Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 56 079
  • 801
  •   1
Отговори
# 435

Ех, как ме зарадва, Matia  Hugи моята поръчка  е в Римини от 11.09. Ще чакам обаждане утре  значи  Simple Smile
Предполагам,че днес-утре ще изпратят имейлите,аз говорих с момичето от офиса,каза,че камиона е закъснял с 2 дена и затова днес са луднали Simple Smile
Дано скоро зарадват и вас Praynig Hug

# 436
Току що получих това на пощата си :

Драги клиенти,
уведомяваме ви че, считано от понеделник 05.10 , ще работим на фиксиран курс на паунда - 2,26 лв/1 паунд.
Намалението е продиктувано от непостоянния курс на валутата .
Запазваме правото си за бъдещи корекции.

Спорен ден.

Riminikids

Предполагам , става въпрос за пращането с наложен платеж, нали така?

# 437
Момичета, може ли да ми помогнете-за госпожица на 6г., 20кг, 1,20м. панталони за 6г. или 5г. да поръчам?А младежът е на 1,5г-12кг.,85см-за него какъв р-р пуловер? Ако имате може ли, размери?Общо взето, по това , което чета дрехите уголемени ли са?На M&S им стават размерите по години.

Благодаря предварително!
titi 2008,аз имам госпожица с подобни мерки на 5и половина години 20 кг и ръст 118 вземам панталони 122 ръст за 7 години и са и добре имат и малко аванс в дължината.Ориентирай се по ръста а не по годините.

# 438
Току що получих това на пощата си :

Драги клиенти,
уведомяваме ви че, считано от понеделник 05.10 , ще работим на фиксиран курс на паунда - 2,26 лв/1 паунд.
Намалението е продиктувано от непостоянния курс на валутата .
Запазваме правото си за бъдещи корекции.

Спорен ден.

Riminikids

Предполагам , става въпрос за пращането с наложен платеж, нали така?
За наложения е Peace До сега го смятаха на 2,33,което при сегашния курс на лирата от 2,13 е множко Wink
Днес като говорихме по телефона ги помолих да помислят и за друга банка,защото ОББ ме взривяват от измислената си такса от 3 лв. за "захранване на сметка" в тяхната банка Crossing Arms В ПИБ пък винаги курса им е ужасно висок-не знам на какво се дължи Rolling Eyes
С този курс на наложен платеж мисля,че това ще е моя начин на плащане Peace

# 439
Ахъм, и аз така си помислих.

# 440
моля бързо помагайте тези апрески 7 на кой размер наш отговарят http://www.mothercare.com/Mothercare-Girls-snow-boot/dp/B002NLS3 … 4031&mcb=core

# 441
току що ми писаха от римини до внеса парите за поръчката ми от 01.09-дано утре да ги получа вече!

# 442
  • София
няма ли вече някоя софийска фирма за доставка, че с тези куриерски... Sad

# 443
Аз пък още чакам от 10.09 от Некст през Римини,дали вече е време да им звънна да проверя какво става Thinking

Моята поръчка е от 11.09. В събота им писах да ги питам и ето отговора:

"Здравейте.
Куриерът пристига утре. Поръчки ще изпращаме във вторник по Еконт.
Благодарим Ви.

Поздрави.
----------------------------------------
RIMINIKIDS, www.riminikids.com"

И аз съм избрала плащане с наложен платеж, така че определено ме радва намалението им на курса:)

# 444

Новата фирма е софийска, доколкото четох!  Peace

# 445

При наложения платеж плащаш % от парите на Еконт. Така ще ти се оскъпи.

# 446
  • София

Новата фирма е софийска, доколкото четох!  Peace

А коя е новата?

Ще обясниш ли как се оскъпява, моля... Калкулаторът в сайта на Еконт не дава да се изпише сума за наложен платеж и не се вижда каква е разликата в сумата между обикновената пратка и тази с наложния платеж.
Благодаря!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 17:53 от elita

# 447

според мен по банка е най изгодно,обаче ако отидеш в съответния клон на определената банка и си пускаш парите по курса за деня,няма такси  Peace/ако превеждаш от сметката си с ел,банкиране и сметката ти е в друга бнка е нормално да удържат големи такси,особено и сумата ако е голяма/

# 448
Аз пращах едни обувки с наложен платеж. На 40 лева Еконт добавиха 1 лев за наложен платеж. Според мен е най-добре да се превежда директно в банката. На мен ОББ не са ми взимали 3 лева за вноската?

# 449
  • France-Bulgaria
Римини днес ми се обадиха,че са ми опаковали дрешките и днес ще пътуват  Crazy.
Поръчката ми е от 09.09.09г. Party

Общи условия

Активация на акаунт