Лош дъх

• 6 821
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
И аз си спомням нещо такова.
 Ползвах ЕЛУДРИЛ за венците, може да протича ток м/у пломбите ти в устата или е 1 от признаците за диабет. Но най-добре е да те види лекар, разбира се!

# 16
 Ползвах ЕЛУДРИЛ за венците, може да протича ток м/у пломбите ти в устата или е 1 от признаците за диабет. Но най-добре е да те види лекар, разбира се!

Какъв ток бе жена, нима още има хора с амалгами в устата....  Joy

# 17

Какъв ток бе жена, нима още има хора с амалгами в устата....  Joy
Да аз имам още(17 годишни) и не мисля да ги махам. При положение , че не ми правят проблем.

# 18
Аз също имам проблем с дъха и венците и за момента действам с вода за уста,която засега ми помага и по двата параграфа.

# 19
  • София
Дано да помогне водата за уста,защото е много неприятно усещането.А отностно дали е от стомаха не е,той за сега си ми е наред.Също и за диабет не става дума,наскоро или по точно по миналата седмица ме изледваха нямам.  Hug Благодаря Ви за отговорите чудесни сте!!!   bouquet

# 20
Не ми се е случвало.

# 21
Аз имах проблеми с венциите. ooooh!Постоянно надути,болезнени и кървящи.Ползвах вода за уста и паста за пародонтит.Не 4е имаше супер ефект,но поне за малко 4увствах облек4ение.Вси4ко отмина когато родих.Успех Peace

# 22
Ами сигурно има връzка с кървящите венци. Но не съм zабеляzала при мен да имаше лош дъх. И при двете ми бременности венците ми кървяха, но първия път се търпеше. Втория път кървяха много повече, освен това бяха много подути и иzпитвах болка. Заради това съвсем ясно усещах, че дори не мога да си иzмия zъбите като хората, просто много болеше.. (Следователно това също може да се отраzи на дъха  Confused) . Пастите и водите не помагаха вече. Отидох обаче да ми иzчистят zъбния камък, не можех да иzтърпявам повече. Самата процедура, zаради въzпалените венци, беше доста неприятна и болеzнена, доста кръв иzтече  Tired Обаче пък положението ми силно се подобри  Peace

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 00:35 от Сова

# 23
  • София
И аз имах проблем с венците - кървяха и бяха болезнени. Освен това имах гаден метален вкус в устата денонощно. По препоръка на зъболекаря ми се жабурех с вода  Листерин. Определено помогна и то за 2-3 дни.

# 24
Възможно е, ако пиеш някакви витамини и фолийна киселина. Аз също имах неприятен вкус и дъх през цялата бременност, а вкусът на ментол или тик/так ми беше отвратителен ooooh!

# 25
  • Stuck in a moment
Лош дъх нямах, но доста кървяха по едно време. Пробвай с много разредена вода с лимонов сок да се жабуркаш или да си я пиеш, но разредена, защото може да дразни.

Общи условия

Активация на акаунт