Чиния за торта?

• 1 864
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
Извинявам се ако питането ми не е на правилното място, но ми трябва спешно някой да ми каже къде продават чинии за торти или поставки с капаци в София Praynig

# 1
  • В сърцето на живота!
Домашни потреби....

# 2
# 3
  • София
Ами някой конкретен магазин, в който знаете, че наистина ги има newsm78 защото имам само няколко часа да намеря такава, а не ми се иска да се размотавам безцелно из София. Например в тази борсата на Кадемелия дали има? Метро, някоя друга голяма верига магазини???

# 4
  • В сърцето на живота!
Не съм от София,но в Метро,Кауфланд също има,да.

# 5
Моята е от Кауфланд. Peace

# 6
В Метро също има !

# 7
  • София
Благодаря ви, тръгвам към Метро и Кауфланд Hug

# 8
  • София
Може би вече си тръгнала, но на пазара в Кр. поляна онзи ден ги гледах. Не помня за цена Thinking

# 9
  • София
 Тази чиния се оказа голямо предизвикателство. Обиколих Кауфланд, ХИТ, МЕТРО и АИКО, но никъде не намерих. В Кауфланд имаше една пластмасова, като кутия за съхранение, но не беше подходяща за подарък. В Метро имаше метален поднос, по - скоро беше имитация и това беше. Аз очаквах повече да намеря чиния на стойка с капак, но след като не намерих и обикновенна чиния съвсем се отчаях. И супер случайно намерих една в едно квартално магазинче за какво ли не, от кристал е, повдигната на нещо като стойка.

Благодаря ви за отзивчивостта  bouquet

# 10
  • В сърцето на живота!
И в Техномаркет има.

Общи условия

Активация на акаунт