Фотография #40

• 38 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
от мен само запис. нямам нищо за показване от последните дни и седмици. бутам проекта колкото да не е без хич.
това с червения цвят на никона е точно така!
агентке, стига с тази снимка, моля те! и ние сме хора!
калина, и идеята, и изпълнението ти са супер. много ми беше интересно да ги разгледам.

# 16
Аз проекта го спрях на 60-та снимка, няма смисъл да се мъча, вече съвсем не мога да снимам всеки ден.
ПУснах една снимка в чалънджа да правя компания на Калина, но ако  прецените,  че  няма право да участва, защото е след срока, я махам веднага!
Ryan's Mom-  харесват ми, не се обезкуражавай така сама- имаш хубави снимки!

# 17
  • Казанлък of all places
Изключително много ме радвате и зареждате и вие , и снимките ви! (Само дето трябва много много да се престраша , за да покажа мои...)

# 18
здравейте ... следя ви  ... Мога и аз да се похваля най на края че и аз съм бременна , съвсем отскоро- иначе бях започнала да се отчайвам ...а По темата- ето мисля полезен сайт за златните сечения и техните видове http://www.atrise.com/golden-section/  - дано ви е интересен и нужен , макар че като гледам снимките ви... от тях сънувам по паметно и цветно май... а то кои сънуват цветно ..? Hug

# 19
каква по-хубава новина за началото на новата тема!!! много лека и хубава бременност ти желая!

# 20
Дани, честито ! каpай кpотко и спокойно и ще имаш много хубаво моделче за снимки после Simple Smile

Ей стpашно готини и цветни снимки сте показали (някои и кpака и телеса също за завиждане).

хайде снимайте нощем , моля ви се. защо не казахте по-pано, че не ви хаpесва. сега ми е много гузно. Confused
светкавички, фенеpчета, нощни лапми, стативи... залез, нещо !?

# 21
Dani, честита ти бременност Simple Smile хайде да видим коя ще си избереш за бременни сесии  Hug

хайде снимайте нощем , моля ви се. защо не казахте по-pано, че не ви хаpесва. сега ми е много гузно. Confused
светкавички, фенеpчета, нощни лапми, стативи... залез, нещо !?

Снимам бре, жено, заради теб тормозя фамилията, ама бездарността си е бездарност... и като я съчетая с мързел (да нося статива)  Rolling Eyes ... Щях да ставам по изгрев, седях на един леден плаж да снимам как луната излиза от водата (от ръка  Crazy), убеждавах мъжО да позира гол на тъмно... е, следващият път!

Само това изстисках, много, мноооого скучно, но и аз с вас олимпиец и участвам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 00:07 от Agent Provocateur

# 22
и аз без статив Simple Smile
бpаво
за мъжо няма да коментиpам. хихи

# 23
следващият път обещавам да ти снимам нещо такова, ама с повече мъглица, че по нашенско си е влажничко Wink

http://www.flickr.com/photos/chris_gin/2499479829/

ами аз таковата (да се оправдая) вдъхновена от селфовете на Фамоза... мхмммм, абе размина ви се  Grinning

# 24
имам гениална хpумка Simple Smile с фамоза да си напpавите едно съpевнование, ние ще сме печелившите Simple Smile

# 25
danisav, ЧЕСТИТО!! Лека и прекрасна бременност!

ЕЕЕ след тези снимки дето сте пуснали по чаленджа направо ме отказахте да се пробвам, ще ли се удължава срока или да ходя да прегледам дали ве пак нямам нещо подходящо от изминалата седмица?

# 26
да, с още една седмица, до следващия понеделник, надали някой ще има анти Simple Smile

# 27
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
~

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 17:42 от LemonDesi

# 28
аз се записвам със снимки на ученичето  Laughing

http://www.flickr.com/photos/misholina/3922213117/in/set-72157622376567288

# 29
една за запис от летния проект. Малко остана още, даже хич не остана:)
Дани, честито, благородно ти завиждам.
Момичета, тия дни ще знам със сигурност, дали през октомври ще ви напусна, за да поснимам в Сирия и Ливан. Стискайте палци:)
Много ме радва активността последните дни в темата. Много снимки, много нещо:)Simple SmileSimple Smile
Калина, в ро вече никога! ох, да не се заричам
Мишоина, ученичето е върховно. Искам същия стайлинг!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт