''Парфюмни размисли и страсти'' 43

• 33 554
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Kъде зачезнахте всички Grinning
аз съм тук,меткам по един поглед и бързам да свърша задачките до 17.30ч   comp03

# 556
Ми и аз съм тук, ама никой нищо не пише. Rolling Eyes
Мале, мих се от тези тестове - няма отмиване от Aigner Black, Madness, Diamonds and Rubies и Angel Garden Of Stars - Violette Angel ooooh!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 15:06 от Бижy

# 557
Днес освен в БЗ да се пръсна пак с Адикт...кой знае кога ще се сдобия с него...
Седи си 81 долара...не искат да го намалят Sad

Сетих се какво да питам Flutter
Има ли разлика между Мис Диор Шери едп и едт. Последният път в БЗ имаха само тестер на ЕДТ и като аромат ми се стори едно и също newsm78

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 15:12 от Jackie

# 558
  • Варна
Момичета,включвам се да споделя впечатления за вчерашния Бруно Банани.Оказа се много траен,харесва ми.Според приятеля ми мирише на Коко М.  Heart Eyes
 Много съжалявам,че не мога да бъда с вас на срещата.Честит празник и весело изкарване.  Hug

# 559
Момичета,включвам се да споделя впечатления за вчерашния Бруно Банани....g:
.
кой е той,дай линкче  Hug

# 560
Аз преди май харесах този
Но ще трябва да ги пробвам пак

# 561
Здравейте момичета Hug

Жадно изчетох цялата тема,тези дни не ми оставаше време и сега и се насладих като пич Laughing

Със закъснение и ни в клин ни в ръкав,да ви кажа,че 5-тото Авеню от много любим ми парфюм,вече ми е по скоро само приятен.И на мен като на Атти,ми идва прекалено изчистен,предполагам това се дължи на новата ми страст по вкусни парфюми.Само него познавам от Арден,а другите по описания не са ми интересни.

Обсъждали сте Клоето,което обожавам Heart EyesНе съм си го взела до сега,защото си го представям пролет-лято,а ако е есен,не тярбва да е много студена CrazyРозите в него на мен са доста осезаеми,но не дразнят(аз и обичам рози),усещат си се,но на всеки е различно.На етърва ми и стои бонбонест и розите преливат,на мен сякаш ми е по-цветен.Прекрасен аромат е.Казват ежедневен ThinkingНе знам...аз която винаги деля парфюмите на неглиже и не такива,за този не мога да заема някаква позиция,представям си го и в двата варианта.

И детски прафюми сте минали GrinningТук вече съм страшно претенциозна,Криса има Kaloo,за 50 кинта и го взех от БЗ,още преди 2г. някъде,но ми идва изкуствен и ме дразни:
http://www.kaloo.com/kaloo2008/parfum.eng.htm
Ако и взимам пак,нaдали ще е детска серия,по скоро някакъв "за големи" Laughing,който ми ухае на детенце Grinning
Борислава,Heiress наистина е добра идея,за мен си е чаровна малинка,но го свързвам със сватбения ми ден Laughingи никога не бих го взела на Крис или на което и да е друго дете...Абе на никой не бих го подарила Mr. Green
В тази връзка,много ми е интересно подарявате ли парфюми за някакъв повод,но такива,които обожавате,без значение дали имате,сте имали,или ще си купувате?Аз никога LaughingМоите "миризми" са си мои.За подарък купувам парфюм,който знам,че ще се хареса на дадения човек,но и знам,че никога няма да си купя аз самата и така вероятността да ухаем еднакво някой ден е по малка LaughingА и моите аромати са си запазена марка.Трудно ми е да си представя някой друг с любимия ми парфюм да кажем,все си мисля,че само на мен стои толкова добре Mr. Green

А Скарлет,рекламата прави намеци точно за мой тип фръцла-нещо средно между момиче и жена Laughingлолитска работа...Отделила съм си го отдавна за тест и се надявам да ми хареса.Не смея да рискувам с него на сляпо,заради крушите и газираната напитка,с която го асоцирате.Ако ми дойде прекалено крушов и лимонаден,няма да е моят Naughty

Айде,набъбрих се,липсвахте ми Hug

Хубав ароматен ден,момичета!  bouquet

# 562
  • Варна
Малко съм босичка с линковете  Mr. Green Ето това беше:

Ами никак не ме бива в описанията,но ще опитам.  Blush Парфюма е сладникав( аз не обичам по принцип такива).Усещам обаче фрезия,която обожавам,праскови,малко мандаринка да кажем и любимата ванилийка по нататък след 20 мин. примерно.Иначе не ми прилича на никой съвсем лекичко на Boss Orange може би.

