"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 182
  • 887
  •   1
Отговори
# 30
  Аз така и не мога да го "хвана" това предаване, все ми изскача нещо, а ми е любопитно след всички коментари. Може ли някъде в нета да се гледа запис?

# 31
Днес Соня Ву и майка й са били при Гала, в новата рубрика на Дияна Любенова, гледа ли ги някой?

# 32
Днес Соня Ву и майка й са били при Гала, в новата рубрика на Дияна Любенова, гледа ли ги някой?
Само майката е там,в момента говори с Диана.Соня не е дошла.

# 33

Аз разбрах, че са били.
Ако каже нещо интересно ще предадеш ли, че нямам възможност в момента да гледам.  bouquet

# 34
Всеки ден ще е така до победата!! марш след 23ч.

и възможното му
преместване в по-късен часови пояс от 22.00ч., с оглед опазването на физическото
и психическото здраве на малолетните и непълнолетните.

Ти видяла 22.00 ч., ама чак пък в 23.00ч. искаш.
Детето ти и 22.00ч. ли не спи?

# 35

Аз разбрах, че са били.
Ако каже нещо интересно ще предадеш ли, че нямам възможност в момента да гледам.  bouquet
Ами нищо интересно.Казва обратните неща на тези,които е казала Соня в предаването,по думите на Диана и самата майка/аз не съм глеала предаването с нея/.Казва,че й е майка,и че я обича,но не приема лъжите на дъщеря си.Току що свърши рубриката на Диана.

# 36
За мен всичко това е нагласено. Но е странно как хора могат да се излагат по този начин. Моите извинения ако наистина Соня е преживяла тези неща. Защо обаче е в най-гледаното време не ми е ясно. Господарите са от 23.30 а тези от 20.00 часа. Сега имам малко време и мисля да се разровя из нета за малко инфо за Соня Ву. Може някъде някой познати, приятели или роднини да се изкажат по въпроса за истинността на историята и.
Може би се предлагат и големи суми на близките, за да се явят и те.
Не ме нападайте. Само мнението ми е това.

# 37
Господарите не са от по-късен час, заради нещо нецензурно, а отиват в нова телевизия, където от години си има програмна схема, и няма кой да ги пусне на мястото на Слави. Преди това също не може, защото тогава ще е Сървайвър, както и Денсинг старс. Така че това им е варианта.

# 38
Господарите не са от по-късен час, заради нещо нецензурно, а отиват в нова телевизия, където от години си има програмна схема, и няма кой да ги пусне на мястото на Слави. Преди това също не може, защото тогава ще е Сървайвър, както и Денсинг старс. Така че това им е варианта.

В Би ти ви!
А времето на предаването си е много добро!
За след 23.00 си има специални предавания,които наистина не са за деца.
Но колко от вас пуританите могат да потвърдят,че децата им не са ги гледали?! Mr. Green

# 39
Снощи Господарите казаха,че само един месец ще са от 23.30,но не разбрах след този месец кога ще ги излъчват.

# 40
  • Ботевград
Хора, нещо не мога да Ви разбера, ама честно  Rolling Eyes
В една стая ли живеете с децата, с един телевизор ли разполагате и точно в 20 часа Нова ТВ ли гледате  newsm78
Има си институции, работни срещи, директори в Нова, нека те да мислят кое е редно за тяхната телевизия и кое не, като не Ви изнася не гледате и толкова  Crazy
Предаването ще си има рейтинг и добри отзиви с Вас или без  Crossing Arms

# 41

В Би ти ви!
Но колко от вас пуританите могат да потвърдят,че децата им не са ги гледали?! Mr. Green

Виж какво, имената както на хората, така и на телевизиите се пишат с големи букви. Ако имах предвид Нова ТВ, то написаното щеше да започва с главна буква, тъй като е съществително собствено. След като е с малка, имам предвид- нова телевизия, както нова кола, ново място, нова дреха и т.н. Така че преди да правиш забележки с удивителни, помисли малко.

И съм на същото мнение като Златна. Нима нямате дистанционни? Нима сте задължени да гледате Нова ТВ? Или някой задължава децата ви да го правят? Други канали няма ли?

# 42
Не съм прочела цялата тема, макар че е само 3 страници, но искам да изкажа мнение, че на мен лично ми хареса предаването. Не заради интригите, клюкарщината или цинизмите...просто това са хорски съдби и във всяка история човек може да открие частица от своя собствен живот - хубави или лоши моменти.
Детето ми през това време гледа някое филмче или си играе в друга стая и нашите интереси не го вълнуват, така че не ме притеснява, че ще се заглежда, а и е още малък за да разбира.
А това че някой е излязъл пред камери да си "изкарва кирливите ризи" - е за 200 000 лв. така са си прецинили хората  Wink (така и така в Стани богат никой не докопа тия пари...)
Честичко чета Лична драма и досега не съм чула или видяла някой да упреква пишещите там за това, че си разказват живота и че занимават останалите с "глупости". Щом не ми отърва не чета и не гледам, нали?!

# 43
Вие още ли си говорите за времето на излъчването. Изравнявате се с характер тип "пенсионер". Все недоволен и мнителен!  Laughing

dty , няма как да предложат пари на роднините си при положение, че не се знае дали изобщо ще вземат. Някой нагоре се беше изказвал за семейството. В др. форум прочетах, че бащата на Соня бил комшия на някого си. Било нагласено, защото този човек нямал семейство. Живеел сам.   Laughing Има мн. рядки случаи на разведени, живеещи в едно жилище. Защо решиха, че тези хора тярбва да са от тях не знам.

# 44

В Би ти ви!

Виж какво, имената както на хората, така и на телевизиите се пишат с големи букви. Ако имах предвид Нова ТВ, то написаното щеше да започва с главна буква, тъй като е съществително собствено. След като е с малка, имам предвид- нова телевизия, както нова кола, ново място, нова дреха и т.н. Така че преди да правиш забележки с удивителни, помисли малко.

И съм на същото мнение като Златна. Нима нямате дистанционни? Нима сте задължени да гледате Нова ТВ? Или някой задължава децата ви да го правят? Други канали няма ли?

И ти виж какво-не се казва големи букви ,а главни букви... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт