Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 55 974
  • 801
  •   1
Отговори
# 525
Сметката на Римини в коя банка е?А на Фемитрейд?С наложен платеж курса е фиксиран,а при банков превод  сумата в паунда ли ви я дават и се хваща по курса за деня на съответната банка?

на Фемитрейд е в прокредит, аз смятам на 2,13 за днес, защото не можах да открия бюлетин на банката

# 526
на римини в обб

# 527
Благодаря Peace

# 528
Момичета някой тези дни да ли е говорил с  ДМ или да е получавал email от тях. newsm78
  bouquet

# 529
Получих си поръчката от 11.09, направена чрез Римини.. Сега ще направя коментар, а утре ще пусна реални снимки.

От Некст:

- тези чорапогащници - размер 3-4 г., мекички, наситени цветове, добре се разтягат, на дължина са й добре на дъщеря ми, само стъпалото й е леко голямо. За съжаление блузките, с които най-добре се връзва този шарения на цветята не са в наличност в момента, така че ще ги дебна Simple Smile

- една червена блузка на бели звездички, която в момента не намирам в сайта, размер 4-5, идеално й става, тъничка е, като за в градината е ок

- тези дънки - standard fit размер 4 г., страхотни са, стоят точно по тялото като клинче, на талията имат ластик за корекция (при снимките утре ще снимам как стоят на Александра)

- това яке - размер 4-5 г., невероятно е, меко, добре подплатено, много ми харесва, много добре стои на дъщеря ми,и ще й бъде идеално за зимата,  качулката не се сваля, а и цената му е много добра Peace (на снимката в сайта изобщо не личи колко е хубаво)

И накрая тези ботуши от Кларкс
http://www.clarks.co.uk/find/product-is-20318909

някъде по темите четох добри отзиви за тях, а и си ги бях харесала, така че ги поръчах.. Ами абсолютно си заслужават цената, страхотно качество, дизайн и изпълнение на всеки един детайл. За съжаление фотоапарат ми едва ли ще може да покаже всички подробности.. Цвета е много тъмно наситено патладжанено. Отзад панделката е от велур. Отвътре на ципа има допълнително парче кожа, което да предпазва от намокряне, ако ципа пропусне. Впечатлението ми е, че самия модел ботуш е направен за тясно до нормално краче, т.е ако е по пухкаво мисля, че няма да може да влезе при глезена...

Поръчах ботушките на цена 42 паунда и заедно със всички такси и комисионни ми излязоха 118 лв. Мисля, че е приемлива цена за качеството им.

накратко много съм доволна от покупките, това ми е първа поръчка и определно ще има следващи Grinning
сега чакам още една от Дебенамс и Некст, която направих при ronilaz

П.с. Сега се сетих да кажа за таксите и комисионните.. Общо за всичко комисонната на Римини излезе 5,95 паунда, в тегло 2,99 паунда, а таксата на Еконт при доставка до техен офис, и при наложен платеж - 8,22 лв... Мисля следващия път да плащам с банков превод, определно ще ми е по-изгодно, предвид факта, че днес платих при курс от 2,33 лв. за паунд #Crazy

# 530
Помогнете ми моля с тел. на ДМ  Hug

# 531
Помогнете ми моля с тел. на ДМ  Hug

Писаха ми, че чакат новите поръчки в петък, вместо във вторник. Не знам актуален телефон.

Аз съм много нещастна. Поръчах няколко сутиена и дойде първия. Малък ми е. А чакам още 3 в същия размер. Дано другите да са уголемени...

# 532
SHYSHYLKA,тези имам,но са от пролетта,опитай все пак

0894 81 35 36
Пловдив-032 69 72 37
Англия +447810808708
+447834042279

Didka_b,браво,чакаме снимки Peace

# 533
Didka Ние имаме тези ботушки-наистина са прекрасни Heart Eyes
Относно  бялото якенце-отдавна му се меря,съмненията,които ме мориха до сега бяха дали става за зимата,но след твоя коментар отпаднаха  bouquet
Само да те питам-колко е висока дъщеричката ти Rolling EyesВиждам,че чорапогащниците са ви 3-4,а якето 4-5 Rolling Eyes
Мони е 105 см.,но слабичка и се чудя кой е нашия размер-няма ли да и е голямо 4-5 newsm78

# 534
Момичета някой тези дни да ли е говорил с  ДМ или да е получавал email от тях. newsm78
  bouquet
Аз чакам от 6-7 дни да ми върнат едни пари взети в повече, както и да ми кажат дали един панталон дето не дойде е поръчан или не-никой не знае ooooh! Нямам нито мейл, нито нищо.
Ще помоля отново за телефони ако някоя от вас има независимо в Пловдив или Аглия са.

# 535
ДМ

0894 81 35 36
Пловдив-032 69 72 37
Англия +447810808708
+447834042279

# 536
  • На черешатааа
0899 90 68 30 Денчо Денев .

# 537
  • Сливен
Извинете, някой ще ме включи ли към своя поръчка от Некст от намаленията, искам само две неща, а ако свърши едното то не си заслужава да плащам доставка до англ. адрес за едно нещо. Затова търся някоя мама да ме включи Praynig

# 538
  • Някъде там на юг...
Didka_b,

прекрасни придобивки. Чкама с нетърпение снимките. Искам да видя якето, че на нас за зимата ще ни трябва още едно. Искам също и да помоля за размери на якето  Praynig

# 539
и аз да се похваля-вчера ми присигна поръчката от римини.всичко е размер 2-3г.
-тези блузки http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/17/2      http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/18/2
-блузка но раета и панталон   http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/21/3
-яке   http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/21/6

Общи условия

Активация на акаунт