Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 795
  • 816
  •   1
Отговори
# 390
не, някма ги във Варна. Но някой беше казал,че цената е около 7 лева за бройка и това обезсмисля купуването на няколко бройки. По-добре е да се вземе комплект. Аз ще си прегледам сета и може да се комбинираме, че английските са по 20 мл. и много бързо  ми свършват.

# 391
  • Варна.
не, някма ги във Варна. Но някой беше казал,че цената е около 7 лева за бройка и това обезсмисля купуването на няколко бройки. По-добре е да се вземе комплект. Аз ще си прегледам сета и може да се комбинираме, че английските са по 20 мл. и много бързо  ми свършват.
приятелка ми купи на място в София няколко отделни есенции, бяха казали, че може да се избира между 30, 50, 100мл. за 100 мл РР платих 14 лв /мисля/.

ако правите поръчка за шишенца с капкомер моля да ме включите!
Честита Нова Година!

# 392
Да, действително се обезмисля единичното купуване. Аз имам комплекта на Пашкулев, който е от 30 мл шишенца. Обаче са без капкомер. И аз ще видя кои точно са ми на свършване, за да видим каква комбинация може да се направи.
Diki, има ли шишенца с капкомер и къде? Ако знаете, аз също искам да си поръчам такива! Така че имайте ме предвид. По едно време много се бяха изчерпали....

# 393
ami аз скоро си поръчвах и няма да купувам в близките 2 месеца

# 394
  • Пловдив
Аз само да ви кажа за шишенцата... Аз в Пловдив си взимам от аптеките. Едно шишенце тъмно стъкло с капкомер - гутатор  е около 60-80 стотинки.
Не можа да няма и по другите градове. Не виждам какъв е проблема да поръчате в първата аптека с по-разбрана аптекарка, дори да нямат в момента да ви поръчат от слада колкото ви трябват  Peace

# 395
  • Sofia
Имам много да ви разказвам! Започнах комбинация снощи  Hug

# 396
  • Страната на приказките
И толкова скоро ли има резултати? Разкажи, интересно ми е!

# 397
  • София
Аз също чакам.

# 398
  • Варна.
Не можа да няма и по другите градове. Не виждам какъв е проблема да поръчате в първата аптека с по-разбрана аптекарка, дори да нямат в момента да ви поръчат от слада колкото ви трябват  Peace
само за протокола да ти кажа, че обиколих всички по-активни аптеки из Варна, никъде не намерих. само в една попаднах на разбрана аптекарка, която ми каза, че имат използвани от м. разтворими витамини и ми предложи пет шишенца, които аз с радост приех  Wink после ги мих вкъщи със спирт, изварих и вече си ги използвам, но са ми само тези. много по-лесно е с тях отколкото с пластмасовата капачка, която е на есенциите, там някои шишенца пускат лесно капката, други и с друсане се дърпат.
приятна нова седмица! Hug

# 399
  • Пловдив
 Shocked Направо съм изумена, че по аптеките не се намират шишенца. А някъде няма ли магазин или склад за лабораторна стъклария?
Давайте да ви заръчвам и да ви пращам от тук  Mr. Green

# 400
Наскоро поръчвах единични бройки +рескю крем,не си спомням точно цената,но струваха не повече от 2-3лв.

# 401
запис и отивам да чета Hug

# 402
Чета ви от известно време и се опитвам да се ориентирам, но определено имам нужда от помощ.
Дъщеря ми скоро тръгна на градина, но го приема много тежко. В началото започвнах да и давам мумулус, но не се получиха нещата и реших да мина на спешните капки.Подействаха и страхотно.След тридневен прием няма и помен от предишните и реакции.Но, чета, че не трябва да се дават дълго врме, а трябва да се приготви подходящата индивидуална комбинация.Какво ще ме посъветвате да и давам?Проблемите и са това, че мен ме няма там; дали ще си я взема вкъщи вечерта/да не би да я оставя в ДГ; дали ще може да си довърши започнатото сутринта, след като се върне от ДГ; липсва и познатото и се притеснява от липсата му; липсва и и брат и. Държи се като дълбоко тъгуващ човек в ДГ-не играе с децата и играчките, а си стои настрана и мълчи. Кротка е. След даването на спешните капки е доста живнала, но вече седмица и ги давам и се притесних, че не е правилно.

# 403
  • Пристанището на шейсетте кораба.

Момичета каква беше трайността на есенциите по принцип ? newsm78
Моите в момента не ги ползвам  и стоят прибрани, та и затова питам.

# 404
5 г. е трайността  Peace

Общи условия

Активация на акаунт