П.С. Сестра ми казва,че е цветен,а за мен е по-скоро плодов.

PE,казва се Bruno Banani woman,в гет-а го има.

# 563

PE,казва се Bruno Banani woman,в гет-а го има.

това трябва да е  newsm78 http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=422_421&products_id=39729

звучи хубаво,не го познавам Simple Smile

# 564
  • София
Tinkyrbel,аз парфюми изключително рядко подарявам и то само на майка ми,приятеля ми и най-близката ми приятелка.
Просто не мога да съм сигурна че при друг ще оцеля.
И аз имам собственическо чувство за парфюмите ми,май всички сме така. Mr. Green
А щом Heiress ти е сватбения много ясно че няма да си го дадеш.
Хайде на срещичката,ако имаш възможност   bouquet

От много време искам да ви питам-Имате ли си парфюм за подобряване на настроението?

Пръснах си Тюмюлт на едната китка да проверя как ми е обонянието,че нали ви казах че сутринта не бях много добре.
Възприемам аромати Mr. Green...но сега не мога да си го отмия от ръката Shocked

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 15:36 от Боpислава

# 565
Подарявала съм парфюм, който и аз съм носила навремето - Лолита.
По принцип не ме притеснява, че някой друг носи моя парфюм....защото в моята среда никой не носи такива парфюми каквито нося аз. А и нямам особено много жени приятелки.

# 566
Боби,на мен Мола ми е на една крачка,5 мин пеша от нас е,но сега съм на друга вълна.Оправяме си докс за Англия и не съм много адекватна CrazyЧакам ги да се приберат,Крис и баща и и ще я водя за снимка за паспорт,абе трудно ми е,при мен големите крачки,били те и правилния път са доста изстрадани винаги...Инертен тип съм си Tired Wink

Парфюм за настроение ми е този:

Сладичко-цветен,слива ми се с кожата и не ме дразни.Напомня ми на гроздово сокче Simple Smileи наистина ми действа разтоварващо.

Желая ви много позитивни емоции на срещата,ненормалнички такива Grinning Hug

# 567
Aз нямам парфюм за настроение. Kато нямам настроение никога не ми се носи парфюм.
Други неща ми оправят настроението  Grinning

# 568
Хубава срещичка ви желая! Peace

Моят парфюм за настроение е Омнията Аметист Heart EyesМного си го обичам колкото и да е тривиален.

А бихте ли ми отговорили на следната чуденка(предупреждавам, че може и да е елементарно за вас, ама аз не съм наясно Embarassed)
Искам да си поръчам за рд Адикта на Диор от Фрагнанса , обаче там има 1,7oz  и 3,4оз.Като по-светнати в тая сфера ще ми обясните за разликата. Praynig

И благодаря на Гага мага, която ми го препоръча след като търсех "топъл" зимен парфюм(по напред в темата бях питала).

# 569
Aз нямам парфюм за настроение. Kато нямам настроение никога не ми се носи парфюм.
Други неща ми оправят настроението  Grinning

Абсурдно ми е да не съм с парфюм - просто няма такъв момент в съзнателния ми следученически живот Laughing Дори и в болница съм лежала по ужасен за мен повод - и пак с парфюм, това е!!!!
Напоследък си оправям настроението с нещо свежо - например Eau de Sisley, Number 1, но специално днес - с Кристал Ноар у дома  Rolling Eyes

А по повод детските парфюми - сина ми още за 2 или3 Нова Година не помня - Дядо Коледа му донесе KALOO - синьото за момченце, а на следващия РД получи още един - и двата много ми допадат, а и той обожава да се полива.......на кого ли се е метнал  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт