Отговори
# 240
  • Пловдив
Честито на мамите разбрали пола!  stork-boy ЧРД на Райче!  bouquet
Харемче, писала си, че ще правиш нов БХС - дано всички е ок този път Praynig, но си го направи само и единствено в Национална генетична лаборатория в София. Много дълго ще стане, ако започна да обяснявам подробно, но накратко - доста мои приятелки си изпатиха от грешни резултати от други лаборатории. А синдрома на Даун на този етап на бремеността се отхвърля по индиректни белези - че бебето има назална кост и други такива, така че ехографското изследване е много по-надеждно от БХС-то.
За течението - сега започва да ми се появява съвсем леко, но с предната бременност положението беше трагично. Понякога се съмнявах дали пък не ми изтичат водите, на всеки преглед карах лекаря да ми взима секрет и не съм имала опасни бактерии или гъбички, но последните месеци 2-3 пъти ми изписваше Полижинакс, въпреки че на упътването пишеше да не се слага от бременни. Shocked Но пък не ми навреди, дори доста ми помагаше.
Лека нощ Hug

# 241
Харем,стискам палци,и утре да пишеш,наистина не се притеснявай предварително!
Хайде лека и от мен

# 242
Благодаря за подкрепата отново,момичета.Утре ще пиша,но резултати от скрининга най-рано след 5 работни дни ще имам.

# 243
  • София
Момичета,  Heart Eyes

Нищо не искам да казвам - желая ви лека бременност /като моята/ и безпроблемно раждане /за разлика от моето Simple Smile)/

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 17:11 от carbo

# 244
 Hug Добро утро !

Имам да наваксвам доста с темата, но ще чета довечера, като се прибера.

Честито на всички узнали пола и радващи се на добри новини  Heart Eyes!

Харем стил , стискам палци резултатите да са добри  Hug. Мисли позитивно, сигурно го чуваш постоянно, но да кажа и аз  Flutter!

Amica, много се радвам , че всичко е добре.

Желая на всички един прекрасен ден   bouquet!

# 245
Добро утрооо!   bouquet

Стар, мерси за кафенцето  Heart Eyes

Аз пък да предложа закусчица по традиция за един хубав старт на деня  Party

# 246
Добро утро и от мен!  bouquet

Стар и Рали благодаря за кафенцето и закуската.

Благодаря на всички за вчерашните поздрави. Имахме гости снощи и си изкарахме добре.

Като се замисля от седмица и половина не ми се е  Sick нито съм повръщала.
За килограмите почнах вече да ги качвам, но все още съм на минус от началните килограми, но с тези темпове май до 2 седмици ще вляза в норми Laughing Започнах да имам голям апетит, но все още има доста неща които не мога да хапвам.

Харем надявам се всичко да е нареди стискам палци.

Радвам се за всички узнали пола.  stork-boy stork-girl

Лек ден на всички. Hug

# 247
# 248
  • Бургас
Добро утро сладурки !!!
Ralipo и Star Благодаря за невероятната закуска и кафенце !!!
Харемче стискам палци всичко да е наред !!! Всички сме с тебб !!!  Hug Hug
Аз тази сутрин се събудих със зверски апетит  Grinning което м/у другото ми се случва за първи път....
Айде днес да ми стискате палци ,че имаме проверка и ще е лудница в офиса.
Хубав петъчен ден на всички мами и повече усмивки !!!   bouquet

# 249
  • Плевен
Добро утро. Харем, успех! Аз хапвам кекс с кафенце и ще изчезвам за работа. Усмихнат ден на всички.

# 250
Добро утро и от мен,

само чакам да мине и днес в офиса и да си почина няколко дни. Нещо и малката е хванала някакъв вирус, та следобяд ще трябва да висим по поликлиниките, дано да не пипна и аз нещо, а и като се сетя, че седят по 20 пенсионера пред кабинета и направо не ми се мисли, ама да не ви занимавам........

# 251
Нека наистина е добра сутринта и бързо да минава работния ден  Grinning

Харемче, мила, стискам палци и съм сигурна, че всичко този път ще е наред  Hug Hug Hug

Рали, Стар, благодаря за закуската и кафето.....задължително си вземам Hug

# 252
Добро утро момичета! Благодаря за вкусната закусчица! Преди малко бях пуснала отговор,но незнайно каде се загуби,за това сега ще се повторя. Вчера бях на ЖК и доктора каза, че май ще си имаме момиченце,но не е на 100% сигурен,защото беба не спря да се върти. Каза,че пишка не вижда за сега. И аз нищо не видях. Но на 5 октимври съм на ФМ при Марков и предполагамчче той ще ми каже на 100% какав е пола. Иначе беба е добре и тежи около 200гр. А аз съм качила 5 кг. Приятен ден от мен!

# 253
Добро утро Simple Smile
Рали, Стар, благодаря за страхотната закуска и кафе  Hug

Харемче, имаш силно стиснати палци от мен, въпреки че съм сигурна, че всичко ще е ОК  fingerscrossed  Ето и една детелинка за късмет Flowers Four Leaf Clover

Пожелавам ви един страхотен петъчен ден   bouquet

# 254
  • София
Добро утро!
Харем, имаш силно стиснати палци и от мен! Заедно ще изчакаме и резултата! Това, че другата седмица ще има два почивни дни, означава, че чак по-другата седмица ли ще разберем?

Оставих чавето на градината и сега съм свободна. Чисто е, изпрано и сготвено, въпроса е какво ще правя днес?  Laughing
Да знаете, че живота е прекрасен!!!

Общи условия

Активация на акаунт