Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 112 152
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Маани не питай. newsm78Аулин и индометацин на свещички LaughingТо благинка и помага ша знайте.Ама не си е за лечение/в смисъл не може постоянно да спасяваш положението с тях/саамо за облекчение Rolling Eyes

# 391
Маани не питай. newsm78Аулин и индометацин на свещички LaughingТо благинка и помага ша знайте.Ама не си е за лечение/в смисъл не може постоянно да спасяваш положението с тях/саамо за облекчение Rolling Eyes
бегай с тия работи, аз преди време така се натрових с Аналгин, зарди една много кадърана зъболекарка  #2gunfire

# 392
Добро утро!  Hug

Голям студ а? На пук на студа съм ОК  Peace, Вие как сте ?

# 393
ДОбро утро и от мен  Hug Аз съм добре след П.Баня . В понеделник даже издържах три часа  концерт  Peace Чака ме страхотно чистене  newsm75 newsm79 1ironing wash hang ЗАтова отивам да домакинствам , а на всички вас лек ден  Hug

Пускам координати на лекар , който ми похвалиха - може да са от полза на някого :

д-р Чавдар НИнов
Национален институт за интегративна медицина "Св.Иван Рилски " , бул."Патриарх Евтимий " номер 66
тел .02 / 989 0909
0886 1212732 ; 0889 89 58 37
сайт www.myopuncture.net

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 10:03 от ***elpida***

# 394
  • София
Ехо, привет и от мен!
Доста не6та нови сте написали докато ме няма6е в нета. а аз сам си все така със силни болки като стана или като ходя, удължиха ми болничния и днес запо4нах ново ле4ение с инжекции Dexofen 2*1 на ден, мидокалм и милгама. Тишо, даи и на мен координатите на д-р хомеопат за тези инжекции, за които пи6ете.  Това са сигурно 5-ти жид инжекции, дали 6те има полза един господ знае. Ве4е съм от4аяна наистина, един ден сам по-добре, на другия - ужасни болки.
Само да споделя, 4е аз ходих при д-р 4авдар Нинов и въоб6те не бях доволна- 120 лева е 1-та процедура за 10 мин, 85 лв -2-та и полза никаква нямах аз поне, той ми каза -ножа трябва да играе, ама аз се мъ4а же4е 7 месеца.

# 395
Здравейте и от мен,
Отдавна не съм писал, но ви чета постоянно, малко по смислена информация е по добре да има в темата.
При мен положението след стабилизацията се влоши и болките се прехвърлиха в левия крак но се държа.
Съветват ме за операция в чужбина с подмяна на междудисковото пространство, ако не вървят нещата - това ще е.
Пиша по повод д-р Нинов - аз съм обиколил куцо и сакато като чъкракчии, кинезитерапевти, невролози и неврохирурзи но по-голяма смешка от този не бях срещал. Пълен мошенник и некадърник, не знам какво прави в Ив.Рилски, но по-добре да си ходи в Испания, а не да будалка и без това достатъчно изтрадалите БГ дискоманиаци. В София има къде къде по-кадърни кинезитерапевти от него.

Поздрави и лека зима

# 396
Ехо, привет и от мен!
Доста не6та нови сте написали докато ме няма6е в нета. а аз сам си все така със силни болки като стана или като ходя, удължиха ми болничния и днес запо4нах ново ле4ение с инжекции Dexofen 2*1 на ден, мидокалм и милгама. Тишо, даи и на мен координатите на д-р хомеопат за тези инжекции, за които пи6ете.  Това са сигурно 5-ти жид инжекции, дали 6те има полза един господ знае. Ве4е съм от4аяна наистина, един ден сам по-добре, на другия - ужасни болки.
Само да споделя, 4е аз ходих при д-р 4авдар Нинов и въоб6те не бях доволна- 120 лева е 1-та процедура за 10 мин, 85 лв -2-та и полза никаква нямах аз поне, той ми каза -ножа трябва да играе, ама аз се мъ4а же4е 7 месеца.

Имаш ЛС Wink
Доколкото знам се препоръчва да се правят по време на криза Wink

# 397
Относно Чавдар НИнов нямам лични впечатления , но приятелката ми , с която бяхме на ПАвел Баня каза ,че благодарение на него се е изправила на крака . И сеансът й е бил 65 лева . Ако някой знае повече , да сподели .

Привет и на теб Софи   Hug РАдвам се ,че съм ви липсвала .

# 398
Добро утро!  Hug

Как сме тая сутрин  Wink

# 399
  • София
Добро утро и от мен!
Ами тази сутрин - като предишните за жалост  Sad
Ще видим през деня как ще е. Вчера цял ден лежах, ама и така не става, нещо ще лудна ако продължавам така. Днес съм решила да се пораздвиж амалко, пък нали и сватба предстои, а нищо не правя! Аз - този пъргав и  жизнен човек, да не правя нищо, това направо ме съсипва, но чувствам че нямам сили!
Ще сменя подхода днес, пък да става каквото ще! /не че до вчера не бях така, сиреч не лягах много -много/
ХУБАВ ДЕН! Hug

# 400
Стягай се на сватбата ще играеш.Натъпкваш се с обезболяващи.

# 401
Romi62 , защо не направиш малко упражения - ще освободят малко гр.стълб !

# 402
  • София
Ами това ще пробвам, аз ходих на йога 5-6 пъти по 1 път седмично, ама сега нещо ме е страх от болките и не ходя вече 1 месец.Свързах се с кинезетерапевт и ще отида на консултация и  там.

# 403
Ами това ще пробвам, аз ходих на йога 5-6 пъти по 1 път седмично, ама сега нещо ме е страх от болките и не ходя вече 1 месец.Свързах се с кинезетерапевт и ще отида на консултация и  там.
с тая Йога, много е вероятно да се сдобиеш с нови ДХ Laughing
за нас си има упражнения, при който нямаш болки до като ги правиш  Wink

# 404
Именно ! Тишо е прав . С упражненията , които правя се чувствам много добре - само 20 мин . на ден .

Общи условия

Активация на акаунт