Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 152
  • 765
  •   1
Отговори
# 405
Именно ! Тишо е прав . С упражненията , които правя се чувствам много добре - само 20 мин . на ден .
А ти, от онея ли правиш с човечетата? в началото на темата дето ги има  Wink

# 406
Правя упражненията , които ни бяха назначили в Павел Баня , но някои се покриват със схемата с човечетата .

# 407
Правя упражненията , които ни бяха назначили в Павел Баня , но някои се покриват със схемата с човечетата .
аха, аз ги правя онея с човечетата но сутрин и вечер  Peace

# 408
Привет  Hug Влагата ме мъчи и това си е Tired

# 409
Привет  Hug Влагата ме мъчи и това си е Tired
коя влага бе Деси, на въздуха ли? от морето ли? я се доуточни, че ние дето сме с грешно подсъзнание .......... Laughing

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 08:01 от tishoo

# 410
Добро утро!  Hug

Как сме тая сутрин?

# 411
Добро утро.Пак нямах нет доста дни.Много често ми се разваля компа.Дава някакви грешки когати искам да се свържа.Аз горе долу съм добре,болка си имам,но ще е така.Тишо,за диска ми иска PAK 2,аз имам пак 3 ,и излиза,инсталирай,а не иска да се инсталира.

# 412
Добро утро.Пак нямах нет доста дни.Много често ми се разваля компа.Дава някакви грешки когати искам да се свържа.Аз горе долу съм добре,болка си имам,но ще е така.Тишо,за диска ми иска PAK 2,аз имам пак 3 ,и излиза,инсталирай,а не иска да се инсталира.
ами махни Пак3 и си издърпай Пак2 от някъде в нета, има го на много места Wink, инсталирай и качи снимките някъде, после си сложи пак3, за ХР  говорим нали?

# 413
Привет  Hug Влагата ме мъчи и това си е Tired
коя влага бе Деси, на въздуха ли? от морето ли? я се доуточни, че ние дето сме с грешно подсъзнание .......... Laughing
добрутро Hug
влагата от езерото ме мъчи , не друга  Laughing

# 414
Здравейте,
може ли някой да ми препоръча добър кинезитерапевт във Варна?

# 415
Здравейте,
може ли някой да ми препоръча добър кинезитерапевт във Варна?
Здравей, разкажи повече за проблема ти  Peace

# 416
Мъчат ме начални задни остеофити /шипове/ на шийните прешлени. Заедно с това имам и плексит в лявото рамо. Но като цяло усещам болка не в шията, а в горната част на гръбначния стълб.

# 417
Мъчат ме начални задни остеофити /шипове/ на шийните прешлени. Заедно с това имам и плексит в лявото рамо. Но като цяло усещам болка не в шията, а в горната част на гръбначния стълб.

така като разкажеш, е поясно на човек за какво става въпрос  Wink
а имаш ли резонанс или скенер, кака ти ги доказаха?

# 418
Имам само рентгенова снимка.

# 419
Имам само рентгенова снимка.
а какви са ти оплакванията?
според мен ти трябва някакво по сериозно изследване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт