Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 749
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
еее, Чана браво бе, много е готино  smile3501 newsm20   bouquet

как го сътвори това  newsm78

# 61
Артистичната ми душа не издържа. Разбирам я. И тя има нужда от изява. Сигурно звуча шизофренно, но те уверявам, че все още съм с всичкия си. Макар че, ми се ще да (ще го пусна във FB)

# 62
Знам, че си с всичкия си, Hug но немога да разбера как го измисли newsm78
да ме убиеш,но от мен такова нещо няма как да излезе  Joy

# 63
Поздравления, Чана!
Като че ли писането на стихове е фаза от болестта ДХ. Спомням си, че преди година бяхме започнали масово да се изразяваме римувано. Но, минава, минава!

# 64
В онзи момент, около мен само нецензурни думи можше да се чуят  smile3516

# 65
Чана, има хляб в тебе, не е само дискова херния  Laughing

# 66
  • София
Да ви питам , за дисковата херния мога ли да искам направление за травматолог?
Понеже минах на ЯМР за коляното и няма морфологични измение  Peace , но пак си имам болки в ставата ,а  нз дали ще ми дадат , затова мисля да го питам GPто за ДХ  да ида на специалист (трамватолога има ли общо с тази област? ) , ... нз дали няма да ме прати на невролог. Thinking

# 67
Добро утро!  Hug

Как сте тая сутрин? Мен пак ме боли зад коляното, обаче по късно ми изчезва болката  newsm78

Да ви питам , за дисковата херния мога ли да искам направление за травматолог?
Понеже минах на ЯМР за коляното и няма морфологични измение  Peace , но пак си имам болки в ставата ,а  нз дали ще ми дадат , затова мисля да го питам GPто за ДХ  да ида на специалист (трамватолога има ли общо с тази област? ) , ... нз дали няма да ме прати на невролог. Thinking

Травматолог, с ДХ не се занимава, но се занимават с различните изменения на гръбначния стълб, кажи на GP, че се съмняват, че имаш болест на Бехтерев и трябва да ти даде.
Иначе сам, едвали ще ти даде  Wink

# 68
  • София
Добре, мерси  Peace

Иначе вчера бях в един кабинет на кинезитерапевтка, доста добър професионалист, обяснява, даже и спортисти иходели там; та каза ми откъде ми идват проблемите, имам и сколиоза, таза ми е с лек наклон (показа ми на огледалото) от там и коляното се товари повече..., упражненията (за ДХ) трябва да ми ги предпишат строго индивидуално и да се науча правилно да ги правя като всеки месец щяло да има тест за напредъка в развитието (за статична издърливост) на мускулатурата , за начало 4 упражнения ще правя, като всеки месец ще ме подлагат и на мануална терапия. След няколко месеца ще ми покажат и упражнения във фитнес...

Така ако сериозно се занимавам след 2 месеца като се приведе тялото в що-годе нормално положение, кондиция... мога да започна плуването Peace

Все пак искам да мина през още един  препоръчан специалист (травматолог) за коляното и да реша какво да предприемам, че така не може да продължава!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 09:10 от hakama

# 69
Имам един въпрос.Когато ходиш на физиотерапия при всяко посещение ли заплащаш потребителска такса,като при лекар?

# 70
Не, само първият път и последният, когато те преглежда лекар.
Но има други разходи на мен ми взеха някакви 22лв. за някаква луга никога не я видях  Laughing
и ме карах да си купя 10 ампули Лидокайн, слагаха го на една от машинките с ток.
При нас и лазерът се плаща допълнително, не се поема от здраванта каса  Peace

hakama не искам да те отчайвам, но на тая възраст вече нищо не може да ти помогне за Сколиоза. Опитай упражненията да но да са ти от полза, после сподели резултата.
аз също имам сколиоза и според невролога от нея съм получил ДХ  Crazy

# 71
Тишо ,от кога е информацията ти?Във физ терапията където ходя всеки път плащам потребителска такса.За това и питам,въобще да не ходя този път там.Лазерът се плаща отделно.От  както ходя в този кабинет ,все е така.Преди 2г ходих другаде и се плащаше само при прегледа.
Ако някой е ходил скоро.....?

# 72
От Април, тогава ходих за последно, newsm78
Като стана въпрос, ми казаха и сега да ходя есента, та не лошо другата седмица да ида да видя как ще стане номера  Thinking
И на лазер ще ида, имаше голям, ефект от него пролетта  Party

# 73
Ти беше скоро на санаториум.И аз ще ходя ,ако ми излезе късмета при джипито.Април е скоро,ще трябва да си търся друга физ.терапия.То така на мен ми излиза все едно си ги плащам.От лазера нямах никакво подобрение,то от какво ли имах? Thinking

# 74
Привет от мен и  cheers, ходихме за последно на биричка навън с детето и мъжо и ще се заземяваме вече newsm45 ...
Искам да споделя, че аз август ходих на физиотерапия, платих си само потребителска такса първия път като ме прегледа лекарката и си купих ампули Нивалин за апарата за ионофореза и Фелоран-гел за ултразвука, правиха ми и електростимулация заради парезата на пръстите на крака - др. пари не са ми искали...направих 7 процедури после ми написаха направление за болничен стационар и продължих с вани, тангентор, масаж, електростимулация и ионофореза за 10 дни - заплатих си болничния престои...бях на дневен стационар.
Да не казвам голяма приказка, но благодарение на електростимулацията си чувствам пръстите на крака от маи месец насам, а на санаториума ми правиха мин. и кални вани, луга, ЛФК, редуваха вибрационен стол с калната вана през ден и някакъв магнит на кръста.
Дотук добре, боли, но се търпи - да видим зимата как ще избутаме, не ми се затваря в къщи - върви ми се, чувствам се добре като се раздвижа, а и на биричка и лаф с приятели smile3518 след работа...искам си лятото, не искам палта, пуловери и ботуши... newsm45

Общи условия

Активация на акаунт