Алергия към спермата??????

• 7 124
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
Пусни си микробиология и цитона маска и след това си прави други изследвания. Всеки гинеколог може да те насочи какви точно и къде да си ги правиш.  Peace

Микробиология само от януари месец до сега съм си пускала поне 9 пъти, а цитонамазка 2 пъти Simple Smile... Но да за всеки случай мисля още една микробиология Simple Smile

# 16
А правила ли си изследване за хламидии, микоплазми, уреаплазми? Защото ние и такива правихме и за ЧПВ (всички типове - 160 лв изследването) и пак сме в задънена улица. А, и МБ на урина, и там няма бактерии...И вече спрях да ходя по лекари, дано както е дошло, така и да отмине  Praynig

# 17
  • София
Аз не правя опити от много време поради причината - Кандида.. тъй като секс тогава не може да се прави понеже боли по преме на самия акт.. и отделно чувството на дискомфорт, парене, сърбеж и болка.. Но приположение, че дори сега когато уж всичко е наред изниква и това.. как да имам смелостта да опитваме като пак има някакво щипане, което никак не е приятно... Cry А след подобно случки една жена започва да го прави със страх и притеснение, че пак ще се появят било то симптомите на кандида или това щипане накрая... без да може да се отпусне.
Затова бих си направила подобни изследвания поне да изключа това като причина и да я търсим някъде другаде.
И все още не мога да си обясня как може при мен микробиологията след лечение да излиза чиста, на мъжлето ми също и накрая аз оставам със симптоми някакви отново за кандида или някакво друго неразположение..
Хмм, много интересна тема. Аз имам подобен проблем. Преди време съм имала Кандида, но тогава нямах други симптоми, освен течение. В момента уж нямам нищо. Но понякога след уриниране има парене, както и пак понякога усещам парене по време на полов контакт. Като тези симптоми започнаха малко след като започнахме опитите за бебе Sad Оттогама се мъкна само по лекари, репродуктивни клиники и какви ли не изследвания съм правила, и аз и мъжа ми, всичко е отрицателно и при него и при мен. Не знам вече какво да правя. След последния преглед и след последната МБ, гинеколожката ми изписа Невробекс  newsm78 Явно си мисли, че нещо си внушавам. Но аз знам, че не съм луда и не си внушавам. Плюс това ММ има същите симптоми, няма как и той да си внушава. Започнах и аз вече да си мисля, че е някаква алергия, но доколкото чета, няма май такова нещо.
 Записвам се да следя темата  Peace
Направете си изследвания за хламидии, микоплазми и уреаплазми. Не се хващат с обикновена микробиология. За хламидиите- задължително кръвни изследвания, а за мико и уреаплазмата- секрет.

# 18
А правила ли си изследване за хламидии, микоплазми, уреаплазми? Защото ние и такива правихме и за ЧПВ (всички типове - 160 лв изследването) и пак сме в задънена улица. А, и МБ на урина, и там няма бактерии...И вече спрях да ходя по лекари, дано както е дошло, така и да отмине  Praynig

Да и 3-те вида хладимии IgM, IgG i IgA 2 пъти тази година един път януари месец, един път септември за да се потвърдят резултатите. Урина също си пусках преди няколко дена и там всичко беше наред. Освен това за уреаплазмите и микоплазмите да пусна.. друго не се сещам какво може и да не съм го пускала. Шантава работа вече.. то да не му се налага на човек да се сблъсква с доктори, все в задънена улица ще е Sad

# 19
Тези дни се чудя дали може да се дължи на прекалено висока киселинност на средата?!?!?! Но не ми се посещава лекар за такъв въпрос. Не съм чувала досега, че киселинността се проявява със симптом и почти го изключвам като вариант, ама знае ли човек  newsm78

# 20
Тези дни се чудя дали може да се дължи на прекалено висока киселинност на средата?!?!?! Но не ми се посещава лекар за такъв въпрос. Не съм чувала досега, че киселинността се проявява със симптом и почти го изключвам като вариант, ама знае ли човек  newsm78

Явно се явява като проблем и ако стане прекалено кисела е по податлива, не случайно преписват при гъби разни дамски душове, който съдържат сода, за да може да се неутрализира и да поизмрът тия гадове  #2gunfire . Гъбичките и всички бактерии обичат кисела среда, затова ние ги ловим като с магнит при най-малкото нещо.

# 21
Така е да, да не говорим каква враждебна среда е за сперматозоидите  Tired

# 22
Миличка, това не е алергия към спермата. По-скоро е някаква друга гадина, която имате. За теб разбрах, че си правила редовно микробиологии, а мъжа ти направи ли си? Най-добре е да отидете в някоя частна клиника по стерилитет и мъжа ти да си пусне микробиология на еякулата. Peace
Успех!

