Алергия към спермата??????

• 7 122
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами Simple Smile
Искам да ви попитам как може да се разбере дали една жена има алергия към спермата на мъжлето си?
Миналия месец 2 пъти пробвахме за бебе и този месец един път (по обясними причини само толкова малко Sad ) Та 1-вия път като че ли всичко беше наред, но 2-рия и 3-тия (който бяха през поне седмица, а не един след друг) усещах след като свърши в мен едно щипане, което на сутринта след като се събудя вече го няма ..
Какви изследвания и къде мога да си направя за да се види причината за това неразположение?  newsm78

# 1
Можеш да си пуснеш микробиология и да се консултираш с гинеколога си.Алергия се съмнявам да е.

# 2
  • UK
Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами Simple Smile
Искам да ви попитам как може да се разбере дали една жена има алергия към спермата на мъжлето си?
Миналия месец 2 пъти пробвахме за бебе и този месец един път (по обясними причини само толкова малко Sad ) Та 1-вия път като че ли всичко беше наред, но 2-рия и 3-тия (който бяха през поне седмица, а не един след друг) усещах след като свърши в мен едно щипане, което на сутринта след като се събудя вече го няма ..
Какви изследвания и къде мога да си направя за да се види причината за това неразположение?  newsm78

Има едни кръвни изследвания, водят се Имунологични и се правят по принцип в специализираните за целта репродуктивни клиники. Това изследване се казва Антиспемални антитела, не  е от евтините Peace Показва, дали сте съвместими с партнъора си. Съжалявам за обяснението, но се опитвам с думи прости да го обясня Blush
Незнам newsm78 дали то би дало някакъв отговор на въпроса ви, защото е възможно това щипане да се дължи на гъбички или други нарушения в микрофлората, които се изолират добре
с една микробиология Peace

# 3
Ами последно сега в събота бях на гинеколог, взе ми секрет на стъкълце и пред мен го гледа под микроскоп и каза, че не се виждат гъбички, че секрета ми е нормален няма миризма и т.н, но тъй като беше събота нямаше как да ми вземе проба за микробиология. Иначе като цяло, цяла година водя борба срещу кандида и тук-таме някоя бактерийка, но за сега уж нещата са успокоени  Praynig .. А някоя лаборатоя да ми препоръчате да го направим това нещо с изследването? И долу-горе каква е цената

# 4
  • UK
Ами последно сега в събота бях на гинеколог, взе ми секрет на стъкълце и пред мен го гледа под микроскоп и каза, че не се виждат гъбички, че секрета ми е нормален няма миризма и т.н, но тъй като беше събота нямаше как да ми вземе проба за микробиология. Иначе като цяло, цяла година водя борба срещу кандида и тук-таме някоя бактерийка, но за сега уж нещата са успокоени  Praynig .. А някоя лаборатоя да ми препоръчате да го направим това нещо с изследването? И долу-горе каква е цената
За цената не се сещам изобщо Rolling Eyes Ние преди години го правихме това изследване, но сякаш над 50 лева като ориентир. Откъде си? За да ориентирам направо за клиника, не се правят в лабораториите иначе, само в специализираните инвитро центрове, т.к се водят Имунологични изследванията Peace
Само да допълня и партнъора е хубаво да си направи Микробиология, т.к проблема може да е и у него!

# 5
В София сме.
Последно той ходи на контролен преглед във болница Вита и нещата бяха наред, но явно пак ще трябва да се ходи да се види какво е положението и при дватама.. лоша работа  ooooh!

# 6
  • UK
В София сме.Последно той ходи на контролен преглед във болница Вита и нещата бяха наред, но явно пак ще трябва да се ходи да се види какво е положението и при дватама.. лоша работа  ooooh!

Оооо ами в София имате голям изобор от репродуктивни клиники, ВИТА незнам newsm78 дали има такъв тип изследвания можете да проверите и там. Иначе, Клиника Малинов, Надежда, д-р Владимиров, тук в бгмамма ги има всичките клиники, бихте могли да влезнете в сайта на всяка една от тях или да ги прозвъните и да проверите!
Аз лично правих изследването в КИРМ Плевен, като изпращах кръвта по куриер (от лаборатория ми изолираха серума) това също е вариант, забравих да го спомена :
peace:

# 7
Благодаря ти  Hug ще ги разуча тези, за които ми каза.   bouquet

# 8
Авторката не прави опити за бебе от месеци, година дори, че веднага да я пращаш при лекар по репродуктивни проблеми.Това към kokona20.

# 9
  • UK
Авторката не прави опити за бебе от месеци, година дори, че веднага да я пращаш при лекар по репродуктивни проблеми.Това към kokona20.
Оооо аз никого, никъде не изпращам Peace Препоръчвам Wink какво изследване да си направи, ако желае (във връзка с индикиран проблем) и обяснявам, къде се правят такива Peace И не така остро, ако обичате Crossing Arms

# 10
Не съм остра, изказах мнение просто Rolling Eyes Добре съм запозната с тези изследвания и антиспермалните антитела определено са с друга цел, а не по отношение на проблема на авторката.

# 11
  • UK
http://www.zachatie.org/index.php?Itemid=19&id=468&optio … ent&task=view В сайта има много и изобщо полезна информация, без значение, дали се забременява спонтанно или с помоща на нарочните за целта центрове!
Аня аз не съм лекар и определено така дистанционно, особено по Интернет не мога да се запозная с нечий проблем ooooh!
Имаше питане, отговорих- аз, какво съм направила по въпроса.
Дали, авторката ще постъпи така или по друг начинй ТЯ сама ще си прецени/реши.
Никой никого и за нищо не задължава, изказва своето мнение просто, също като вас Naughty

# 12
Аз не правя опити от много време поради причината - Кандида.. тъй като секс тогава не може да се прави понеже боли по преме на самия акт.. и отделно чувството на дискомфорт, парене, сърбеж и болка.. Но приположение, че дори сега когато уж всичко е наред изниква и това.. как да имам смелостта да опитваме като пак има някакво щипане, което никак не е приятно... Cry А след подобно случки една жена започва да го прави със страх и притеснение, че пак ще се появят било то симптомите на кандида или това щипане накрая... без да може да се отпусне.
Затова бих си направила подобни изследвания поне да изключа това като причина и да я търсим някъде другаде.
И все още не мога да си обясня как може при мен микробиологията след лечение да излиза чиста, на мъжлето ми също и накрая аз оставам със симптоми някакви отново за кандида или някакво друго неразположение..

# 13
Хмм, много интересна тема. Аз имам подобен проблем. Преди време съм имала Кандида, но тогава нямах други симптоми, освен течение. В момента уж нямам нищо. Но понякога след уриниране има парене, както и пак понякога усещам парене по време на полов контакт. Като тези симптоми започнаха малко след като започнахме опитите за бебе Sad Оттогама се мъкна само по лекари, репродуктивни клиники и какви ли не изследвания съм правила, и аз и мъжа ми, всичко е отрицателно и при него и при мен. Не знам вече какво да правя. След последния преглед и след последната МБ, гинеколожката ми изписа Невробекс  newsm78 Явно си мисли, че нещо си внушавам. Но аз знам, че не съм луда и не си внушавам. Плюс това ММ има същите симптоми, няма как и той да си внушава. Започнах и аз вече да си мисля, че е някаква алергия, но доколкото чета, няма май такова нещо.
 Записвам се да следя темата  Peace

# 14
Пусни си микробиология и цитона маска и след това си прави други изследвания. Всеки гинеколог може да те насочи какви точно и къде да си ги правиш.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт