51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 611
  • 486
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, може ли някой да ми препоръча учител, който ще поеме първи клас септември 2012 година в 51 во училище?

# 136
Моля ви, няма ли някой, който да ни насочи? На мои близки детето искат да го запишат там, искам да помогна. Всяка информация ще ни е от полза, независимо дали е + или -. Предварително благодаря!

# 137
А защо не попитате по телефона кои учителки ще поемат първи клас за учебната 2012/2013? От деловодството няма да ви откажат информация.

# 138
Гледах в сайта на 51во. Учителките, които сега водят 4тите класове са три - Т.Узунова, В. Михайлова и М. Миланова, ако някой знае нещо за тях, моля споделете.

# 139
  • София
Аз да се включа с едно питане.
Обаждах се за курсовете по рисуване да запиша моята госпожица. Още не са ми се обадили.
Някой водил ли е детето на тези курсове? Ако да може ли да споделите доволни ли сте и нещо за цените, че не ми казаха нищо конкретно.
Дъщеря ми е 6 клас и догодина мисля да кандидатстваме в 51 училище с изпит по рисуване и исках да посещава курсове към училището.

# 140
И аз ще се възползвам да се вкюча в темата и да я следя с един въпрос - колко паралелки ще са първите класове и по колко деца приемат?

Успех с приема на всички и може би догодина отрочетата ни да са съученици.   Hug

# 141
Тази година приеха 4 паралелки с по 24 деца във всяка. Бяха обявили, че ще приемат 88 деца, но имаше няколко с еднакъв брой точки и затова се увеличи броя на приетите.

# 142
Искам да попитам следното - миналата година през ноември е имало открити уроци с учителките, които тази година поемат първи клас. Знае ли някой дали през този месец ще се проведе нещо подобно?

# 143
Искам да попитам следното - миналата година през ноември е имало открити уроци с учителките, които тази година поемат първи клас. Знае ли някой дали през този месец ще се проведе нещо подобно?

Всяка година има седмица на отворените врати, когато можете да посетите часовете на учителите. Само трябва да видите кои учители Ви интересуват и да се запознаете с графика. Обикновено в сайта има информация.

# 144
Здравейте! Моят син през септември 2012 ще е първокласник. Имам желание да го запиша в 51-во и също като много от вас се интересувам от учителките, които ще поемат първите класове. Що се отнася до дни на отворените врати в училището, разбрах от сайта, че ще е през ноември, но кога?

# 145
Но няма никакви мнения за учителките, които ще поемат първите класове през септември 2012...  newsm78

# 146
Ми има още доста време до септември догодина.
Ще се появят мнения. Миналата година започна активното обсъждане около март - април, ако си спомням добре.

# 147
Здравейте момичета, в сайта на 51 са обявени датите на отворените врати - 21-30 ноември. Има обявен график и съответно могат да се видят и посетят учителките на 4 клас - Узунова, Михайлова и Миланова. Тепърва ще събираме инфо за тях. Хубав ден Simple Smile

# 148
Знае ли някой дали трябва предварително да се запишем, за да посетим определен час и преподавател или направо да отиваме намясто?

# 149
Здравейте! Някой да е ходил на откритите уроци? Мнения и впечатления от учителките на 4-тите класове?

Общи условия

Активация на акаунт