Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ох, а на мен ми остана само една мъжка чинчила от минифермата за бронз  Tired Другите животинки ги посъбрах - в саваната всички, в джунглата ми останаха видрите. Вече повече от месец вися на тези скапани медали и почвам да се ядосвам  Crossing Arms
И аз се прецаках с ветеринаря  Laughing Хем онзи ден с Ламата си говорихме, че и тя я е направила тази глупост и давай и аз да не остана по-назад  Laughing Стария ми беше със 79 и 82 процента и все имах по 3-4 болни и го смених с един с малко по-висока надница. Пуснах одит и баааам две сини линии  ooooh! За щастие си намерих днес един с 85 процента наблюдение и 72 грижи с надница 26.69 лол, засега става, но пак ще търся нов  ooooh! Патка с патка такава!

Ейнджъл, стискам ти палци  Grinning Моите успехи са си там.

Прецаках се и с биволските чапли. Имам 1 мъжки и 2 женски, обаче нямам свободна клетка при бозайниците, за да ги привлека. Да ми се чуди човек що ми бяха толкова орикси - в едната клетка са ми 6 двойки, в другата - 5. И сега не мога и да ги продам, не ми се дават пак милиончета на Уаф. Ще трябва да ги чакам да измрат  Tired

# 616
  • Sofia
А какво всъщност ти пречи да ги събереш ориксите в една клетка?

# 617
  • София
А какво всъщност ти пречи да ги събереш ориксите в една клетка?

Е 11 двойки в една клетка няма ли да са нещастни?

# 618
  • София
не много...

# 619
  • Sofia
И като са нящастни, какво?  Laughing
Най-много да започнат да раждат по повечко.  Mr. Green
Преди бях наблъскала в две клетки по 20 двойки чапли, скъсваха се да раждат, явно не им пречи.

# 620
  • София
Хм... накарахте ме да се замисля... Иначе проверих - тези, които са ми 6 двойки са с по 85 процента щастие. Ламантините са 7 двойки и са със синя линия и 65 процента. 11 двойки орикси.... де да знам, май много ще падне щастието, ама верно какво от това.
Я кажете сега, тези дето сте по-напред от мен. Колко ви е капацитета на касите на макс. ниво и колко касиерки имате? Моите са 8 и капацитета е 23098 посетителя. Днес имам 22026 посещения. Мога ли да подобря нещо там?

# 621
  • Sofia
Можеш, касиерките да ги подбереш да са ти над 90% и с директор Мениджър можеш и 23110 да ги докараш.

# 622
  • София
Кой беше parkzoo? Нескафе - ти ли беше?  И давай тука да се разберем за скапаната чинчила кой ще я взема, да не вдигаме цената излишно  Laughing
Гледам, че ти не надцакваш мене, аз също наддавам след някой друг, ама да не ни прецакат и двете накрая  Laughing

# 623
  • София
Свърших парите - вземай я

# 624
При мен въобще не вървят нещата... Не успявам да си намеря свести служители. Днес имам рекорд от 25 болни, под 30 не бях слизала от 10 дена. Дали това влияе и на посетителите. Сравнявам се с другите и най-вече със Сисилия, защото сме на едно ниво, в един град и даже преди два дни моите животни бяха с 200 над нейните, но при еднакво време тя при билет 48 има 22 000 посетители, а аз при 40 лол едва 18 000. Може ли да има влияние и това, че не ги държа по двойки т.е. не им купувам другарче веднага, а си стоят примерно 4 на 5.

Дайте съвет, моля:
www.lammata.mondozoo.com

Ветът ми е перла с 70% наблюдение, а гледачите са с най-добрите характеристики, но не са с линии чак до края.

# 625
  sisilia не съм те видяла при чинчилите, наддадох 2 пъти след qna-georgieva и се отказах. При мен се обновява много бавно, нали ви се оплаках, по няколко минути стои празен зелен екран, гадна работа. Някой друг има ли го този проблем?
  Голямо наддаване и при фрегатите днес, моята женска утре щеше да умира ама като видях че на търга минаха 1 милион и сложих 2 тотема за 100000 и посиня линията.  

Lamma и sisilia, защо не пробвате да вземете злато за лош управител

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 14:38 от Nescafé

# 626
На мен днес ми е по-успешен ден на търговете. Първоначално почна лошо, не успях да взема нито един гривяк, но после взех двойка катерици, двойка чинчили и забулена сова. За минифермата ми останаха  4 мъжки гривяка и 3 мъжки чинчили Simple Smile А в саваната си чакам 10 дена женска биволска чапла и не идва, то вече почнаха да измират и от тези, които бяха събрала.

Мислих си го за лошия управител, но от една страна ме е страх заради и без това лошото състояние на зоопарка ми, от друга пък вече събрах повечето животинки.

# 627
  • София
Ламма, що не вземеш да вдигнеш още билета, доколкото ти даде на одита, поне повече пари да изкарваш. Аз го свалях на няколко пъти на предишни нива и нямаше кой знае каква разлика в посетителите. Иначе като ти гледам зоото, разликите са че аз май имам повече редки и изчезващи и повече гледачи и поддръжка (по 30 бр.) - всички са с дълги зелени линии и това което ти казваш - почти всички животни са ми по двойки, непрекъснато подменям с новородени и купувам нови като паднат под 4 двойки - незнам обаче дали има значение това... Тези посетители са с радиореклама и сърца на паркингите. Ти така ли правиш?

Още нещо видях: ако не се лъжа, за да привлечеш чапли, трябва да сложиш една самичка от противоположния пол в клетката, където е една двойка биволи  Peace

# 628
  • Бургас
Lamma ти хубаво си сложила 1двойки каф.биволи отделно,но..защо не си сложила при тях самостоятелните чапли т.е. имаш 5мъжки+3женски закарай при тези биволи 2мъжки чапли и... те сами ще ти кацнат Wink Peace
с египетския дъждосвирец правя същата работа събирам при единия вид крокодили само двойките,а при другия оставям единичките и...пак пристигат Grinning

# 629
Огледах всичко. Преместих чаплите, не знам въобще какво съм се объркала и какво съм чакала така.  Laughing Утре, ако долети някоя женска, ще е само благодарение на вас.  Hug Редките животни в Джунглата наистина малко ги позарязах и ги оставих да умрат без да ги попълня някои от тях. Горе-долу поравно са ни, моите са малко по-малко, но мисля, че има значеине, че аз нямам едните мондозки и тамарините, явно ще се редя и там на търговете, ама след няколко дена, че сега съм на 0-ла с паричките.

Мерси много и на двете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт