Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 998
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
Няма проблем, ще отида и ще си платя при друг лекар прегледа, след като вече си минах по здравна каса, но няма да има начин да ми пусне по ЗК изследвания, а ми се полагат.

Мисля, че имаш право на 2 прегледа при невролог за година  newsm78 поне така ми е казвала моята, и след това си плащах  Crazy
Но ако отидеш и на 29 се брои за втори преглед.
Но ако не си много зле, и при друг да отидеш пак няма сигурно да ти даде за ЯМР. Защо не отидеш поне на скенер да си го платиш мисля че е от 50-80лв.

тази година личната лекарка ми е дала 3 направления за невролог, да не са и 4, не си спомням вече. По-добре говори с личния си лекар, за да знаеш със сигурност, струва ми се, че и те вече послъгват на какво и колко имаме право, тъй като разполагат с ограничен брой направления месечно и те се чудят как и на кого да дават smile3506

абе личния и на мен ми даде 3 то, ама невролога каза че не върви  newsm78, п оточно на регистратурата така ми казаха, и после споделих с невролога и тя ми каза същото

MTV я кажи добър неФролог в Ст.З.

# 556
ми аз нищо не съм плащала, след втория преглед newsm12, но може да е било от добра воля на невролога, не знам, ако има как да е по-объркана здравната система в тая държава пък на, да не се разболява човек направо, ужас smile3505

# 557
tishoo тук не знам до колко са кадърни..виж ортопедите- Peace
Моят съпруг ходи при Васил Иванов-казаното от него се покри  с това на Славомир Кондов в Токуда, при това без да е видял ЯМР-то...до колко е от професионализъм не знам..
Това е за невролозите в Токуда..ако някой го интересува:
http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&d … =17&dKey=Team
Той реално при други не е ходил, и нямаме лични впечатления..

Сега, като говорите, че ДХ се получава от падане по дупе..съпружието точно по дупе се изсули пролетта на 2006-а със синковеца в кенгурото на корема му Thinking

# 558
tishoo тук не знам до колко са кадърни..виж ортопедите- Peace
Моят съпруг ходи при Васил Иванов-казаното от него се покри  с това на Славомир Кондов в Токуда, при това без да е видял ЯМР-то...до колко е от професионализъм не знам..
Това е за невролозите в Токуда..ако някой го интересува:
http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&d … =17&dKey=Team
Той реално при други не е ходил, и нямаме лични впечатления..

Сега, като говорите, че ДХ се получава от падане по дупе..съпружието точно по дупе се изсули пролетта на 2006-а със синковеца в кенгурото на корема му Thinking

ти май не ме разбра, не ми трябва неВролог а неФролог(лекар които се занимава с бъбреци)  Wink

# 559
  • Димитровград
Здравейте на всички,как сте?Добре дошли на новодошлите Hug,виждам че се множим безспирно Mr. Green
Трети ден съм скована,така сякаш никога не е било досега,не си намирам място дори в леглото.Днес ми беше първия ден на физиотерапията,щеше да е някаква СКЕНАР терапия,но докторката реши друго като ме гледаше как се кривя във всички възможни посоки на всички страни докато чаках да дойде реда ми.Правиха му ултразвук със Дийп Релийф,плюс още 2 процедури с някакви токове,не съм сигурна как се казваха,да не излъжа.Това ми е по-сериозното лечение засега,лекарствата не ги броя,защото едното са витамините невробекс,а другото билковите таблетки Неокс,които на фона на тоновете стероидни и нестероидни които съм погълнала ми се струват малко "леки".
П о проблема за направленията,го имах същия,ето защо иаз си се изръсих като поп 250 лв. за ЯМР,но в никакъв случай не казвам ,че това е правилното,просто тогава имах възможност-платих.Мисля,че право на ново направление не само за невролог,ами за всякакъв друг специалист имаш право да вземеш от личния,45 дни след изтичане не предходното направление за същия такъв. Wink
Дано всички сте добре,а Тишо теб човече много ме е яд че не те срещнах преди да се реша да лягам под ножовете,толкова оптимизъм,вяра и надежда вдъхваш на човек,просто не е истина,винаги намираш време и добра дума за всеки,евала ти правя за което  Hug    bouquet

# 560
Дано всички сте добре,а Тишо теб човече много ме е яд че не те срещнах преди да се реша да лягам под ножовете,толкова оптимизъм и надежда вдъхваш на човек,просто не е истина,винаги намираш време и добра дума за всеки,евала ти правя за което  Hug  bouquet

Еее не, това беше върхът, стига писа такива работи, че ще се  Cry накрая. Просто казвам това което си мисля, човек трябва да мисли малко по позитивно, и да не се предва веднага като стане напечено  Wink
Много ти благодаря, докосна ми душата  newsm51

