Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 078
  • 730
  •   1
Отговори
# 405
  • София
хахаха, разиграваме...ама и ние сме висяли като теб на 17-тои  ....като минеш още няколко нива ще почне да става по-лесно трупането на лол Simple Smile))

# 406
  • София
Здравейте,имам питане към вас.Създадох тотем за плодовитост,но пише да отида на клетката на животното,за да го ползвам.Там нищо не намирам! Sad Как се ползват тези тотеми ?

# 407
  • Sofia
днес при мен е плачевно  Cry ужас
101умрели,Посетители : 676 и нито едно новородено+новина 24.10.2009
Системата за раздаване на билети на входа на зоопарка се е развалила. Резултатът не закъснява, посетителите се трупат на опашка на входа и една голяма част от тях решават да отидат да посетят друг зоопарк.

при това положение утре да се пробвам ли според вас за медал за лош управител newsm78
По-зле има ли на къде?  Crazy
Какво ти е времето утре, ако е слънце аз бих се пробвала, така или иначе си прецакала нещата поне да не е за нищо.

За тотемите, като влезнеш в клетката на животното, първата иконка от дясно е за тотемите, натискаш я и си използваш готовия тотем.

# 408
И днес няма мъжки чинчили  Sad, нито на черния нито от УАФ.
dar4e1 , ако времето е подходящо пробвай да вземеш медала. При мен имаше над 100 умрели единия ден, на следващия по-малко и после цяла седмица нито едно. Вече почти оправих гледачите, при около 1200 животни имам по 5-6 болни.

# 409
  • Бургас
днес е дъждовно,а утре ми е слънчево,заложих капанчето за зл.медал Mr. Green пък каквото стане! Praynig
намалих билета на 1лол,оставих само 1бр охрана и 1бр гледач-да не съм без нищо
Благодаря   bouquet

# 410
  • София
За тотемите, като влезнеш в клетката на животното, първата иконка от дясно е за тотемите, натискаш я и си използваш готовия тотем.

Извинявай,но не виждам иконката... Thinking Как изглежда или какво пише на нея?

# 411
  • Бургас
тотемите

# 412
  • София
dar4e1,мерси !

# 413
  • Sofia
днес е дъждовно,а утре ми е слънчево,заложих капанчето за зл.медал Mr. Green пък каквото стане! Praynig
намалих билета на 1лол,оставих само 1бр охрана и 1бр гледач-да не съм без нищо
Благодаря   bouquet
Махай охраната и гледача, ще се прецакаш пак да знаеш, нищо не оставяй.

# 414
  • Бургас
 веднага  love001

# 415
  • Бургас
взех го  newsm44 newsm44 newsm44 златен медал за лош управител!

Посетители 19035 Mr. Green,Болни животни 211 Cry,Новородени 32 Shocked
сега остана златния медал за сандвичи,но...за него ще чакам ясно време!

# 416
И на мен ог магазините ми останаха само сандвичите.  Simple Smile Иначе имам 15 златни медала. Разпределила съм ги така останалите: 2 от търговете - представител на миниферма и на савана, 1 - покупка на мондозки делфини, 1 сандвичи и 1 лош управител.

# 417
  • София
Аз пък днес взех златото за сандвичи и мед. Утре е слънце, намалила съм билета и съм заредила сърцата на бара, сладоледа и миниколодрума. Наредих се и на някой и друг търг, струва ми се мисия невъзможна да ги направя някъде по 4 двойки, ама ще пробвам.... Лошия управител засега ми е краен вариант.

# 418
  • София
Lamma - със саваната ще ти е мн скъпо... а и за да вземеш ще ти трябват 4 двойки от мондозката кустенурка....която също би ти дала медал ест.... също влизат и ориксите, черните носорози...биволската чапла и дъждосвиреца,скорците.....освен другите от спец. зона...

# 419
  • Бургас
и аз в началото мислех да взема медал за представител на саваната,но...като видях,че 1бр черен носорог се харчи над 2-3милиона и нагоре Crazy предпочетох медала за лош управител Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт