадъра на мястото на един. Та в няколкото фото-ателиета, в които питам, не могат да ги извадят - машините не са пригодени - и трябвало ръчно. Та въпросът ми е: Знаете ли къде могат да ми извадят такива снимки в София?

А като тъй и тъй си намерих невинен повод да ви заговоря Simple Smile, се чудя дали ще е много смешно ако споделям с вас снимки, правени със сапунерката .... не че искам да ви губя времето да ме учите Simple Smile, ще продължавам да чета и гледам сама, но може да чуя ценни съвети... и така ... 

# 72
Изтръпнах със снимките на Малена, много се радвам, че са се възстановили, чакаме да ги видим сега Grinning Между другото едно момиченце в морската вчера търсеше Малена, случайно да сте били вие?

Вчера бях с Малена в Морската следобед, но не знам някой да е търсил Малена.  Бяхме с едно русо момченце. Пуснала съм въ вФликР снимки от вчера

# 73
Мили Дами , благодаря ви за споделените усмивки - бебок чакаме  април някъде в края . Ако намерите 5 минутки бихте ли погледнали насам http://www.flickr.com/photos/danisav/ за да ме ориентирате в грешките ми и лекарствата за тях . И безднадеждно да е мнението ви нека е така не се сърдя от 8 клас насам.... Мъжът ми Росен казва "...поне са цветни..." , но и той взе да се задържа с апарата повече време . Дори май си ревнувам апарата... Laughing Тепърва ще искам деца да снимам

# 74
Охаа, гледам доста снимки сте качили, довечера ще имам да разглеждам.

Сега докато го няма шефа, мисля да си всема нов обектив та, да ви попитам какво ви е мнението за този обектив AF-S DX NIKKOR 18-105MM F/3.5-5.6G ED VR някой от вас ползва/ползвал ли го е? Спряла съм се на него за сега.

Общи условия

Активация на акаунт