А това сковаване в резултат на физиотерапията, напълно норамлно е да те боли повече, ама няма да се даваш  Peace.
Ултра звука с това кремче много облекчава, но тоците са безсмислени  Crazy. Пробвай да се уредиш за Лазер с инфраред лъчи, това е съвременото лечение  Wink
И отново ти благодаря  Hug
Успех  и дано се оправиш по бързо  Hug

# 561
  • Димитровград
Не,ти ми докосваш душата с твоите мили и успокояващи думи,никой не успява да ми въздейства така,ти сякаш знаеш как се чувства човек още преди да го е изрекъл,и винаги намираш точните думи за всеки един от нас  newsm10 Hug
Нещо не си ме разбрал,не съм скована от физиотерапията,а от 3 дни вече,именно затова тръгнах там,благодаря ти за инфото за Лазерните лъчи,още утре ще и кажа на докторицата,че са ме светнали по въпроса Wink,но незнам дали ще го има тоя апарат,доста им е старичко оборудването като гледам.
И няма за какво да ми благодариш,всичко си го казвам от сърце,защото е самата истина Peace Hug
Аз благодаря за всичко,понякога много малко му трябва на човек за да се почувства по-добре Simple Smile Hug

# 562
  • Варна
Добре, а на този вторичен преглед не мога ли да отида при друг лекар?
Другия месец ще се пробвам да си взема още едно направление, ако не отивам на частен преглед и ще си платя за скенера.
Имам и добра новина, не знам на какво се дължи, но вече нямам почти никаква болка и това е от 4-5 часа насам, към 14ч. изпих 1 прахче и 1 мидокалм. Движа се напълно нормално и само едно леко предърпване усещам, направо не е за вярване.  Rolling Eyes

# 563
  • София
Вторичният преглед се провежда от лекаря, провел първичния преглед.
Сега трябва много да внимаваш. Аз имах такъв период на просветление през първата криза
и хукнах да прибирам прането от простора, след което познайте... Sad

# 564
Не,ти ми докосваш душата с твоите мили и успокояващи думи,никой не успява да ми въздейства така,ти сякаш знаеш как се чувства човек още преди да го е изрекъл,и винаги намираш точните думи за всеки един от нас  newsm10 Hug
Нещо не си ме разбрал,не съм скована от физиотерапията,а от 3 дни вече,именно затова тръгнах там,благодаря ти за инфото за Лазерните лъчи,още утре ще и кажа на докторицата,че са ме светнали по въпроса Wink,но незнам дали ще го има тоя апарат,доста им е старичко оборудването като гледам.
И няма за какво да ми благодариш,всичко си го казвам от сърце,защото е самата истина Peace Hug
Аз благодаря за всичко,понякога много малко му трябва на човек за да се почувства по-добре Simple Smile Hug

Душице, ще ме докараш до инфаркт   Two Hearts
Не знам какво да кажа повече  Hug Hug Hug  mrstraetz
Наистина не те разбрах  ooooh!

изпих 1 прахче и 1 мидокалм.
  newsm10 за вярване е, но е временно Sad
Не чакай другия месец, щом си готова да си платиш по добре сега  Naughty

# 565
Ехееееееееейййй МНО-ГО СМЕ! СИЛ-НИ СМЕ!  newsm18
Ники, добре дошла! Аз съм от страхливите за операция.  Laughing
Пепси, скочи на врата на личния за второ направление или си плати един скенер, ако имаш възможност естествено! Права си, че си плащаме здравните осигуровки, а като ни се наложи  Whistling
Боли ме кръста! Ей тъй да ви се оплача ... Ама почва много да ме боли! Май ще грабвам хаповете пак  #Cussing out Иначе пък си имам ново палто - лиляво  Laughing
Отивам да вечерям, че ще ме вземат на рогата ако се заплесна още тук  Laughing

# 566
Пепси,ако проблемите ти са от скоро и не са много сериозни,може и да се размине.Не е задължително при  всяка криза да тръгваме на ямр,въпреки ,че аз имам 4бр.Пък ако много държиш пусни някоя връзка ,така ставаНай-сериозната индикация е изтръпването.Мен така ми казаха появили се изтръпване веднага снимка.Преди години въпреки,че беше ясно,че имам дх си платих един скенер,ей така да си го имам .После разбрах,е нищо не съм направила,ама си дадох парите.
Ники това за спомен ли ти го дадоха?Много е странно,виждала съм на една снимка в шишенце.

# 567
то си е в шишенце със спирт, аз за снимките го извадих, не питайте как smile3506

# 568
то си е в шишенце със спирт, аз за снимките го извадих, не питайте как smile3506
само как звучи  Sick  Joy

# 569
оффф, много е гадно, пък и като знаеш, че са го извадили от теб, аз преди операцията питах доктора колко е голяма тая херния и той каза колкото лешник и аз очаквам някакво кокалче като топче, а то................какво било...... Sick #Crazy Sick #Crazy Sick

п.с. даже мислих да си го сложа в кутийка и да си го нося за късмет

Общи условия

Активация на акаунт