Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 112 009
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
привет  Hug спамъри такива   Laughing
охо, здравей Деси  Hug Какво ново при теб? Как си?

п.с. тихо, не издвай партизаните  Mr. Green

# 541
http://nikoletas.snimka.bg/other/diskova-herniq.434646
http://nikoletas.snimka.bg/other/diskova-herniq.434646.15541508

две снимки на моята дискова херния, извадена на 16,10,2009

п.с. малко е лошо качеството, съжалявам за което

# 542
http://nikoletas.snimka.bg/other/diskova-herniq.434646
http://nikoletas.snimka.bg/other/diskova-herniq.434646.15541508

две снимки на моята дискова херния, извадена на 16,10,2009

п.с. малко е лошо качеството, съжалявам за което

малеее,  Sick
Ти сигурна ли си, че това е хернията  newsm78, аз като гледам тук има материал за две кюфтета  smile3556  smile3532

# 543
това е, може би изглежда толкова голямо, защото го снимах от близо, обаче е това, поне доктора за херния ми го даде

# 544
това е, може би изглежда толкова голямо, защото го снимах от близо, обаче е това, поне доктора за херния ми го даде

дам, сигурно за това изглежда доста голямо  Wink
не си я дръж в хладилника, имаш снимка вече  Mr. Green

# 545
веднага разказвам. Значи на лекции съм в университета, вече е 16.45, а съм там от 10.00, гладна съм и бързам за лавката, защото зотваря в 17.00. Ще помислиш, че паднах, докато бързах, ама неееее Naughty, взех си един огромен тостер и се запътвам за последната лекция, но си нагъвам яко докато вървя. И стигнах до едни стълбички, в тоя момент съм захапала свирепо тостера, и си се подхлъзнах на първото стапало, до последното ги вземах по дупе, обаче тостера така и не го пуснах, държа да отбележа. И така - от едно невнимание, голяма беля стана
само не разбрах в тУ-Габрово ли стана тая беля и в кой корпус  Laughing

# 546
  • Варна
Ето ме и мен след прегледа. Снимка, скенер или ЯМР няма да има.Прегледа представляваше опипване на прешлените докато ме заболи на някое от местата, след това ми повдига крака пак докато ме заболи, въртя го, сука го, след това с чукчето. Извода беше ишиас или ранен стадий на ДХ. Като в амбулаторния лист е написано следното на заболявания: Обс. ДХ L5-S1, на Обективно състояние: Вертебрален синддром, Ласег + 45 гр. вдясно, Не се установява отпадна рефл. с-ка.
Лечението е: Flamexin sachet, Mydocalm, Mildamma N
На 29 съм пак на преглед и тогава ще видим дали да ми предпишел физиотерапия.
Казах му, че спортувам, нямало проблем, но да не се претоварвам, дори трябвало да правя повече разходки и раздвижване. Да не слагам нищо топло и загряващо на кръста.
Сигурна съм, че ще ми кажете, че е бил един обикновен преглед и без изследвания няма как да се постави диагноза. Но ме интресува вашето мнение, какво да правя оттук нататък?

# 547
в ректората на Великотърновския стана белята

# 548
Ето ме и мен след прегледа. Снимка, скенер или ЯМР няма да има.Прегледа представляваше опипване на прешлените докато ме заболи на някое от местата, след това ми повдига крака пак докато ме заболи, въртя го, сука го, след това с чукчето. Извода беше ишиас или ранен стадий на ДХ. Като в амбулаторния лист е написано следното на заболявания: Обс. ДХ L5-S1, на Обективно състояние: Вертебрален синддром, Ласег + 45 гр. вдясно, Не се установява отпадна рефл. с-ка.
Казах му, че спортувам, нямало проблем, но да не се претоварвам, дори трябвало да правя повече разходки и раздвижване. Да не слагам нищо топло и загряващо на кръста.
Сигурна съм, че ще ми кажете, че е бил един обикновен преглед и без изследвания няма как да се постави диагноза. Но ме интресува вашето мнение, какво да правя оттук нататък?

Banghead
ЯМР ,или скенер, то ако ставаше с напипване......... В ПБ доктораката така ме натиска и вика щом не те боли значи ще получиш пареза  #2gunfire
Тия работи и ние можехме да ти ги кажем без напипване, искай си снимка, и не прави грешката ако до 29 ти е минало да спреш до тук само с тоя преглед, че след време ще съжаляваш Naughty

в ректората на Великотърновския стана белята

аха Ок, значи аз съм в грешка  Laughing

# 549

съгласна съм с tishoo , без скенер всичко е по-скоро предположение, а на ЯМР се вижда още по-добре 

# 550
  • Варна
Той като не ме изпраща на скенер, аз как мога да го накарам. Знам, че не е шега работа, но явно лекарите не ги приемат тези неща насериозно. Освен да си платя скенера, какво мога друго да направя?  ooooh! Но ме е яд, защо ги плащам тези здравни осугуровки.

# 551
Той като не ме изпраща на скенер, аз как мога да го накарам. Знам, че не е шега работа, но явно лекарите не ги приемат тези неща насериозно. Освен да си платя скенера, какво мога друго да направя?  ooooh! Но ме е яд, защо ги плащам тези здравни осугуровки.

отиди при друг лекар  Peace

# 552
  • Варна
Няма проблем, ще отида и ще си платя при друг лекар прегледа, след като вече си минах по здравна каса, но няма да има начин да ми пусне по ЗК изследвания, а ми се полагат.

# 553
Няма проблем, ще отида и ще си платя при друг лекар прегледа, след като вече си минах по здравна каса, но няма да има начин да ми пусне по ЗК изследвания, а ми се полагат.

Мисля, че имаш право на 2 прегледа при невролог за година  newsm78 поне така ми е казвала моята, и след това си плащах  Crazy
Но ако отидеш и на 29 се брои за втори преглед.
Но ако не си много зле, и при друг да отидеш пак няма сигурно да ти даде за ЯМР. Защо не отидеш поне на скенер да си го платиш мисля че е от 50-80лв.

# 554

Мисля, че имаш право на 2 прегледа при невролог за година  newsm78 поне така ми е казвала моята, и след това си плащах  Crazy
Но ако отидеш и на 29 се брои за втори преглед.
Но ако не си много зле, и при друг да отидеш пак няма сигурно да ти даде за ЯМР. Защо не отидеш поне на скенер да си го платиш мисля че е от 50-80лв.

тази година личната лекарка ми е дала 3 направления за невролог, да не са и 4, не си спомням вече. По-добре говори с личния си лекар, за да знаеш със сигурност, струва ми се, че и те вече послъгват на какво и колко имаме право, тъй като разполагат с ограничен брой направления месечно и те се чудят как и на кого да дават smile3506

Общи условия

Активация на акаунт