Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 169 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря от сърце, че ми показахте буболинкините красоти!!

# 571
  • София
Следващата ни торта беше от Двете фукли-поръчката е удобна, доставка също имат, интересна беше, вкусът обаче ни разочарова-най-слаба оценка й поставихме, а цената май беше по-височка  Thinking
Двете фукли определено на вкус не ги докарват. За първия рожден ден на моето детенце поръчах от тях торта. Че беше красива на външен вид - беше, спор няма. Но на вкус НЕ ставаше. А като се има предвид цената, много ще ме извиняват, но втори път от тях няма да поръчвам  Crossing Arms
Иначе си харесвам тортите на Лагуна.
За Неделя също имам лош спомен - откакто хапнах на детски рожден ден от тортата им, и се отвратих. Беше ужасна!

# 572
  • София
Аз пък друго не мога да разбера - Неделя имат страхотни торти по принцип /не всички, разбира се, въпрос на вкус/, а пък като си поръчаш нещо специално и не ги докарват обикновено.
За тазгодишния РД на големия решихме да вземем готова торта от витрината им и да си я декорираме вкъщи с фигурки. Той няма абсолютно никакви претенции, освен да духа свещичката.  Laughing

# 573
  • София
Аз пък друго не мога да разбера - Неделя имат страхотни торти по принцип /не всички, разбира се, въпрос на вкус/, а пък като си поръчаш нещо специално и не ги докарват обикновено.
И аз това се питам!
Колко много пъти съм хапвала тортичка на място в тяхна сладкарница - всичко ми е харесвало. Докато детската торта по поръчка, която ядох беше меко казано ужасна. Родителите на детенцето даже много се бяха притеснили и се извиняваха за гадната торта (те милите нямаха вина).
И сега се сещам и за друга детска торта на Неделя, която също не беше нищо запомнящо се като вкус  Rolling Eyes

# 574
Напълно подкрепям Stelda.И аз мисля,че тортите са по скоро красиви,отколкото вкусни.Аз мислех точно към Скайлайн да се насоча следващия път.Ако имате мнения за други вкусове освен бисквитена със шоколадов крем пишете.Иначе Неделя и Лагуна ги отписах.
Аз също бях отписала Неделя и Лагуна!Миналата година поръчах от Скайлайн и бях доволна!Тази година поръчах отново и то за два празника,първо вкусът на еклеровата  не беше добър(все едно беше престояла),и второ фигурките,които бях поръчала,бяха меко грозни,не приличаха на нищо!А за тази цена,трябва да се стараят доста повече! Peace

# 575
Да попитам, някой да е поръчвал от тук: http://papaya.bg/sladkarnici.html
Моля, за отзиви.

# 576
Да попитам, някой да е поръчвал от тук: http://papaya.bg/sladkarnici.html
Моля, за отзиви.

"Верига Sweet house Papaya е основана на дългогодишния плодотворен труд на екипа от сладкарници Болеро, Джани и Лейди." 
Бях поръчала рибката Немо за Никулден и ми я направиха червена, не оранжева. Поне ми възстановиха щетите под формата на ваучер за 10 лв. Да си смениш името не значи, че качеството е сменено!

# 577
Детски не съм поръчвала, но по принцип съм страшен фен на Неделя. За 'поръчвани торти' съм поръчвала сватбената ни и няяяяямаше такава торта!!!! Страшно вкусна, а и на повечето гости много им хареса! За детето си бих поръчала от там, дано останем също толкова доволни. Една приятелка пък много похвали тортата им от Пчела.  Peace Лагунините торти не са ми любими. От Двете фукли - нямам впечатления.

# 578
  • София
Бях поръчала рибката Немо за Никулден и ми я направиха червена, не оранжева. Поне ми възстановиха щетите под формата на ваучер за 10 лв. Да си смениш името не значи, че качеството е сменено!
Сигурно е било драма за цвета... Но кажи на вкус как беше?   Peace

# 579
tonkabonka, драма си беше! На вкус не беше нищо особено! Посредствена работа. Поне евтинка ми излезе 20-тина лева. Имат една сладкарница баш на входа на ТУ-Сф и до него детски клуб. Понякога сядаме с приятелки с децата, но не мога да се впечатля, хем различно поръчвам. Rolling Eyes
До нас е сладкарница Теа - това е вече вкус на ниво!

# 580
За мен тортите на"Гаврош" са най добри.Поръчвала съм за доста рожденни дни/дават сартификати,рано отварят,доставят на посочен адрес/ също така бях ме кумове на свадба и пак от там поръчахме торта беше раскошна........Много любезни хора не те натоворват,не се натрапват,не си налагат мнението.

С две думи за мен това са тортите за поводи!

# 581
Откакто чух, че подсладителите убиват мозъчни клетки и могат да причинят още какво ли не нямам желание да вкуся купена торта. Всичките, които описвате като красиви и "вкусни", са подсладени. Захарта била вредна, та затова слагали подладители - така сладкарите се правят на светци. Истината е, че подсладителите са по-евтини от захарта и затова някои торти са толкова "сладки", че чак не се ядат. Ако някой може да ми каже производител на торти, където гарантирано не се слагат подладители ще бъда много благодарна, защото много обичам да си хапвам. А иначе за вредата от подсладителите ето прочетете, пък после сами решавайте какво купувате и какво давате на децата си http://www.dar-center.com/article/?article=1248 Знам, че звуча твърде крайно, но вече ми писна от печелбари, особено за сметка на здравето на децата.

# 582
  • София
Перископ, аз лично 5 пари не давам за подсладители, тъй като торта купувам точно веднъж в годината. От едно ядене надали ще умрем  Wink
А детето ми торти не яде  Peace

# 583
За жалост Перископ едва ли ще намериш подобни,безвредни торти.А и в статията пишеше,че аспартанът се използва масово във всякакви храни,така че,едва ли ще избягаш от вредното му действие.Не можеш да спреш да се храниш,все пак.s

# 584
Обещаните снимки с малко закъснение на тортата от сладкарския цех на "Цар Лъв" - за втора година страхотно изненадващи, пъстри и невероятно вкусни!  Peace Благодарим им от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт