"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 115
  • 887
  •   1
Отговори
# 735

За толкова да му се е увисила на врата, явно доста го е закъсала..

Точно.

# 736
  • Велико Търново
Те къде живееха?
За малък град 1000 лв си е добра заплата.
Софиянци са.

# 737
Явно този е единственият, пожелал Велчето за съпруга. Ако се появи по-добра партия /надали Wink/ Велчето ще го смени. Тя явно иска да стане медийна звезда, щом и в "Голите новини" е участвала Joy Пък кой знае, като стане известна току виж някой друг, освен нейния мухльо я харесал. 

# 738
Явно този е единственият, пожелал Велчето за съпруга. Ако се появи по-добра партия /надали Wink/ Велчето ще го смени. Тя явно иска да стане медийна звезда, щом и в "Голите новини" е участвала Joy Пък кой знае, като стане известна току виж някой друг, освен нейния мухльо я харесал.  
От мъжка гледна точка Велчето е чудесна бройка: достатъчно миловидна е, кокетна, разумно умна, освободена от предразсъдъци; има сексапил. Предполагам, че цялата тази интрига е в махленски мащаб: по-големите батковци от махалата отдавна са "познали" Велка, но купонът си е купон и в един момент трябва да "хванеш влака". И тук иде ред на някой мухльо да открие голямата любов.
Между другото, никак не съм съгласен с майката, че не са един за друг - скромното мамино детенце винаги ще бъде мъж-под-чехъл, примери бол! Така поне си е намерил прилична външно жена, защото можеше да бъде далеч по-зле. Най-добре е да вземе да порасне, а току виж и на Велка поуври русата главица и нещата се оправят.

ПП След като написах този пост, намерих и си пуснах последното предаване "на живо". Кварталната хипотеза се потвърди - бабите познават и двамата още от преди. Дори си представях визуално квартала като по-старите блокчета в Красна Поляна (и може би познах; )
Най-близка ми е позицията на Нешка - много мъдра жена!

ППП Трябваше първо да изгледам този запис, защото сега моите писаници са банални.
Обаче и в това предаване си имаме "герой" - Иво! Рядък случай на самодоволен дебилизъм. Двамата с Кристина може би биха допринесли с 1-2 серии за предаването...

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 18:31 от QIQI

# 739
Видяхте ли рекламата по Нова, че вече ще дават предаването във вторник и сряда, но не ми стана ясно защо смениха дните.

# 740
  • Пловдив
Според мен е за да бъдат конкуренция на Слави с неговите чалга-състезатели  Peace (не Цената на истината, а Вип денс исках да кажа)

# 741
Добър подход, да се измести един вид чалга, с друг вид чалга. Представям си някои хора колко са раздвоени, божее...

# 742
Никой ли не гледа предаването тази вечер  Shocked

# 743
  • Варна
гледам, гледам
ама то как да коментираш  ooooh!

# 744
  • Варна
Аз го гледам...и съм малко шокирана от девойката и приятелката и  ooooh! ... каква гордост, че прави БРУТАЛЕН секс  Shocked

# 745
  • при моите деца .....
Аз слушам, но съм по-ангажирана с форума

# 746
Знаех си аз че тоз шеф там не е случаен!

# 747
Усещам, че всички кухи лейки ще се изредят в това предаване. Sick

# 748
  • София
А
Аз гледам, но т,к, пропуснах началото кажете ми моля тази девойка от къде  и с какво се занимава Simple Smile

# 749
 ooooh! И как си се радва на простотиите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт