Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
 Rolling Eyes ох незнем ще пробвам пак с един ако нестане ..... ще поиграя малко и после ще решавам

# 91
  • София
то нали знаеш зависи за какво са те хванали...ако е за 2 животни, за които трябва да дадеш по 2 мил...няма как с 3 да се оправиш...

# 92
Ами полилавя ми като ме хванаха с орикса веднъж.после са ме хващали но със по евтини   Thinking

# 93
Вече си имам и мъжки орикс. Simple Smile Та сега имам 1 мъжки и 2 женски и нито веднъж не ме хванаха. Много е странно, прорадох и два лъва и и двата пъти ме хванаха, а с ориксите - не. Дано не ме хванат и за другите.  Praynig

# 94
дайте прогноза за софия

# 95
  • Столицата на "Второто българско царство"
София

вторник - ясен
сряда - дъжд
четвъртък - слънце
петък  -ясен
събота - ясен
неделя -дъжд

# 96
  • Варна
ихааа, купих си няколко редки гадинки от по 100 К лол и нагоре и вече правя по 300 бона на ден в хубаво време Money има възвръщаемост  Mr. Green иначе още раждам...
междувременно всички магазини вече са ми на макс, информация и кухня също, остава ми тоалетната за инвалиди, административните сгради и болницата да вдигна и вече може да обърна внимание на зоните и специалните клетки и чак тогава мисля да се пробвам на търговете Whistling

# 97
Днес от 44 ниво отидох направо на 51-во.Сега пак ще раждам Laughing
При мен всичко е вдигнато на макс Peace

# 98
  • София
ДУ,
аз да се похваля Simple Smile събрах по 4 двойки в минифермата...най-накрая.....обаче...медал не ми даде....което мн гадно...може би утре...ако не загине някоя мишка междувременно Sad

# 99
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Аз боря 30-то ниво.. най-доброто ми постижение е това  Mr. Green

# 100
Може ли един съвет  newsm78 - как се правят златните рекорди  newsm78 - имам 4 а за да мина нивото ми трябват 6, но незнам как да ги направя а стоя и чакам вече седмици  #Crazy Слагах сърца на клетки, гледачи и какво ли още не, но не става  #2gunfire

# 101
  • София
добри гледачи, добра храна, подобрени клетки и зони...колкото по на високо ниво по-добре,ако все пак не става - тотеми за дълголетие.

# 102
В моите ферми има от почти всички по 4. Кога дават злато? Трябва ли фермата да е на 4-то ниво, или само от броя животни зависи?
И за се оплача - разорих се за прогнози и реклами и съм запецнала на 8000 и 10 000. А какво ще правя на по-големите цифри не знам  Confused

Опаа - включва и специалните зони. А за там още ми е рано.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 19:02 от Знаток

# 103
  • София
само от броя животни.
но това включва и тези от специалните зони, мондозките и симбиозните животни също.

погледнах ти двете зоота ако за тези от първа страница говориш...там ти липсват цели клетки...доста си далеч от всякакво злато  Confused

# 104
  • Бургас
Може ли един съвет  newsm78 - как се правят златните рекорди  newsm78 - имам 4 а за да мина нивото ми трябват 6, но незнам как да ги направя а стоя и чакам вече седмици  #Crazy Слагах сърца на клетки, гледачи и какво ли още не, но не става  #2gunfire

ооо аз съм в същото положение с 3 зл.рекорда само  Rage
всичко е на максимум-клетки,зони,гледачи и храната вкл най-скъпата,но...ефект никакъв засега
досега рядко оставях животно да умре,но...промених и тази гледна точка т.е. оставих доста животни от саваната и минифермата да си умрат по естествен начин Mr. Green ,но...само докато направя рекордите...после са пак масово за продажба на черния пазар Crazy
тооо иначе бая тотеми за дълголетие ще глътнат  Thinking Tired

Общи условия

Активация на акаунт