Отговори
# 465
  • София
Честит рожден ден на Мама МИра!
Бъди весела, засмяна, и много добра мама!

Лято, какви са видовете прахчета за зъбки?Разтварят се във вода ли, 1 прикче за един прием ли е?/много съм любопитна/ Mr. Green
Браво на Амир! Heart Eyes
Мама МИра, Любомир дори реве, като ни се подуе венеца - аз давам Дентокиндбразтварям 1 хапче във вода и има ефект/ и мажа с Дентинокс, но пръста ми като засмуче най го успокоява и стиска силно. Crazy
Болните да оздравяват!  bouquet
И ние преди сън през деня сме киселаци, нерви ,рев, не знае как да заспи ли?! Thinking

# 466
   Здравейте момичета. Отдавна не съм се разписвала. Росита поласкана съм,че си забелязала липсата ми. Blush
Чета ви и редовно се интересувам ка ви вървят нещата обаче. Laughing
И ето ме, да се отчета и аз.
Малко след като Рада навърши 4 месеца бяхме на консултации. Наддала е хубаво и съм много доволна, че и този месец сесправих успешно с кърменето. Мерки и теглилилки - 66см. на 6600гр. Биха и последните ваксини.
   В момента сме болни. И като казвам "ние", не го казвам в онзи форумски смисъл на бебешки род, единствено число тип "Имаме 2 срамни косъма, а сме на 20 дни????" Mr. Green Казвам го защото и аз съм болна, и Борис е настинал, пък и Рада барабар с нас. Цялото семейство сме с цъфнали чушки и вързали гърла.  Rolling Eyes
Много ми е жал за Рада, защото се мъчи с носа и хърка все едно я мори ужасна храчка. Особено през нощта. Сополки вадим от време на време, но това дето я тормози е като че ли в носоглътката някъде. Издава звуци като малко прасенце, а вечер направо ми къса сърцето защото по някога звучи като че се дави. Кърменето също е трудно на дълбоко запушено носле.
Иначе лекраката я прегледа и гърдичките и гърлото са и добре. Не и давам лекарства, само капя физиологичен разтвор.Може би ще пробвам и да капна изцедена кърма, споменахте, че върши чудеса...
   Аз също не захранвам и няма да е скоро.
 Ще стане към шестия месец. Следя си детето и виждам, че и допада млекцето на мама. Добре ни върви кърменето... и редовно.   Laughing
   За нощното ставане. Рада винаги се е будила да я кърмя поне два пъти на вечер. Няма лабаво при нея от как се е родила. Joy
Чета момичетата, които се притеснявайте, че бебчетата ви се събуждат да папкат през нощта... ами давайте, като искат децата.  Wink Давайте, да им плющят ушите.
Моята хубостница наистина суче поне два пъти на нощ, а е стигала и до заветните 5 пъти. Crazy Ами, папка през нощта и не ми пречи, дори се радвам, че има апетит. Не мисля да я отказвам насилствено. Добре, че педиатърката ми е пич и не ми дава такива съвети, че щеше да ми падне в очите. Лично мое мнение, де.
   Съгласна съм и с Лианка. За тези работи със захранването бебчетата сами си показват. Не трябва да сме фанатици. hahaha
Ако не върви окей с кърменето, ако повръща АМ може би е по - добре да се захрани по - рано... но ако всичко е наред, защо да се отказвам толкова бързо? А и обожавам да кърмя. Heart Eyes
    Както съм споменавала вече, ще пробвам ПЗ, ако не и понесе, първо почвам на зеленчукови пюрета и безглутенови (оризови примерно) кашички. Сокчета и плодове не бих дала от рано, но това пак частно мнение. Grinning

Мамо Мира честит рожден ден! Gift newsm38 newsm18 Много здраве, безмерно щастие и хиляди сбъднати мечти. newsm59

# 467
  • гр.Стара Загора
Добро утро  Simple Smile
Дени разбира се че ще забележа липсата ти няма ги онези сладкодумни постове изпълнени с позитивизъм  Hug
Другите майчета не ми се сърдете всяка една от вас чета с интерес но нали си я знаете нашета Дендрина бърборана Peace
Бързо да оздравявате мила какви са тези настинки ААААААААА!!!
diana_0880  незнам дали е рано или не за златните обечки но козметичката при която я водих за пробиването ми каза също че от 1 до 3 месеца трябва да се сменят като най-добре е в средата т.е. месец и половина след поставянето защото тогава било най-добре заради дупчиците които са се получили  newsm78 както и да е Еви вече е със златните  Crossing Arms
Честит Рожден Ден на мама Мира!

