Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А какво ще има на 15-ти...

Мен пък ми се въртят все едни и същи награди на различните акаунти.. Или премиум или 30 000 или 6 тотема, друго не съм получавала! Twisted Evil

# 541
  • София
нищо няма до 15-ти...неделя е, т.е. свършва седмицата...
промоцията при банкера до тогава я пише...та и с подаръците викам, да си откараме 1 промоционална седмица Simple Smile

# 542
102 новородени днес, и отново 15%, супер подарък  Simple Smile
Второто зоо го бях зарязала от около месец на нивото с ориксите, там ми се падна 1 седмица премиум и ще го пооправя малко, после ще чакам коледните подаръци Simple Smile.

# 543
  • София
това с новородените е най-добрият подарък просто...Simple Smile))

# 544
Имам една питанка. Щерките ми ме изядоха буквално за това проклето ниво с установяването на 2ра зона. Събрахме парите с 333 зора и сега искам да ви запопитам коя зона първа да построим - Савана или Джунгла?  Confused
И още нещо - каква е ролята на тотемите? Удължават живота ли? Едмонд така ми каза!  Rolling Eyes Laughing

# 545
Саваната построй. В нея има и по-евтини животни, а и такива, които раждат по-често и ще ти помогнат за 17-то.

Тотемите са три вида колкото са и мондозвездите - Едмонд, Флориан и Саша. Ти явно имаш само миниферма, така че само Едмонд. Тези при Едмонд удължават живота. Но това се прилага най-често за животни, които струват по над 1 000 000 или мондозки. Аз съм ползвала и за такива по 100 000. Simple Smile
Най-много се използва за плодовитост май.

А аз не знам какво получих от подаръка.... отново... Все ми забива на тях, друг път е по 8000 и просто поглеждам сметката. А и този месец успях да си видя всички подаръци дори и вчерашните, но днешният - не.

# 546
Саваната наистина е по-добрият избор. Според мен след нея трябва да построиш и джунглата, защото така получаваш още една мисия, която може да е по-скъпоплатена от тази за саваната. Wink
Ще може ли една прогноза за София? Simple Smile

# 547
  • София
построй си саваната...
джунглата по-натам...като ти поиска трите зони...до тогава по-добре да развиваш другите неща от зоото - магазини, сгради, повече животни и т.н.

уф...аз от вчера си търся свястен ветеринар...голяма мъка, не е истина просто...

# 548
Хайде и от мен едно въпросче...

Къде мога да видя  WAF репутацията си в проценти newsm78? Като избера НАЧАЛО отдоля я виждам в общата информация само...

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 08:49 от valia77

# 549
"12.11.2009
Грипна епидемия е повалила твоите служители по поддръжка.
Поради тази причина, зоопаркът е мръсен и посетителите, които излизат от него, се оплакват. Някои посетители, които чакат на касите, решават да отидат да посетят друг, по-чист зоопарк."

Да си продам ли прасетата  newsm78 hahaha

Зоопарк

София - зима 2 дни до следващия сезон
ясен
ясен
ясен
слънчев
слънчев
ясен

valia77

С дясно копче на мишката чукваш върху синята лента, избираж /виж сорс код/ там на търсене пишеш blue и виждаш % / обикновено при мен е 4 опция/

# 550
  • София
Имам следното питане:
Минах нивото с 8000 посетители, а не съм получила сребърен медал за безопасност. За здравословност съм получила, а за безопасност не  newsm78 Линийката ми е на 100% Имам 7 отлични охранители. Даже не знам дали не са много, но съм си ги наела отдавна и ми е жал да ги изхвърля. С тях съм спечелила бронзовия медал.
Дали не трябва да всигна новото на тяхната сграда? Сега не ми пука, ама за златния медал като стигна до 15 000 посетители.

# 551
Така аз съм на 59ниво утре минавам на 60 и незнам дали ще мръдна нагоре въобще.Несмятам да вкарвам повече мондоз в играта Crossing Arms
Та в този ред на мисли медалите за отвсеки вид по 4двойки включват ли и мондозките Rolling Eyes

# 552
  • София
включват, ако ще се бориш за злато в саваната или джунглата...
но сега ако не се лъжа има промоция за пукупка...поне обикновенно има, когато текат другите подаръци и т.н. - при покупка на 1 двойка получаваш 1 безплатно...
също включват и хармоничните животни и тези от търговете.

# 553
Благодаря -несмятам да плащам за мондозки животни. Laughing
Значи си вися на 60то ниво докато не ми писне bowuu

# 554
  • София
да, трудно ще събереш от другите 20 медала...

Общи условия

Активация на акаунт