Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 855
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Нивалина помага за по-бързото възтановяване на нерва в случай на отблокиране.Може би се смята,че след намалянето на отока от противовъзпалителните му помага да се възтанови.Прилагал се след операции за стимулиране на увредения нерв.Аз ще почвам в скоро време да пия нивалин ,но много се притеснявам от страничните му действия.

# 91
Ами опитай пък ако се усетиш, че не ти е добре-спираш  Stop Hug.На мен определено не ми повлияха добре...

# 92
savenceto, добре дошла  Hug и бързо "оправяне"! Ще се стегнеш! Аз също съм доволна от моя невролог и мога да препоръчам ако имаш нужда  Peace За кръвта в урината обаче уролог е най-добрия съвет ми се струва! Пиши реултатите после  Peace

Хора много ми е депресирано! Изивинете лиричното отклонение, ама много ми е смотано! Ей така да ви се жална по въпроса. Иначе, да ме прощава мъжката част от темата, но кръста не ме боли, въпреки че ми е първи ден от МЦ, а това от години ми е "разглабващ" ден! Та повече има с какво да се похваля явно, отколкото да се оплача ама на мен пак ми е смотано!  newsm78

# 93
Простено ти е, щом е таква работата  newsm62
удари едно малко, и не му мисли много много  cheers

# 94
Добро утро!  Hug

Как сме тая сутрин? Мен малко ме боли Д-то в дясно, що така, аз не знам  Rolling Eyes

# 95
tishoo,

И мен така  Laughing Това доколкото ми обясниха лекарите е от някакъв голям нерв , който тръгва от Л5-С1 и се провира изотзад и после слиза по краката.

# 96
Твърдо съм решил да си направя озонотерапия . Поне казват ,че при протрузиите има много добър и по-траен ефект.
Някой може ли да каже къде в София освен в Кортекс се прави озонотерапия и какви отзиви имате?

Мерси

# 97
Булка Марулка , и на мен ми е смотано. Няма причина за това, но ми е смотано и това е! Времето хубаво, слънцето се смее, а на мен ми се плаче  newsm45  А иначе трябва да гоним лошите мисли.

# 98
tishoo,

И мен така  Laughing Това доколкото ми обясниха лекарите е от някакъв голям нерв , който тръгва от Л5-С1 и се провира изотзад и после слиза по краката.

сигурно си прав, и на мен увредения нерв ми е на Л5 С1  newsm78

# 99
Добър ден и от мен wavey и нека е весела и успешна седмицата на всички Peace
Аз не съм по-добре от вчера,нито от оня ден  Crossing Arms дано вие поне сте  newsm10
Кръвта в урината взе да намаля и след пуснатото изследване тази сутрин се оказа, че всичко е уж наред и кървенето се дължало на лекарствата, но със сигурност не било от Nivalin-а ....тъй, че "консумирайте" си го без проблем Grinning.Моята ДХ се оказа, че е дооооста голяма, притискала и увреждала някакъв двигателен нерв на L5 S1 както при Вас момчета (tisho и todor.d) и въпрос на време било кога щяла съм напълно да спра да мога да движа целия ляв крак #Cussing out.Утре сутрин съм в Пирогов...и най-вероятно ще изляза от там "като нова" Praynig.L4 и L5 също ми било проблемно ниво, най-вероятно протрузия #Crazy, но тя за сега поне не ме закача и дано така си остане  Praynig Grinning.Вече съм толкова изморена от тази болка и всичките лекарства......

# 100
savenceto,това означавали,че ще се оперираш?Ако лекарствата ти причиняват такива проблеми,как ще се лекуваш за напред?

# 101
Ами нямам друг избор-прекалено "изтървана" ми е работата от Варна още.Лежах там 5 дни в които е трябвало да ми правят някакви вливания,а те ме държаха на инжекции милгама,дексаметазон и наркотични аналгетици за адската болка.Прекалено голяма е станала хернията,а аз вече около 40 дни съм постоянно с шепата хапчета, надявам се след операцията броят им да намалее и да ги понасям по-добре.Знам ли #Cussing out.Теб след операцията на какви лекарства те държаха?

# 102
Ами нямам друг избор-прекалено "изтървана" ми е работата от Варна още.Лежах там 5 дни в които е трябвало да ми правят някакви вливания,а те ме държаха на инжекции милгама,дексаметазон и наркотични аналгетици за адската болка.Прекалено голяма е станала хернията,а аз вече около 40 дни съм постоянно с шепата хапчета, надявам се след операцията броят им да намалее и да ги понасям по-добре.Знам ли #Cussing out.Теб след операцията на какви лекарства те държаха?

Поне пет дни след операцията се пие антибиотик, но като инжекции и вливания заедно с манитол. Манитолът намалява отокът на нерва. Дай боже да си като мен-след операцията никакви болки. Но защо не поиска да оперират и двете нива? Да не стане като мен-първия път пощадиха л4-л5 и след година отново под ножа. Така и така ще те приспат, пък да режат. Това последното го приеми като мое лично мнение.
Разбра ли каква ще бъде операцията - ендоскопска или традиционна ?

# 103
Привет  Hug След усилено слизане и качване по стълби/ правим ремонт/ днес не мога място да с намеря Sad
Успешна седмица на всички

# 104
Привет  Hug След усилено слизане и качване по стълби/ правим ремонт/ днес не мога място да с намеря Sad
Успешна седмица на всички

Деси, защо така набързо ни отрязваш с "Успешна седмица на всички"? Поне напиши какво ти има.

Общи условия

Активация на акаунт