Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 516
  • 816
  •   1
Отговори
# 540
Момичета,
Откриха на детето ми "слаб застой на урина в пиелоните на двата бъбрека без калкулоза. Пикочен мехур със задебелени стени, аехогенен".
Какво би могло да и помогне според вас?   

# 541
Здравейте момичета!Каква беше изпитната смес,че синът ми е на изпит след няколко дни,а нямам време да търся.Благодаря ви!!!!!

# 542
7 /кестенова пъпка/ + 9 /повет/- за по-добра концентрация + 11 /бряст/-за тонус + 12 /тинтява/-за хъс + 19 /лиственица/-за по-голяма увереност

# 543
И Рескю за притеснението и стреса Peace

# 544
  • все тук
Здравейте. от няколко дни чета за това цветолечение и доста ме заинтригува. Аз страдам от депресивни състояния и мисля да опитам с цветолечение. Проблемът е, че в нашия град (Шумен) едва ли са чували за това. можете ли да ми дадете координати на специалист, който дистанционно да ме консултира и да ми предпише необходимата комбинация (ако това евъзможно, разбира се).
Предварително ви благодаря.

# 545
И Рескю за притеснението и стреса Peace

еее, не е разумно - стават твърде много есенции (все пак RR не е една есенция)... по-добре към споменатото от Jumil да се добавят мимулус за притесненията и скална роза, ако човека е паникьор.

# 546
Здравейте момичета!Каква беше изпитната смес,че синът ми е на изпит след няколко дни,а нямам време да търся.Благодаря ви!!!!!

Изпити

Комбинацията за изпити вече всички я знаете... или не? Но може би не познавате моя вариант. Да, защото между петте присъстващи лека липсва този за страх. Затова размислих и ето я формулата: Clematis и Chestnut Bud за подпомагане на паметта и концентрацията, Larch за постигане на доверие в самите себе си, Elm - защото моментът е труден, отговорен и имаме чувството, че надскача нашите възможности, Gentian - понеже побеждава съмнението и песимизма... и накрая Mimulus, който аз прибавям, ако човекът е стеснителен и рискува да онемее от страх и несигурност, или Rock Rose, ако явяващият се на изпит, макар да знае всичко, изпада в паника и не успява да продума. Имайте предвид и White Chestnut в случай, че мисълта за изпита стане натрапчива и непрекъснато се безпокоите.

B.Mazzarella

# 547
  • София
Имам въпросче за спешните капки.
Купих си на Пашкулев есенциите. Спешните капки също ли трябва да ги разреждам като другите - по 3 капки в шишенце като добавям вода и малко спирт или направо да ги ползвам?
Предварително благодаря

# 548
irena1977, направо ги използваш  Peace.

# 549
можеш и да ги разреждаш също Peace

# 550
  • Варна.
чух анонс за утре - понеделник 19ти, в предаването "на кафе" с Гала,
ще се говори за Бах-терапията.
аз вероятно няма да мога да гледам,
ако някой може да сложи линк да го видим по-късно.
приятна нова седмица на всички Hug

# 551
 линк към предаването днес:
http://www.novatv.bg/bg/videos/view/3188/

# 552
Поне да не ги бяха държали прави хората като коне да обясняват за действието на капките на Бах. И за първи път чувам за холистиричен лекар /така бяха изписали под името на д-р Господинов/, правилното е "холистичен"  ooooh! Псевдожурналистката с пискливото гласче от публиката могат спокойно да я разкарат, само разваля предаването на Гала  Peace

# 553
Мен по никакъв начин не ме впечатли  Simple Smile

# 554
Здравейте момичета!Моля ви за помощ ,като ми кажете какво да дам на дъщеря ми?Връзката на нета ми е ужасна и ми е много трудно да прочета всичко,което ме интересува.Проблема ми е,че малката е много ядлива,нервна,агресивна!Това е вече втора седмица и се надявам да е поредния период ,който ще мине и замине!Моите нерви са на изчерпване-дори се опитва и депресия да ме наляга.Направих теста и  разбрах от кои цветни лекове имам нужда.Поръчах на dpashkulev@yahoo.com комплекта от всички  лекове и се надявам скоро да ги получа.До тогава ще се постарая да прочета повече неща и да съм подготвена с приготвянето на разтвора.Молбата ми е да ми кажете с кое най-бързо ще помогна в успокояването на "малкото зверче"

Общи условия

Активация на акаунт