# 23
Миличка, това не е алергия към спермата. По-скоро е някаква друга гадина, която имате. За теб разбрах, че си правила редовно микробиологии, а мъжа ти направи ли си? Най-добре е да отидете в някоя частна клиника по стерилитет и мъжа ти да си пусне микробиология на еякулата. Peace
Успех!

Ах да, тази година поне 3 пъти си пуска на еякулат и отделно на стъкълце чрез протривка само някакви бактерии са му намирали обаче след контролен преглед лекаря каза, че всичко било наред. Но от толкова лечения до момента не са ни лекували от едно и също нещо, нито сме пили едни и същи неща.. А аз доколкото знам, ако на жената намерят гъби мъжа също трябва да се лекува от гъби без значение, че не му намират.. Ама нз мн странни лечения правят тия лекари  #Crazy .
Но за всеки случай ще си пусне и той, няма как Simple Smile
Благодаря ти  Hug

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 16:35 от LavignE

# 24
Разбира се, че винаги лечението е еднакво за двамата, дори и при единия нищо да не се открива. Досега не са ви лекували както трябва, посетете клиниките, за които момичетата са ти писали по-горе.  Peace

# 25
LavignE, има ли развитие по твоя въпрос? Пиши, ако сте открили проблема, за да знам и аз накъде да се насоча.  Peace Весели празници на всички!  Simple Smile

# 26
LavignE, има ли развитие по твоя въпрос? Пиши, ако сте открили проблема, за да знам и аз накъде да се насоча.  Peace Весели празници на всички!  Simple Smile

Честита Нова година Simple Smile
Сега този месец ще отида на няколко места за изследвания и ще пиша какво са ми казали и какво е положението по този проблем.. Нещо добрите гинеколози, които знам в София са заети доста време напред, но все пак се надявам да успея да се вредя скоро Simple Smile

# 27
Честита Нова Година!!!   bouquet

Много ще се радвам да споделиш. При повечето, които са заето месеци напред, може да се отиде и да се чака на място, за да те приеме или да се отиде след запазените часове, пак е вариант. Аз така правех, когато обикалях и аз. Стискам ти палци и ще чакам новини!  Hug

# 28
Честита Нова Година!!!   bouquet

Много ще се радвам да споделиш. При повечето, които са заето месеци напред, може да се отиде и да се чака на място, за да те приеме или да се отиде след запазените часове, пак е вариант. Аз така правех, когато обикалях и аз. Стискам ти палци и ще чакам новини!  Hug

От януари до сега 4 пъти ходих да си пускам изследвания.. април ми откриха Уреаплазма и юли си пуснах изследване и се оказа, че антибиотика, които пих я е убил Simple Smile.. Сега стигнах до много интересен извод - (януари, февруари и март) 3 месеца правим секс без презерватив (гъби няма, освен тая уреаплазма) заради нея няколко месеца нищо не правихме.. след като си пуснах изследването (юли месец) и излезе всичко чисто, правихме секс (Август месец) със презерватив и ХОП .. след седмица гъбичкии (направо ми идеше да се гръмна) лекувах се сама 2 седмици с 2 хапчета Дифлукан и природни неща Simple Smile , след което усетих вече, че ги няма и почнахме пак без презерватив и оня ден си пуснах изследване отново и пак показа чисто..
Та изводът ми е, че явно вече съм алергична към презервативите след като така се получава и се чудих миналата година какво ми става и защо така от нищо гъбясвам  newsm78 , сега мисля, че вече стана ясно ..
Колкото до алергията.. забелязах, че 1-вите няколко пъти ми пощипва, но след известно време от самосебе си минава.

# 29
Здравейте, мили настоящи и бъдещи мами Simple Smile
Искам да ви попитам как може да се разбере дали една жена има алергия към спермата на мъжлето си?
Миналия месец 2 пъти пробвахме за бебе и този месец един път (по обясними причини само толкова малко Sad ) Та 1-вия път като че ли всичко беше наред, но 2-рия и 3-тия (който бяха през поне седмица, а не един след друг) усещах след като свърши в мен едно щипане, което на сутринта след като се събудя вече го няма ..
Какви изследвания и къде мога да си направя за да се види причината за това неразположение?  newsm78

LavignЕ, преди да започнеш да правиш тези скъпи изследвания си мисля, че след като нямаш гъбички трябва да наблегнете на секса. 1 или 2 пъти месечно може да не доведе до желаните резултати. Провери кога ти е овулацията с преглед, мерене на БТ или други такива и действайте. Не винаги става от раз. Успех и не си внушавай разни неща.

Общи условия

Активация на акаунт