Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 090
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
то ако сте с нелегален няма да стане да сте без болни ако ще с квито ще  гледачи...станат ли повече животни и то редки и изчезващи, ще си боледуват....
за да няма болни трябва отличен мениджър...освен идеалните гледачи и мн добрият ветеринар ест.

# 136
DZ с какъв директор си?
Общи познания линиите са над 50%

# 137
  • Бургас
може би и този вид директор оказва влияние върху животните Rolling Eyes
моят е нелегални сделки и за момента не ми пречат да боледуват по 1-2животни и без това съм в голям застой заради златните рекорди Confused   bouquet

# 138
Привет!
Приемате ли нови играчи?
Аз днес я започнах играта-можете да ме включите в списъка http://valiahrh.mondozoo.com

Много сте напред-като ви чета нищо не разбирам...надявам се в процеса на играта да вляза в час.....

# 139
  • Пловдив
Имам въпросче  Blush къде живеят съблезъбите орикси?
Иначе днес имам 34 новородени, но още не съм на нивото с 30 новородени, тогава вероятно ще си вися с месеци пак, ама сега ги имам  Joy

# 140
  • София
за съблезъбите не знам - това кръстоска с някой праисторически тигър ли е Simple Smile

Саблерогите орикси живеят в саваната при бозайниците.

аз пък оплак...наредих се без да помисля за златист тамарин на черният...усещам как ще ме хванат и ще трябва да събирам 4 милиона...дано някой ме надцака....

# 141
  • Sofia
Без болни може и с нелегален, не е невъзможно.
Аз пък да се похваля, събрах най-после 100-те милона, това ми беше изключително досадно, сега ще видя кога ще мина 84-то ниво, мога веднага, но мисля да поизчакам още малко.

# 142
  • София
100 милиона? това за какво ниво е? 83 не беше ли с 7 двойки от всяко?

за нелегалният...все си мисля, че с много изчезващи и рядки няма как да стане....

# 143
  • Sofia
Става, става.  Grinning
100 милиона за медала, нивото е за тотеми, тъй като нямам пълната бройка, за да ги обменя, ще трябва да ги купя, но не ми се дават толкова много пари за това ще изчакам още малко, 7-те двойки имам чувството, че беше преди цяла вечност.

# 144
  • Пловдив
хахаха, верно не били зъби, а рога  Joy Благодаря   bouquet

# 145
  • София
 Mr. Green НП

моята присъда приближава..още 50-тина мин до истината...и съм единствената луда на черният...че и два пъти по-скъпи ще ми излязат...щото не ми се чакаше до утре да си оравя % репутация.....ужас... ooooh! ooooh! ooooh!

Valeria  - даже не мога да си представя как се събира такава сума Money Money Money

Не ме хванахааааа newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 18:50 от Angel_Dust

# 146
  • Бургас
100 милиона  #Shocked smile3556 мога само да помечтая за тях Crazy

каква ли е тайната... Rolling Eyes

# 147

каква ли е тайната... Rolling Eyes

Никой не иска да я издаде... Whistling

# 148
  • Варна
тъййййй вече ми остана да вдигам само болницата от сградите Whistling после ще вдигам зоните и специалните клетки и вече ще си отдъхна  Mr. Green май ще ми стане скучно като запона да харча пари само за животни Joy

# 149
Момичета, аз отдавна не съм писала в темата, нямам време да се занимавам със зоото. Седя си на 60 ниво, липсват ми два златни медала, за да го мина, но нямам време да се занимавам с търговете, но пък касата ми пълна, имам над 40 000 000 лол,  но както и да е........Сега за проблема, имах 1.4 мондоз, и днес ми свърши премиума и като влезнах в зоото, гледам че няма никакви мондози. Викам си карай, купих с ПейПал 3 мондоза сутринта, взех си премиум за един месец и сега влизам в зоото и какво да видя, пак нямам мондоз, а сутринта ми останаха два мондоза. На кой да се оплача или да пия една студена вода  Thinking

Последна редакция: нд, 27 сеп 2009, 04:20 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт