''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 554
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
Ми6, едното е 50, а другото 100 мл.

# 571

.1,7oz  - 50 ml
 3,4оз.....= 100 ml.
Но за да не се мъчиш- горя в ляво има едни малки знаменца,цъкни на европейския съюз и ще ти ги дава в мл и в Евро  Hug

# 572
  • София
Хубава срещичка ви желая! Peace

Моят парфюм за настроение е Омнията Аметист Heart EyesМного си го обичам колкото и да е тривиален.

А бихте ли ми отговорили на следната чуденка(предупреждавам, че може и да е елементарно за вас, ама аз не съм наясно Embarassed)
Искам да си поръчам за рд Адикта на Диор от Фрагнанса , обаче там има 1,7oz  и 3,4оз.Като по-светнати в тая сфера ще ми обясните за разликата. Praynig

И благодаря на Гага мага, която ми го препоръча след като търсех "топъл" зимен парфюм(по напред в темата бях питала).

Първото е 50мл, второто - 100  Peace Еее.... написахме го заедно... Mr. Green

# 573
  • София
бихте ли ми отговорили на следната чуденка(предупреждавам, че може и да е елементарно за вас, ама аз не съм наясно Embarassed)
Искам да си поръчам за рд Адикта на Диор от Фрагнанса , обаче там има 1,7oz  и 3,4оз.Като по-светнати в тая сфера ще ми обясните за разликата. Praynig

И благодаря на Гага мага, която ми го препоръча след като търсех "топъл" зимен парфюм(по напред в темата бях питала).

1,7oz е 50мл
3,4оз е 100мл

С Ноар сме писали едновременно...всъщност не само с нея Joy

# 574
хахахахахах,всичко полудяхме  с тия мл.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 575

пак заповядай! много се радвам ако съм била полезна  Hug

# 576
Ей, златни сте!Ми аз като съм "индианец" Mr. Green

Че тя разликата само 9 долара Shocked newsm78

# 577
Услужливи сме, бе!
Иначе за настроение ми е Еуфорията в момента... До следващата нова любов!

# 578

пак заповядай! много се радвам ако съм била полезна  Hug

Оооо, много ми беше полезна, определено! Hug

Сега и мъжът ми да е толкова "полезен" да ми го плати с неговата карта..... Laughing

# 579
тая Еуфория няма ли да идва вече...нямам търпение Grinning

# 580
  • София
Ти откъде я поръча?

# 581
  • Враца
Noir, къде си ?

Преди време с Тес (доколкото си спомням) обсъждахме , че усещаме в "Черна орхидея - Цветен воал" на Том Форд,

усещаме кокос, пък не е описан в пирамидата. След обстойно използване и душене на този парфюм, искам да се поправя и да кажа, че това не е било аромат на кокос, а на мляко! Толкова наситен , че заблуждава. Мляко, ама такова мляко, не от кравата на баба , а изкуствено, като от тези големите кафе машини с монети дето са. Там млякото мирише така, даже още по-наситено го усещам.
Спомням си , че тогава сравних аромата на кокос с този от новия балсам, който ползвам. Сега погледнах балсама и там пише : Мляко и кокос !

# 582
Vmarinska за втори път ти е да ми подпалваш фитила.  Crazy
Първия път за Ултраред и локума. Е, пръснах си го, не усетих локум и по-добре. Отпадна.

Сега Цветния воал бил мляко и кокос. Аз изпитвам към него умерени чувства. Преди клоняха към хлад, отскоро го възжелах, но не толкова, че да планирам покупка.
Тествах го преди много месеци в една командировка и вече не се доверявам на последните си впечатления. Та туй мляко е много готино, дето го описваш.   bouquet
Я да си потърся аз парфюми с мляко....

# 583
Vmarinska за втори път ти е да ми подпалваш фитила.  Crazy
Първия път за Ултраред и локума. Е, пръснах си го, не усетих локум и по-добре. Отпадна.
...

За мен Ултраред е гъст плодов сок от червени плодове:)Никакви локуми и подобни;)Много ми беше сладък и го размених,захарно сладък  Sick

# 584
  • Враца
Ама локумеца е една тънка остатъчна жилчица,
иначе не отричам , че е гъст плодов сок,
в който усещам осезаемо виолетки. Simple Smile
И тях ли не усещате ?  Rolling Eyes

Ама в орхидеята млякото си е мляко, няма лъжа няма измама Simple Smile))
Пуснете си едно изкуствено мляко от кафе машина и после пак ще говорим Wink

Общи условия

Активация на акаунт