Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 284
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
то всички ги цапардоса, ние вече минахме през това миналата зима и сега сме ОК. ама за два дена ще се справим някак Wink

# 196
  • Бургас
При нас миналата зима не се усети обаче тази май ще е зор.  #Cussing out

# 197
Добро утро!  Hug

Как сме тая сутрин? От следобяда започвам физиотерапия  Wink

# 198
нещо тая сутрин не мога да пиша в ФБ  newsm45

# 199
Добро утро  Hug На хойкане чувам пак сте го ударили?! Без мен!? Абсурд!  Heart Eyes Нас кризата така ни тресна, че идея си нямате! С големия чук! Снощи по тъмница се прибрахме с детенце! Тази седмица съм отпуска и ще си го гледам. В тази връзка НАЙ-ОФИЦЯЛНО ВИ подканям уважаеми доскови херници и хернички Варненски и желаещи съседни и не до там съседни да се съберем да се видим! Аз ще съм с дребно-вредното обаче, предупреждавам от сега! За място на срещата предлагам: Център Явор във Възраждане (не съм ходила, ма било хубаво), има едно кафе Анжелика в Чайка ако не се лъжа (има детски кът, но има и много хубави тортички ...) също и Тримата мускетари зад затвора. Това са първоначални идеи, ако има други ще се съглася!

# 200
Здравейте и от мен!
Много сте изписали последните дни, откакто не съм Ви чела. И аз не съм добре от 10 дни насам. Cry пак съм с хапчета и настроението ми е едно криво newsm45 но ви пожелавам на всички добра и без болки седмица.

# 201
Добро утро  Hug На хойкане чувам пак сте го ударили?! Без мен!? Абсурд!  Heart Eyes Нас кризата така ни тресна, че идея си нямате! С големия чук! Снощи по тъмница се прибрахме с детенце! Тази седмица съм отпуска и ще си го гледам. В тази връзка НАЙ-ОФИЦЯЛНО ВИ подканям уважаеми доскови херници и хернички Варненски и желаещи съседни и не до там съседни да се съберем да се видим! Аз ще съм с дребно-вредното обаче, предупреждавам от сега! За място на срещата предлагам: Център Явор във Възраждане (не съм ходила, ма било хубаво), има едно кафе Анжелика в Чайка ако не се лъжа (има детски кът, но има и много хубави тортички ...) също и Тримата мускетари зад затвора. Това са първоначални идеи, ако има други ще се съглася!

Булке, аз съм на разположение и където се разберем дотърчавам на секундата. Нали съм си без работа и само се чудя къде да се метлосвам. Но нека и другите да се произнесат. А това с детенце не е никакъв проблем, само ти се чудя как търчиш след него? Това за мен е непосилна задача. Не знам наистина как се справяте с тези мъничета.
Всъщност, Булке, на теб съм си пратила координатите на лично съобщение, така, че като ти е удобно просто свирни.

# 202
Даваааай Варнааааа, направете първата стъпка  newsm10
Lina не позволявай на болката да ти развали настроенито рано или късно ще ти мине  Hug

# 203
Хоп да се запиша и аз отново!

# 204
Хоп да се запиша и аз отново!

Писанче, как си ти? Само минавате и се разписвате.

# 205
Успешна седмица Hug
Кръста ми е по-добре , но стомаха ми се разбълника Tired

# 206
  • Добрич
Здравейте на всички!   bouquet
Искам предварително да се извиня, че в момента съм много неориентирана и доста хаотична, но се надявам да поправя това.
Наскоро откриха на съпруга ми дискова херния, която е от около година. Пи някакви лекарства /от които му се разбълника корема/, биха му три мускулни инжекции и всичко свърши. Неврологът /поставил диагнозата след скенер/ му препоръчал да отиде на процедури в Павел Баня.
Прочетох какви са вариантите, както и какви са необходимите документи за това, но бих искала да ме ориентирате в сроковете. Имам предвид, ако реши да иде чрез НОИ, реално колко време отнема чакането и резервациите? Чувала съм, че се чакало с месеци за свободни стаи и т.н. Вярно ли е?
Ще пиша по-подробно довечера за ДХ и къде е точно.
Поздрави на всички и ще съм много благодарна, ако някои ме насочи от къде да започна да чета всичко за ДХ, за да успея да помогна на съпруга ми с каквото мога.   bouquet
Хубава вечер!

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 16:05 от kadrokosa

# 207
Здравейте на всички!   bouquet
Здравей  Hug
Кажи на мъжа си, да лови по малки риби, и ще му мине  Laughing
Майтап! (разгледах ти подписа Wink)
Най добре е той да чете, той най добре знае как се чуства и ще му е по лесно да разбере прочетеното Wink
Това с хапчетата и трите инжекции Ултрадемопласт сме го минали всички, но няма кой знае какъв ефект след тях  Sad
Най добре е да започне с други методи, Санаториум, Физитерапия, Лазер, Упражнения и т.н.
Конкретно на въпроса ти: Чаканет озависи в кой санатоирум иска да отиде, когато има свободно място тогава може да получи резервация, получи л ирезервацията по Факс или на място взима  едно направление от ЛЛ, една епикриза от Невролог(пише се в картона), бележка от работата че се е  осигорявал 6м. назад. И от там направо в НОИ, там не се чака одобрявт ти докоментите на момента, и след това чака датата на постъпване. Всичко зависи за кога му е резервацията Wink
Къде иска да ходи, в кой от всичките санториуми,ще ти кажем по подробно за какво става въпрос  Wink

# 208
  • Добрич
Тишо, мерси за инфото!   bouquet Прочетох му поста ти, но се опасявам, че няма да седне и да чете докато положението не опре до кокала. Аз затова взех инициативата в свои ръце, защото е от хората дето търпят на болка, а не ми се иска да чакаме да стане най-лошото преди да се вземат мерки. Ще разгледам сайтовете на санаториумите, ще коментираме и ще вземем решение. Благодаря още веднъж!   bouquet
Мерси и на МТV за ценното ЛС, което ми изпрати!  Hug
П.П. Тишо, амурите обаче ги лови брат ми, не мъжа ми.  Wink

# 209
Тишо, мерси за инфото!   bouquet Прочетох му поста ти, но се опасявам, че няма да седне и да чете докато положението не опре до кокала. Аз затова взех инициативата в свои ръце, защото е от хората дето търпят на болка, а не ми се иска да чакаме да стане най-лошото преди да се вземат мерки. Ще разгледам сайтовете на санаториумите, ще коментираме и ще вземем решение. Благодаря още веднъж!   bouquet
Мерси и на МТV за ценното ЛС, което ми изпрати!  Hug
П.П. Тишо, амурите обаче ги лови брат ми, не мъжа ми.  Wink

upsss. извинявам се, обърках се  Wink кажи на брат ти че го бива  Peace
В никакъв случай не чакайте да се увреди нерва, не трябва да има болки, иние имаме болки но се понасят и работиме с тях дори, а изтръпва ли му крака, може ли да ходи на пети и пръсти?
Виж в началото на темата, там има много инфо за санаториумите, също така и безценно инфо с снимки споделено от нас Wink
Най добре се обдете по тел. в всички който искате и питайте от кога има свободно място.
Най добритъе за нашите болести  са Павел Баня, Баня карловско, Поморие, Велинград , Кюстендил всичките работят по НОИ
няма за какво да ми благодариш, всички за това сме тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт