Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 252
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро!  Hug

Как сте тая сутрин? Мен малко ме боли прасеца  Crazy

# 631
Добро ви утро и от мен. Аз голямо фукане се фуках, че се чувствам екстра след операцията, ама нещо не върви по план, по това време мислех, че ще съм по задачи,  но май ще отнеме повечко време да си стъпя на краката smile3518, явно много съм надценила себе си, а подценила операцията. Не мога да стоя седнала повече от 15-тина минутки, омръзна ми вече да лежааааа smile3515 smile3516 smile3514 smile3511 newsm61

# 632
Добро ви утро и от мен. Аз голямо фукане се фуках, че се чувствам екстра след операцията, ама нещо не върви по план, по това време мислех, че ще съм по задачи,  но май ще отнеме повечко време да си стъпя на краката smile3518, явно много съм надценила себе си, а подценила операцията. Не мога да стоя седнала повече от 15-тина минутки, омръзна ми вече да лежааааа smile3515 smile3516 smile3514 smile3511 newsm61

Ти и не трябва да стоиш дълго време седнала и да се навеждаш. Поне първите три месеца трябва да се пазиш ако не искаш да имаш неприятни сраствания. То не случайно дават 6 мес болнични за нашага болест. Трябва да се пазиш много сериозно ако искаш да си добре. Но интересно защо не можеш да стоиш седнала? Какво ти става като стоиш? А като вървиш имаш ли оплаквания?

# 633
нищо особено не ми става, просто чувствам някакво напрежение, и предпочитам да легна да не си натоварвам кръста,  нямам никакви проблеми с ходенето, но все пак ходя от леглото до стола и обратно, знам ли иначе, ако ходя повече как ще е newsm12

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 11:22 от nikoletas

# 634
нищо осовенно не ми става, просто чувствам някакво напрежение, и предпочитам да легна да не си натоварвам кръста,  нямам никакви проблеми с ходенето, но все пак ходя от леглото до стола и обратно, знам ли иначе, ако ходя повече как ще е newsm12

Обясниха ли ти в болницата как се става от леглото, че трябва да клякаш, а не да се навеждаш? Това е важно в първите седмици след операцията.

# 635
  • Варна
Добро утро и от мен.  Heart Eyes
Аз идвам с една прекрасна новина.....бременна съм. Закъснява ми 2-ри ден и си направих тест -  EFP . Имам въпросче, да пия ли хапчетата, които ми изписаха за кръста или да ги спра при това положение?   bouquet

# 636
  • София
Pepsilight, честито!
Аз мисля, че тези лекарства не са подходящи при бременност, особено начална.
Съветът ми е да се консултираш задължително с лекар, във форума не можеш да
намериш категоричен и правилен отговор на този въпрос.  Hug

# 637
  • Варна
Спирам ги тогава, в момента и без това съм по-добре, а бременноста е по-важна от скапаната болка дори.  Mr. Green

# 638
  • София
Спирам ги тогава, в момента и без това съм по-добре, а бременноста е по-важна от скапаната болка дори.  Mr. Green

Супер, че си по-добре!
Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!  preggo

# 639
нищо особенно не ми става, просто чувствам някакво напрежение, и предпочитам да легна да не си натоварвам кръста,  нямам никакви проблеми с ходенето, но все пак ходя от леглото до стола и обратно, знам ли иначе, ако ходя повече как ще е newsm12

Обясниха ли ти в болницата как се става от леглото, че трябва да клякаш, а не да се навеждаш? Това е важно в първите седмици след операцията.

никой нищо не ми е обяснявал

Пепси, поздравления newsm51 smile3501 smile3525

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 11:20 от nikoletas

# 640
Пепси, честито   Hug   bouquet Прескрасна новина! Спирай лекарствата! Аз като бях бременна имах криза и невроложката ми каза, че не мога н ищо да пия, да си стискам зъбки  Crazy При раждането нямах проблем, така че това да не те притеснява, а самата криза си премина от само себе си!

# 641
Pepsilight честито!   bouquet Дано е безпроблемна и да нямаш болки от ДХ Praynig

# 642
Pepsilight, честито и от мен!  Трябва непременно да спреш каквито и да е лекарства. Дано всичко да премине благополучно и да спрат всички болки! Пожелавам ти успех!

# 643
  • Димитровград
Pepsilight,честито и от мен мила,желая ти да износиш бебчо без проблем и да нямаш и една минута болка. Hug
Хора как сте?Аз от вчера пия диклофенак дуо,и ме поотпусна за деня,но тая сутрин се събудих със страхотни болки в кръста и целия десен крак чак до ходилото,направо е вдървен и студен за разлика от другия. SadГлътнах даже две таблетки това е максималната доза,и се намазах с Дийп Релийф,но болката не спира.Опитвам се да си давам кураж,но усещам че ме обзема паника и направо се парализирам от страх,какво става,защо не спират тия проблеми,уж почнах и физиотерапия,май никога няма да се оправя,но ми е жал за детето ми,искам да съм добре заради него..
Лек и безболков ден на всички! Hug

# 644
Pepsilight,честито и от мен мила,желая ти да износиш бебчо без проблем и да нямаш и една минута болка. Hug
Хора как сте?Аз от вчера пия диклофенак дуо,и ме поотпусна за деня,но тая сутрин се събудих със страхотни болки в кръста и целия десен крак чак до ходилото,направо е вдървен и студен за разлика от другия. SadГлътнах даже две таблетки това е максималната доза,и се намазах с Дийп Релийф,но болката не спира.Опитвам се да си давам кураж,но усещам че ме обзема паника и направо се парализирам от страх,какво става,защо не спират тия проблеми,уж почнах и физиотерапия,май никога няма да се оправя,но ми е жал за детето ми,искам да съм добре заради него..
Лек и безболков ден на всички! Hug

И аз от вчера съм на Дикофенак и Милгама  Crazy, но днес се чуствам по добре и май от утре ще го спирам  newsm78
Какво става май всички имаме проблеми  #Crazy

Pepsilight Честито bouquet, лека бременност   Peace
Спирай хаповете  Wink

Общи условия

Активация на акаунт