Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 308
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!  Hug

Хайде сега казвайте, кой как е, тая сутрин.  Grinning Аз имам болка в една точка, отдясно в кръста  Crazy

# 121
Здравейте и от мен в новата тема. Напоследък не ми остава много време за форума ама от време на време ви чета. Сравнително добре съм (то пълно щастие няма  newsm78).

Роси, появи се и ти. Сега остава и Елпи и Дзупо, пък и друтите, дето се загубиха да се мярнат и щастието ще е пълно  newsm51

# 122
Роси, появи се и ти. Сега остава и Елпи и Дзупо, пък и друтите, дето се загубиха да се мярнат и щастието ще е пълно  newsm51
и Марчони, той пръв ми подаде ръка тук  newsm23

# 123
да, и Марчони  Hug

# 124
  • София
Добро да е.
Ма какво сме седнали да се оплакваме с тая ЕКЗОТИЧНА болест. #Crazy Ели ти нямаш нужда,ама аз имам да свалям 18кг. без това лечението не е ефективно ,затова питам.
 hahahaЗдравия на болния не вярва.
Другите не ги познавам, ама ми е много приятно тук.Сега като ми е налегнало жалното само глупости говоря и пиша додето ми мине серсемлъка.

# 125
Добро да е.
Ма какво сме седнали да се оплакваме с тая ЕКЗОТИЧНА болест. #Crazy Ели ти нямаш нужда,ама аз имам да свалям 18кг. без това лечението не е ефективно ,затова питам.
 hahahaЗдравия на болния не вярва.
Другите не ги познавам, ама ми е много приятно тук.Сега като ми е налегнало жалното само глупости говоря и пиша додето ми мине серсемлъка.

добро да е, ама вече сме на добър ден  hahaha
влизай и в групата във ФБ, там е още по приятно Wink

# 126
 Еи, като казах затишие пред буря, нямах предвид такава буря от болежки Embarassed...
Я, се стягаите в кръста и краката пиите по едно и cheers....
newsm51 правете любов има различни пози, може и да освободите някои нерв, ... не че аз успях но... Hug

# 127
Еи, като казах затишие пред буря, нямах предвид такава буря от болежки Embarassed...
Я, се стягаите в кръста и краката пиите по едно и cheers....
newsm51 правете любов има различни пози, може и да освободите някои нерв, ... не че аз успях но... Hug

newsm10, трябва да се опита от всичко, може пък нещо да помогне  Wink

# 128
 newsm10cheersnewsm68newsm44luvbedsmile3524

# 129
 smile3532 много образно си го разказала

при мен остана  bath  luvbed luvbed  smile3524

# 130
  • София
Малеее,само простотии ми идват в главата.Да ви ги кажа ли?????? Twisted Evil

# 131
  • София

И питаш! Казвай, де!  Wink

# 132

не ни мъчи, pleaseeeeeeee  Laughing

# 133
  • Бургас
Давай всички сме в очакване  newsm10

# 134
Давай всички сме в очакване  newsm10

Аааа, Роси, браво, ти си тук! Ако надникнеш във Фейсбука ще ти е още по-интересно. Хайде опитай ако искаш.

Общи условия

Активация на акаунт