# 468
Мама Мира  newsm59 Много здрава, усмихната и щаслива мама и съпруга!
Дени бързо да оздравявате с Рада и Борис и никакви болести повече Naughty

# 469
Росита, Бобито  Hug  remybussi Flowers Bouquet
 Росита, честито за златните обички на Евелин-Бебелин! newsm03
Бобито, гледам, че сме от един клуб - на мамите фенки на дълготрайното млекопроизводство. Grinning

# 470
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА МИРА!!!  smile3525 newsm59 smile3525
Дени,точно се чудих къде се покри,а то какво било.Бързо да оздравявате.Това гадно време ще ме побърка.Вече се чудя какво да правя.Не че нямам работа из нас,но.....нещо ми е много смотано едно такова......
Аз мисля да захраня в началото на следващия месец и сега ще се поровя да попрочета как и с какво ще е най-добре. Rolling Eyes
Малееее идея си нямам....хаха,само на кърма бяхме толкова безгрижни,а като захраним ще има едно мислене....незнам дано се оправя.
Знам,че ако имам нужда ще помагате  Hug
Лек ден на всички!

# 471
  • София/Варна
Честит, рожден ден на мама Мира!

лято!, точно това означава, което си мислиш за съжаление - бебето може 5 седмици да се скъса да реве. Бай Огнян беше класически случай в това отношение - имаше си ги всичките 8 ревливи периода, повечето от тях с максималния период, който е указан в статията. Единственото, което ме крепеше в тия моменти беше, че му няма нищо, това е само период и ще отмине. Покрай ревливите периоди открих, че навън в количката много по-малко реве и така се превърнахме в "уличници".

Сиска, добре, че има такива добри хора като теб, които питат за снимки на децата ми, че да се накарам да ги сваля от апарата и да ги кача в нета Wink. Ще гледам тия дни да кача нещо за показване Simple Smile.

# 472
ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА МАМА МИРА  bouquet.   
Моята беба днес се присъединява към групата на 5-ците (месечковци) и по повода си спинка от 9 до сега Shocked

Продължаваме да не харесваме пюретата, което може и да значи, че и е рано за захранване newsm78
И аз да се присъединя към пожеланията за бързо въстановяване на болничките. Има още хубави дни и трябва да се употребят Laughing

# 473
  • софия
malachika,честита месечинка!Нека бебка да е много игрива и щастлива!
Много готина почерпка!Браво! smile3501
Тази сутрин нахраних Ицко към 6ч.,после закусихме и ние, и с
баща си заспаха та чак до 9.30ч.Сега татито ни замина в командировка
и ние сме си сами.Вече обмислям варианта да навлека бебо и при
първа възможност да се поразходим малко,че и вчера не съм
го разхождала.
Това е от нас.Приятен следобяд на всички! newsm51

# 474
  • Русе
malachika, честита месечинка!
Честит рожден ден, мама Мира! Много щастлива и обичана!   bouquet
Бързо оздравяване на болните  Hug

Нямам деца и ооооо, кееееф! Пълен релакс. Прокопсах с дом. работа, със себе си и даже и време за форума има.
Иначе нас АБ не ни лови и с Гого продължаваме да кашляме. Незнам какво да пием вече  Thinking Crossing Arms

# 475
  • София
Ох, и аз с това време се изнервям, чудя се какво да облека на малкия за евентуална разходка...
КайРен, наистина има някаква утеха в това, че е нормално и е период. Дано все пак да не караме на максималната продължителност  Simple Smile
Честит рожден ден, мама Мира! Честита месечинка на malachika!
Ей, стига болни вече! Оздравявайте!!

# 476
Честит рожден ден на мама Мира! Да си много щастлива обичана майка и жена!
Честита месечинка Малачика!
Ние днес втори ден няма да излизаме Sad защото при нас ту вали, ту спира - и на Ева май и липсва разходката, защото е малко по-нервничка май. Дано утре да е хубаво времето!
На болните бързо оздравяване!

# 477
Честит рожден ден на Мама Мира

# 478
Честит рожден ден Мире, желая ти много любов, здраве и сбъднати мечти!!!
За нощното хранене и ние си го върнахме, т. е. вместо в 5ч. хапваме в 3ч., но това не ме притеснява, да хапва щом иска  Grinning. Аз също още не съм захранила, смятам да е към 6-тия месец. За сега Алекс няма интерес към храната, а пък и с кърменето сме доста добре (пу-пу).
И аз като Сиска и Мариа-Киара обличам малката като голям човек, като бодито отдолу е задължително. Нещо не ми се нрави идеята за ританки, камизолки и прочие  Mr. Green
Ето прахчетата, за които май Оличка попита.

Дени, Алекс беше с подобна хрема, но в по-лека форма, аз пръсках Стеримар и капех кърма, но директно от гърдата(нали се води стерилана) и се оправихме за около 5 дена. Желая ви скорошно оздравяване на цялото семейство   bouquet
И накрая, но не на последно място  Naughty честито на всички месечковци, нека са послушни, да папат хубаво и да растат много  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Май се поулях  Mr. Green

# 479
  • София
Ох, сетих се, че Оличка ме пита за прахчетата, но докато се наканя да пиша, Мадленка ме изпреварила  Heart Eyes
Ние излизаме. Дано сме се облекли подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт