Maria-Chiara , и ние сме така вече 2-3 сед. Яде на всеки 3 часа , няма ден , няма нощ. Не съм спала повече от два часа на веднъж от тогава насам. А педито казва да махна нощното хранене. Е , как , като ние вместо да намалим , го увеличихме. А и изобщо не спи. За деня му се събират точно 3 пъти по 30мин сън .
Същата работа - Педито каза да спираме нощното хране, а ние го увеличихме
. Свекърва ми иска да го взима вечер и да ни го връща към 6 сутринта, за да го отучим ... ама на мен ми се свиди
Жал ми е да го мъчим малкото котенце ... Ще видим до кога ще избутаме така - надявам се да е период и скоро да се откаже ...Малко се успокоих като прочетох, че и при вас е така. От около 10 дене се храним мин по 4 пъти през нощта. Това и като бебе не го е правил
Спеше си по цели нощи и сега е коренно различен. Принуждавам се след 4-5 часа да го взимам до мен, че сили нямам да ставам през 2 часа. Според вас какво е това чудо?
.....зъби....скок в растежа......мята се като риба на сухо цяла нощ, нямам сили вече....
И аз съм в кюпа, само умувам от кои и колко да ́и поръчам...
В морската я приспивам под Хоризонт в посока Делфинариума, на шума на морските вълни, че така поне страничния шум не я дразни толкова много 

не е да не яде.Като спи вън по 4-5 часа пропуска,но после наваксва.Последната консултация отчете 6.300кг. и 63 см. на мен ми се струва добре,а пък и детето така изглежда.Аз не се притеснявам каква майка съм,защото и да се притесня нЕма как да ме сменят девойките.
Немога да слагам картинки и затова ще се задоволите с това кафенце
Кайрен супер статия
Ми без това татито ни изчезна пак на лов в толкоз часа/да гони дивите прасета/и аз се разсъних и оправих къщата.А после ме чака стягане на багаж и инструкции на баба за бебка.
Росита не е ли рано за златните????
Днес пак ще е дъждовнооооооооо