Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 11

• 35 077
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
  • София
аз пробвах с тази тактика...никаква чапла не пристига...вече няколко дни....

# 586
При мен пристигнаха няколко така, други се родиха. В момента съм оставила кафарските биволи заедно със зебрите, а в друга клетка имам черен носорог и биволска чапла. Направих го уж, за да има смисъл слагането на сърца. Ама то нито носорог, нито биволска чапла се роди.

# 587
  • София
не знам при мен по принцип от страшно мн време никакви хармонични животни не идват....

# 588
странно newsm78, при мен действа безотказно, скорец също идва бързо, местя ги и идват нови
имаше един период, в който не идваха, сега почти всеки ден долитат, превзеха ми зоопарка

# 589
  • София
аз даже си мислех да не би след някакво ниво повече да  не идват просто...то ни скорци, нито чапли, нито дъждосвирци...нищо...каквото се роди - това...и толкова....

# 590
И при мен не бяха идвали дъждосвирци, но приложих това и веднага долетяха. В едната клетка ги събирам, а другата оставям всеки ден свободна.
Едва ли е след някое си ниво, защото нали и нагоре имаше някакви нива за еди си колко двойки от вид и едва ли ще е направено да не можеш да го минеш.

За лош управител ветеринарят уволняваше ли се?

# 591
  • Бургас
А за лош управител освен гледачи, охрана и поддръжка какво още трябваше да се уволни?

нищо,уволняваш ги до един гледачите и охраната. bowuu
поддръжката и ветеринара не ги отстраних-те май не пречат за този медал Rolling Eyes не помня  Embarassed

# 592

За лош управител ветеринарят уволняваше ли се?

не, само охрана, поддръжка и гледачи, и деня да е подходящ за броя на посетителите

# 593
Утре щурмувам нивото с 10 000 посетителя  Peace

# 594
   И Едмон ми направи събитие и минах на 62, пак ще се ражда. Днес имам новородени ара, сервал и тамарин, ама нали не ги отчита Sad

Утре щурмувам нивото с 10 000 посетителя  Peace
Успех! Утре е идеалния ден (за София)

# 595
  • София
Здравейте,

днес минах нивото с 8000 посетителя, но сега ми трябват 10 000... Може ли прогноза за София, за да преценя кога да се пробвам !  Hug

# 596
 Miss_Butterfly и аз съм на същото ниво като теб явно  Peace
До края на седмицата нямаме шанс все е слънчево. Ще следя и ще ти пиша кога да се подготвиш

# 597
  • София
Miss_Butterfly и аз съм на същото ниво като теб явно  Peace
До края на седмицата нямаме шанс все е слънчево. Ще следя и ще ти пиша кога да се подготвиш
Благодаря,skrita FUstA ,но нали слънчев ден ни трябва ?  Sunglasses   Ще чакам да пишеш.  Peace

# 598
  • Столицата на "Второто българско царство"
прогноза за София

# 599
  • Бургас
слънчев,но..след дъжд и за предпочитане през лятото  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт