Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 969
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте на всички Hug,аз от безразборното приемане на въпросните медикаменти получих страхотен косопад от 2 месеца.В началото естествено не се замислих и тръгнах по изследвания,но накрая невроложката при която бях заради болките каза че и косопада е най-вероятно от тях.Сега от няколко дни не пия химия,но като гледам какви реклами вървят за тоя диклофенак дуо в нета,пък и покрай това че Тишо ги похвали направо ми се иска още сега да се засиля към първата аптека Laughing(май само тях не съм пила вече) Mr. Green

И при мен се случи така, след петмесечната атака с шепите лекарства след това получих страхотен косопад, че се наложи да започна да се къпя с един шампоан от аптеката. Голямо чудо беше. Бубе, а не ти ли каза невроложката как да го спреш? Пиши какво ползваш ти.

# 601
Сега сезона е такъв.Косата капе.Нормално е да падат дневно около 120косъма.Да не почнете да ги броите сега.Ако косата е дълга изглежда,че са много като количество,но в действителност -не са.На мен са ми казвали точно ,обратното,че засилват окосмяването.При мен няма странични реакции
javascript:void(0);

# 602
  • Димитровград
Лили,аз преди да ида при невролог бях при дерматолог по метода на Аха Laughing,с един талон от личния,обиколих бая специалисти Wink .Кожната ми изписа едни таблетки Пантогар,които струват 42 лв,ампули Анастим на ф-ма Дюкре,плюс един шампоан Прегаин.Каза че излиза малко скъпичко,но косопада спирал на 100%.Пия ги от една седмица,ще видим,дано поне това чудо спре,а за сезона знам че има и сезонен,но никога досега не е било такова чудо,дори след като родих,когато също косата капе доста.Сега е направо на кичурчета Sad

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 22:00 от bubolina_80

# 603
Здравейте!

С диагноза дискова херния съм, установена със скенер.
След проучване в нета, Thinking реших да опитам с озонотерапия (започвам другата седмица).
Има ли препатили и от това? Моля, споделете Confused

# 604
Здравейте!

След проучване в нета, Thinking реших да опитам с озонотерапия (започвам другата седмица).

Здравей и добре дошла  Hug
Нямам опит с това лечение, но не съм чувал много хубави работи за него  Crazy което не означава, че при теб няма да има ефект  Peace
Дано да ти помогне, сподели после резултата тук, ще ни е интересно  Simple Smile

# 605
Естествено Лана,неуспешно препатили и после оперирани.А разкажи ,къде ще я правиш?

# 606
Здравейте!

Здравей, Лана38 и добре дошла в отбора!
Може ли да дадеш линк към този форум, че ми е интересно как така те навиха за озонотерапия. Ако пък е нашия форум моля те да припомниш къде е било това.

# 607
Естествено Лана,неуспешно препатили и после оперирани.А разкажи ,къде ще я правиш?
ти да не си от тях?  Sad

# 608
  • варна
tishoo.на 29 години съм с две деца едното детенце се роди 4.000кг.второто ми детенце се роди 4.050 кг. ако има значение.Преди 3 месеца усетих първо болка малко по-нагоре от кръста после постепенно болката се качи и нагоре по целия гръбначен стълб.Заболя ме и прасеца на десния крак.Преди 2 седмици започна да ме боли и врата.което не го свързвам с неудобна поза на сън.Боли си ме и от двете страни.особено.като си навеждам надолу главата и като си извъртам главата настрани.Сега крака ту ме боли -ту спира да боли и болката се мести.В момента ме боли малко по нагоре от глезена.Изтръпване усущам на дясната ръка и на десния крак.но не е постоянно.Просто съм в чуденка каво може да е това.Дали е дискова херния newsm78.

# 609
  • София
Как мислите, хубаво ли е да си направя физиотерапия ей така профилактично, дори и да нямам по-сериозни оплаквания последните месеци.  newsm78 Последната ми е май месец. Знам, че през 6 месеца дават направление.
То при криза знам, че не е и добре да се прави.
Питам, защото при една от физиотерапиите получих влошаване, вместо подобрение.

# 610
tishoo.на 29 години съм с две деца едното детенце се роди 4.000кг.второто ми детенце се роди 4.050 кг. ако има значение.Преди 3 месеца усетих първо болка малко по-нагоре от кръста после постепенно болката се качи и нагоре по целия гръбначен стълб.Заболя ме и прасеца на десния крак.Преди 2 седмици започна да ме боли и врата.което не го свързвам с неудобна поза на сън.Боли си ме и от двете страни.особено.като си навеждам надолу главата и като си извъртам главата настрани.Сега крака ту ме боли -ту спира да боли и болката се мести.В момента ме боли малко по нагоре от глезена.Изтръпване усущам на дясната ръка и на десния крак.но не е постоянно.Просто съм в чуденка каво може да е това.Дали е дискова херния newsm78.

Много прилича, ноооо не може от една херния да те боли и крак и ръка, щом имаш изтръпване ти е притиснат нерв предполагам, за това по скоро иди на невролог  Wink
Виж тази картинка http://yumeiho-therapy.hit.bg/dir1/pic3.html тук е показано от кое ниво на гръбначния стълб(кои дискове между прешлени) кои области от тялото може да са засегнати в зависимост от засегнатия нерв Wink и можеш да си обясниш от къде ти идва проблема, според мен ако е дх не е една Sad

# 611
Как мислите, хубаво ли е да си направя физиотерапия ей така профилактично, дори и да нямам по-сериозни оплаквания последните месеци.  newsm78 Последната ми е май месец. Знам, че през 6 месеца дават направление.
То при криза знам, че не е и добре да се прави.
Питам, защото при една от физиотерапиите получих влошаване, вместо подобрение.

Казват че е хубаво, и аз нали съм изпълнителен сега с е чуствах добре но от 01.10 започнах  исега се чуствам зле та не знам дали не сгреших или сега се е получила някаква реакция  newsm78

# 612
Здравейте отново,
 С информацията за метода се запознах от различнии сайтове на центрове, където се извършва такъв вид лечение. Дават успеваемост на метода ~85-90% (ако не ме лъже паметта).
Относно мненията, те са в двете крайности, от хора захвърлили бастуните newsm78, до такива като Aha , при които не се е получило Sad.
Аз реших да рискувам, тъй като не искам да се тровя с лекарства и да си увреждам стомаха. А и засега търпя болката, все още само в кръста за щастие нямам изтръпвания на краката.
Накратко резултата от скенера е:
->L3-L4 концентрична дискова протрузия, умерено стенозираща интервертебралните отвори на това ниво двустранно.
->L4-L5 визуализират се дискови промени идентични с описаните на горното ниво с по значима протрузия на интервертебралния диск
->L5-S1 дегенеративно дискова болест с наличие на "вакуум феномен"и протрузия на диска стенозираща почти напълно интервертебралните отвори.
Доколкото съм запозната все още нямам изразена херния, при протрузията все още не е разкъсана обвивката на диска.
Това ме навежда на мисълта, че озонотерапията би могла да ми помогне.
Затова търся патили със сходно на моето състояние.
Терапията ще проведа в Пловдив при др. Таня Дончева. Ако някой има впечатления, ще се радвам да ги обсъдим.
Май прекалих с обясненията, извинете ако съм ви отегчила.  bouquet

# 613

Доколкото съм запозната все още нямам изразена херния, при протрузията все още не е разкъсана обвивката на диска.
Това ме навежда на мисълта, че озонотерапията би могла да ми помогне.

много добре си се ориентирала, до колкото знам помага точно при случай като твоя  Peace

# 614
Резгиле,дойдохме си на думата.Там я правих и аз.Ходих 10 пъти един оздравял не срещнах.Направих ямр след 4м нищо не беше и мръдноло от дх.Ама си платих доволно.А пък що ме боля,не ще и дума.Ще легна още веднъж на операция.
Това е само скенер,направи ямр и гледай.И аз щях да оздравявам на 2,3 процедура.За дисколизата не знам,ама това нищо не помага.Само дето не припаднах от болки единият път.

Общи условия

Активация на акаунт