Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 131
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Ами това са - изтръпване около лявата раменна кост, от скоро постоянни болки в горната част на гърба, скованост, бърза умора и сънливост, често главоболие, понякога граничещо с мигрена. Казвам граничещо, защото по принцип страдам и от мигрена, та знам какво е, различавам главоболие от мигрена. Но мигренозните пристъпи като цяло тази година отшумяха от само себе си.

# 421
Mimci , моят съвет е да направиш ЯМР и тогава да отидеш при невролог. Така направо при кинезетерапевт не е много добре. Но ти си знаеш какво искаш.

# 422
Ами това са - изтръпване около лявата раменна кост, от скоро постоянни болки в горната част на гърба, скованост, бърза умора и сънливост, често главоболие, понякога граничещо с мигрена. Казвам граничещо, защото по принцип страдам и от мигрена, та знам какво е, различавам главоболие от мигрена. Но мигренозните пристъпи като цяло тази година отшумяха от само себе си.

Обърни си по серизно внимание че някой от симптомите ти приличат на ДХ, което е нормално, но все пак си направи някаква по-сериозна снимка на скенер  или резонанс  Peace

# 423
От какво се получава дисковата херния???.. аз оплакванията за плексита си ги имам от 3 години поне.. но само при вятър, течение и т.н., не постоянно. Сигурно изглеждам доста невежа, но честно казано сега се сблъсквам с това и тепърва започвам да ходя по мъките, (всъщност и годините ми не са много за подобен род заболяване) И тъй като болките в гръбначния стълб са ми съвсем отскоро и личната също каза, че са шипове.. предписа ми Нимезил, Милгама и Пиаскледин.. както и плуване и йога.  Rolling Eyes

# 424
Добро утро!  Hug

Да почерпя, днес имам рожден ден  Peace

ставам на 1 годинка от както съм тук  Joy

# 425
  newsm18   cook  bdbaloni  newsm51  Добро утро и честит рожден ден Тише- бъди здрав и корав - преди всичко!   bigdance2 Wine Glass голям купон да спретнеш   bouquet  с  нас
Мерси за кафето - един път и аз да се включа навреме newsm03...
Приятен и безболезнен уикенд на всички newsm10
Леле, аз чак сега видях тортата rotfImao  rotfImbo  smile3501 - страхотна е...

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 09:33 от eli ivanova

# 426
Много ти благодаря Ели bowuu, трогнат съм  Blush

От какво се получава дисковата херния???.. аз оплакванията за плексита си ги имам от 3 години поне.. но само при вятър, течение и т.н., не постоянно. Сигурно изглеждам доста невежа, но честно казано сега се сблъсквам с това и тепърва започвам да ходя по мъките, (всъщност и годините ми не са много за подобен род заболяване) И тъй като болките в гръбначния стълб са ми съвсем отскоро и личната също каза, че са шипове.. предписа ми Нимезил, Милгама и Пиаскледин.. както и плуване и йога.  Rolling Eyes

Дх се получава най често от вдигане на тежко, но не само това, от настйнка, от липса на някои вещества за хрущялите, от гръбначно изкривяване и т.н.
Върви на невролог, и той да ти даде направление за Резонанс или Скенер, не се лекувай без да знаеш какво ти има, на ренгена не се вижда почи нищо  Naughty
Възраста е без значение аз съм на 25  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 09:55 от tishoo

# 427
Честит Рождeн Ден, Тишо !!!

Специален поздрав пълен с много пожелания  http://vbox7.com/play:8da543ffhbday

# 428
Честит Рождeн Ден, Тишо !!!
Специален поздрав пълен с много пожелания  http://vbox7.com/play:8da543ffhbday

Благодаря Чана, много е готино  Hug,

# 429
tishoo благодаря много за вниманието, което ми отдели. Наистина ме разколеба и реших да посетя невролог, преди масажиста. В такъв случай да попитам от кой във Варна сте доволни? Може и на лични.

# 430
tishoo благодаря много за вниманието, което ми отдели. Наистина ме разколеба и реших да посетя невролог, преди масажиста. В такъв случай да попитам от кой във Варна сте доволни? Може и на лични.
Моля Wink, наистина си потърси лекар невролог  Peace
Имаме  хора от Варна ще ти кажат Wink
И после да споделиш тук какво ти  откриха  Sad, дано няма нищо притиснително  Peace

# 431

Много хвалят Новаков от Санита в квартал Петлешев. Аз ходех при Въжарова в Курортна поликлиника. Според мен се постарай да намериш невролог и да опиташ да направиш ЯМР или скенер по Здр каса, че иначе ЯМР е около 200 лева, скенерът е по-евтин-около 50лв. След това като направиш ЯМР ще се види какво е долу-горе(снимката е съпътствана с разшифроване) и ще ходиш тогава по други доктори. Така е най-добре за да не ти направят някой сакатлък ако не познаят какво ти има. Дано нищо сериозно не покажат снимките.

# 432
  • Димитровград
Честит рожден ден,Тишка!
Бъди весел, здрав, засмян
и цяла година пиян,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!!!

1dating  nbirthday

# 433
Честит рожден ден,Тишка!
Бъди весел, здрав, засмян
и цяла година пиян,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!!!

1dating  nbirthday

Благодаря, много мило  Heart Eyes

# 434
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТИШО!
Токущо преведохме на вашата банкова сметка
365 дни с късмет,здраве и щастие.
Използвай ги с любов  и оптимистично настроение!

Общи условия

Активация на акаунт